Wpisy 1 260 673 – 1 260 772
5 grudnia 2012 09:57 → 5 grudnia 2012 11:27, 100 wpisów
kondi miałam wczoraj dać 35 a z rozpędu weszła 20 i g....
wczoraj wieczorem 4z10 3z7x2 3z5 x2 jakieś drobne z tego są na dzisiaj
a dzisiaj wysyłam 5,7,10 ciekawe czy ta larwa 42 wlezie dzisiaj
uciekam
wczoraj wieczorem 4z10 3z7x2 3z5 x2 jakieś drobne z tego są na dzisiaj
a dzisiaj wysyłam 5,7,10 ciekawe czy ta larwa 42 wlezie dzisiaj
uciekam
Cześć wszystkim. Kondi jak miałeś niewiele do puszczenia to mógł ręcznie wpisać ja wczoraj tak samo miałem.
Robal_36 widzę czary mary...
Może tak może nie...
Liczy się mozolna statystyka...
Polecam 2 piątki...
8,22,55,69,72
8,22,56,69,72
Może właśnie przez takich jak Ty niema już czary mary...Pozdrawiam
Może tak może nie...
Liczy się mozolna statystyka...
Polecam 2 piątki...
8,22,55,69,72
8,22,56,69,72
Może właśnie przez takich jak Ty niema już czary mary...Pozdrawiam
Zawsze wypisuję przed 14 a po czternastej korekta i na 22 jest jak znalazł.
Ja wysyłam też na wieczór, chyba że jestem ma zakupach to przy okazji wysyłam przed 14.
Mam więcej czasu aby zakreślić dobre liczby no gdzie ten dolar ? A jest
co czytam
madea 6/6 w lotto
emerytka 5/5 w mini
to ktos dzis z MP trafi 10/10 w MM
madea 6/6 w lotto
emerytka 5/5 w mini
to ktos dzis z MP trafi 10/10 w MM
bukmacher
nie twierdzę, z całą stanowczością, że obserwacje statystyczne nic nie mogą pomóc... Sam coś robię w taką stronę kreśląc taki zdt, prawda ? Cóż - wszystko zapewne zależy od zakresów, jakie każdy s.o.b.i.e poustawia w tych wszystkich s.w.o.i.c.h programach...
kosmaty
pozwól, pewna nieścisłość - e46 miała wczoraj te 5/5 w multi
nie twierdzę, z całą stanowczością, że obserwacje statystyczne nic nie mogą pomóc... Sam coś robię w taką stronę kreśląc taki zdt, prawda ? Cóż - wszystko zapewne zależy od zakresów, jakie każdy s.o.b.i.e poustawia w tych wszystkich s.w.o.i.c.h programach...
kosmaty
pozwól, pewna nieścisłość - e46 miała wczoraj te 5/5 w multi
kosmaty ja trafiam 10/10 dziś 3,5,9,12,13,16,29,60,69,70 - bonusem mogę się podzielić z kimś
mala
zestaw na bonus podałem, trzeba jeszcze 2,5 honorarium zapłacić
zestaw na bonus podałem, trzeba jeszcze 2,5 honorarium zapłacić
slawek farciarzu - widać nie można być specjalistą od zdrapek i mm
bukmacher
jeszcze cd nt czary-mary - nie, raczej nie przez takich, jak ja - ale dziękuję za docenienie zasług ... Otóż -
pan Macieklotto dość wyraźnie c.o.ś wspominał o 'obserwacjach losowań', o 'pokryciu' - związanym z ceną i ilością losowań i zawieranych zakładów, co w p.a.s.k.u.d.n.y sposób przekłada się na to, że trudniej jest trafiać i tyle...
Tylko tyle i aż tyle
pzdr
poowwwoooo
wysokich trafnych wysłanych
jeszcze cd nt czary-mary - nie, raczej nie przez takich, jak ja - ale dziękuję za docenienie zasług ... Otóż -
pan Macieklotto dość wyraźnie c.o.ś wspominał o 'obserwacjach losowań', o 'pokryciu' - związanym z ceną i ilością losowań i zawieranych zakładów, co w p.a.s.k.u.d.n.y sposób przekłada się na to, że trudniej jest trafiać i tyle...
Tylko tyle i aż tyle
pzdr
poowwwoooo
wysokich trafnych wysłanych
japtan
'moje' w profilu
weź też z wpisu /kilka wyżej/ od kolegi bukmachera - może niekoniecznie dziś - cvzasem występuje efekt przesunięcia - kilka razy /widziałem/ ładnie się wstrzelił
'moje' w profilu
weź też z wpisu /kilka wyżej/ od kolegi bukmachera - może niekoniecznie dziś - cvzasem występuje efekt przesunięcia - kilka razy /widziałem/ ładnie się wstrzelił
unhappy
ja się na razie na nią nie rzucam- poczekam aż zejdzie z 20% nakładu, u mnie niebieski i spadam i powooo
ja się na razie na nią nie rzucam- poczekam aż zejdzie z 20% nakładu, u mnie niebieski i spadam i powooo
bardziej podoba mi sie ten niebiesko-zielony... nie wiedzialem, ze bedzie tez pomarancz
uwaga uwaga po wyjaśnieniach z totalizatora -
zdrapka
Kalendarz adwentowy
- do wygrania JEST - pozostało jeszcze drugie STO tysia !!!
kol. bella pisała coś o szczęśliwej kolekturze na Puławskiej ? centralnie
zdrapka
Kalendarz adwentowy
- do wygrania JEST - pozostało jeszcze drugie STO tysia !!!
kol. bella pisała coś o szczęśliwej kolekturze na Puławskiej ? centralnie
ciekawe, czy to dwie transze, czy w jednej transzy sa dwa kolory
dziesiątki na dziś â gdybym grał, oczywiście
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62, 64, 66, 68, 70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62, 64, 66, 68, 70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
robal, czyli nikt nie wydrapal tej drugiej stowy w kalendarzu? to skad te informacje z dwoch krancow polski? chyba nikt sobie nie robil jaj?
Pozostało trzecie sto tysięcy a kalendarzu. A tak poza ty to ładnie zrobili z ta zdrapką na stronie. Drapiesz i same choinki. Podniecenie idziesz kupić a tu dupa... tak miałem ch***je z tsu
albo ktos faktycznie wydrapal, ale jeszcze sie nie zglosil po odbior, stad oficjalnie ts nic nie wie...
kocur, ja kalendarz kupilem tylko jeden, oczywiscie pusty... nie kupie wiecej
unhappy Ja tak samo kupiłem raz. Według mnie to oni wiedzą jaka partia idzie do jakiej kolektóry
cóż - do wygrania były dwie setki
na dzień dzisiejszy - zdrapana została jedna ... Puścili wiadomość sieciową o wygranej i w.s.z.y.s.c.y. prawdopodobnie czytali za szybko
na dzień dzisiejszy - zdrapana została jedna ... Puścili wiadomość sieciową o wygranej i w.s.z.y.s.c.y. prawdopodobnie czytali za szybko
we wrzesniu czy październiku w każdej niemal kupionej zdrapce miałem wygrane, a do teraz nic - duzo nic, sądząc po ilości zdrapek w kolekturowyh koszach...
fotka z kolektury - oryginał, ale tą kartkę dziś - ściągną
powodzenia, dobrego dnia
powodzenia, dobrego dnia
Dostają dane z kolektur że zeszła partia x zdrapek i wiedza czy ktoś trafił i tylko czekają na delikwenta