Wpisy 1 260 393 – 1 260 492
4 grudnia 2012 23:28 → 4 grudnia 2012 23:59, 100 wpisów
Robal_36: Jeśli dziś padło to dopiero jutro pewnie podadzą info.
Pawcio
absolutnie i kompletnie aPsurdalne
kupowałbyś zakłady lotto wiedząc, że nie masz żadnej, absolutnie żadnej szansy na szóstkę ?
absolutnie i kompletnie aPsurdalne
kupowałbyś zakłady lotto wiedząc, że nie masz żadnej, absolutnie żadnej szansy na szóstkę ?
fortuna...dla mnie .dla mnie....pls
KlonikTWOJA ENERGIA TO2/3/5/6/9/11/23/36/39/63/65/69
Zaopserwuj co się będzie działo 9/11/23
Zaopserwuj co się będzie działo 9/11/23
13maxa ..ty isc spotkaj androo jak chcesz gdzie np na spacer ..mamucha nic nie bedzie pilnowa córka.. i no dobra uciekam,.,.
andromeda
Pawcio
- problem w tym, że to z soboty na niedzielę, jakoś tak - zdrapane
Pawcio
- problem w tym, że to z soboty na niedzielę, jakoś tak - zdrapane
Witam wszystkich. Przypomina, że prawdopodobnie w niedzielę odbędzie się grudniowe spotkanie multipasko na wideo chacie
Robal moim zdaniem to trzeba byc kompletnym idiota zeby pochwalic sie w kolekturze ze sie wygralo 100 tys zl wiedzac ze kolektura tego nie wyplaci
Robal_36: Pewnie nie no ale tak robią właśnie. Ciekawe czy jutro info będzie jeśli to drugie padło. O której godzinie ty tam byłeś? Czasem inforumją tego samego dnia jak rano padnie wygrana a jak później popołudniu to następnego pewnie.
Zakon 13 narazie obserwuj !!!!może trzeba będzie nanieśc korekty, ale wiem że po 7-8 cyfr powinno paść.
fortunata dzieki a mozesz powiedziec na jakiej podstawie to bierzesz??
Robal_36: 29 listopada ktoś kupił ta zdrapkę a info było 30 listopada, że w Krośnie. Jeśli jutro nie będzie info, że padła druga wygrana to dziwne będzie.
zakon,
to nie do końca tak - ścierasz i sprawdzasz otwierasz coraz szerzej oczka , wali Ci serce, i pewnie nie wierzysz - wrzucają w ten skaner zapintala muzyczka i
i stąd takie info na ścianie
@ potwierdzająca z oddziału
za chwilę zdrapka w powiększeniu
a ja się pytam - dlaczego na kuponach pozostało drugie sto ?
to nie do końca tak - ścierasz i sprawdzasz otwierasz coraz szerzej oczka , wali Ci serce, i pewnie nie wierzysz - wrzucają w ten skaner zapintala muzyczka i
i stąd takie info na ścianie
@ potwierdzająca z oddziału
za chwilę zdrapka w powiększeniu
a ja się pytam - dlaczego na kuponach pozostało drugie sto ?
Robal istnieje jeszcze szansa ze ktos wygral i dal zdrapke w kolekturze a ta skanujac dowiedziala sie o wygranej i wywiesila kartke jedyna opcja
robal_36: to pewnie rzeczywiście ktoś w kolekturze potwierdził wygrana i dlatego jest wywieszka. Zależy kiedy kto odbierze wygraną. Kasy w oddziałach są czynne do godziny gdzieś 14 - 15 więc ktoś pewnie to jutro odbierze.
Robal sa tu koledzy na forum ze szczecina co tez lubia sobie jaja robic wrzucajac takie zdjecia
andromeda dobrej nocki
andromeda dobrej nocki
KRIS 22221
No Kris TY to wogule jakiś cienki Bolek ale prosze 1/9/16/21/29/2
To jest Twoja baza 9/16/21/29
W tych dniach powinny pwść twoje cyfry.
No Kris TY to wogule jakiś cienki Bolek ale prosze 1/9/16/21/29/2
To jest Twoja baza 9/16/21/29
W tych dniach powinny pwść twoje cyfry.
Chyba, że gamoniowaty komentarz na lottomacie był - 'padła' a odczytały 'padła u Nas", ale -
- podobno też była @ z potwierdzeniem ...
jeśli ktoś ma już to odebrać - to jak można pisać do wygrania ?
- podobno też była @ z potwierdzeniem ...
jeśli ktoś ma już to odebrać - to jak można pisać do wygrania ?
Dobranoc.Czas
Robal jezeli byla po godz 16 to raczej watpliwa sprawa zeby ktos odebral
zakon
Różnię się dość mocno, w wielu kwestiach z pewnymi kolegami , jednak jeśli chodzi o wykorzystanie czyjejś realnej foty - tu mam podobne zdanie
Różnię się dość mocno, w wielu kwestiach z pewnymi kolegami , jednak jeśli chodzi o wykorzystanie czyjejś realnej foty - tu mam podobne zdanie
Robal_36: O właśnie no były błędy, że ktoś mógł zrozumieć, że u kogoś padło w kolekturze. W "mojej" zaprzyjaźnionej kolekturze w Kraku tez było info w lottomacie, że u nas padła wygrana a później, że w Krośnie. Chrzani im się ten system.
Max
Zakon
Zakon
fortuna55.....zoobaczymy jaka ty mooocna jestes...sie okaże.
Robalku.OK.Ty nie typujesz to niestety nie ściągnę.
fortuna....gwiazdy tak gadaja ze jest ktos cienkim bolkiem?
Kowalski wraca do domu z pracy, ma już usiąść przed telewizorem, ale słyszy charakterystyczne odgłosy dobiegające zza ściany.
- Ten sąsiad zaczyna mnie już wpieniać. Idę mu powiedzieć, żeby ciszej pukał te swoje panienki.
- Mama chciała mu to samo powiedzieć z godzinę temu - mówi Jasiu.
- I co, powiedziała? - pyta ojciec.
- Nie wiem, jeszcze nie wróciła...
Test na to, kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies?
Zamknij oboje w bagażniku, po godzinie otwórz i zobacz, kto się będzie cieszył, że Cię znowu widzi.
- Ten sąsiad zaczyna mnie już wpieniać. Idę mu powiedzieć, żeby ciszej pukał te swoje panienki.
- Mama chciała mu to samo powiedzieć z godzinę temu - mówi Jasiu.
- I co, powiedziała? - pyta ojciec.
- Nie wiem, jeszcze nie wróciła...
Test na to, kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies?
Zamknij oboje w bagażniku, po godzinie otwórz i zobacz, kto się będzie cieszył, że Cię znowu widzi.
Robal a poza tym z tego co kojarze a raczej dobrze kojarze to jeszcze czy to w kolekturze czy to w sklepie nie widzialem zwyklej kartki wyrwanej z jakiegos zeszytu ze padla tu wygrana bo te wygrane co widzialem byly napisane na specjalnych tablicach dostarczonych od TS
No i dupa blada ..na Max 69 nie ma rozpiski i kiedy ma grać
Do jutra i powwwwwwwwoooo
Do jutra i powwwwwwwwoooo
max paka musisz poprostu grac w pelnie ksiezyca albo wogole codziennie
Pytałam w kolekturze, bo u mnie tez wisi tabliczka .. Tutaj padła wygrana... np. 5400 zł..., ale kolektorka oznajmiła,ze nie u niej
maks...trzeba byc cienkim Bolkiem by dostac liczby od arcyksiężnej fortuny55
jocia
jocia jak tam u ciebie z trafnoscia ostnio?
Pawcio
ok niech na teraz będzie - źle odczytane - i to by był samobój z taką kartką - w punkcie kiedyś facetowi powiedzieli, żeby wywiesił o tysiaku - sprzedaż mu zdechła i ściągnął, bo ludziska podobno już nie kupowali z tego rodzaju
zakon
tak - powiększona z oryginału, ale to za jakiś czas, to teraz jest jeszcze dość świeża sprawa - zdrapane z soboty na niedzielę i Panie prowadzące ten punkt są jeszcze same pod mocnym wrażeniem stąd ta kartka itd itd...
ok niech na teraz będzie - źle odczytane - i to by był samobój z taką kartką - w punkcie kiedyś facetowi powiedzieli, żeby wywiesił o tysiaku - sprzedaż mu zdechła i ściągnął, bo ludziska podobno już nie kupowali z tego rodzaju
zakon
tak - powiększona z oryginału, ale to za jakiś czas, to teraz jest jeszcze dość świeża sprawa - zdrapane z soboty na niedzielę i Panie prowadzące ten punkt są jeszcze same pod mocnym wrażeniem stąd ta kartka itd itd...
zakon..paka ..będę obserwował księżyc
ktiss...to ja musze być jeszcze cieńszym
ktiss...to ja musze być jeszcze cieńszym
jocia to ladnie
kriss Ty sie nie stresuj bo masz malo liczb do wyboru ja mam az 13
albinlotto
albinlotto
jocia a cos takiego jak 2 k czy wiecej padlo u ciebie/?
MAX 69 TY możesz dostać specjalny bonus,tylko musisz mi podać meila.Mikołaj nie wszystkim rozdaje prezenty!!!!!
zakon13
jocia
boonus???????????
no nie....
boonus???????????
no nie....
jocia
za wczorajsze
<zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew>
za wczorajsze
<zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew>
jocia nietrzeba
Fortuna ..już podałem masz go u sibie w profilu w KG no to czekam
Wodnik 57 Podawał liczby na które należy grać, narazie jeszcze się zastanawiam, bo niestety ale musze za rącze poprowadzić i powiedzieć co należy robić.
Niestety w tej chwili jest to niemożliwe, ze względu na mój stan zdrowia.
Niestety w tej chwili jest to niemożliwe, ze względu na mój stan zdrowia.