Wpisy 1 259 893 – 1 259 992
4 grudnia 2012 20:47 → 4 grudnia 2012 21:26, 100 wpisów
wiem wiem Lila,nic nie poradzimy.Zostanie na pociecha z naszych marnych pensji na etacie
sielaw...wygrana zajebista 2/3 a maleństwa czują się dobrze,dziękuję
sielaw
Od wieczornego losowania w piątek do końca soboty, ale doświadczenie uczy by piątek jako przejściowy sobie odpuścić
No chyba, że znasz jakiegoś Byka lub Koziorożca by ci na piątek podał swoje cyferki a wtedy miks i....
Od wieczornego losowania w piątek do końca soboty, ale doświadczenie uczy by piątek jako przejściowy sobie odpuścić
No chyba, że znasz jakiegoś Byka lub Koziorożca by ci na piątek podał swoje cyferki a wtedy miks i....
medea...to piatek odpuszczam i nadam cos na sobotnie lotto.de....moze tym razem sie uda wygrac
jac...na tej wyniki sa zawsze wczesniej jak by co...http://www.dielottozahlende.net/
jac11
znaki są połączone w trójki i zawsze jest dwa znaki fartowne i jeden z nich troszkę bardziej Od środy o 13 zaczyna się okres dla Byków i Koziorożców, który skończy się o 20-tej w piątek
znaki są połączone w trójki i zawsze jest dwa znaki fartowne i jeden z nich troszkę bardziej Od środy o 13 zaczyna się okres dla Byków i Koziorożców, który skończy się o 20-tej w piątek
jac... wejdz na lotto.de kliknij na ergebnisse i tam mozesz sobie wybrac date losowania...
sielaw..nie przesadzaj że noworodki zasrają 56 pampersów dziennie koleżankama 3miesięcnego synka i zuzywa do 14 pampersów a w paczce jest około 56 sztuk.Czyli 14x2 wychodzi 28 w porywach 30
lila...z tych cyferek co napisalas wybierz cos na jutrzejsza trojeczke...
sielaw..czyli paczka powinna w porywach starczyć na 2 dnia paczka chyba kosztuje 50 zeta czyli 100 na 4 dni
lila.... to musisz co 2 dzien trafiac 3/3 po stawce 1 zeby bylo na "kupony"
1-1
lila...wczoraj dostalem nowy od krissa.... na razie nie potrzebuje
MAX...ja muszę być tuż zaraz za Tobą a w porywach nawet przed lub na
sielaw...Ty zboku ja wiem że Ty takie końcówki lubisz Ty gadzie Ty
lila...no ba uwielbia...idealne cisato czekalodowe wychodzi z nich...
Pasko weź tym zbokom MPowskim daj po bananie bo się karwa im miksery mażą z wibrującymi końcówkamijuż całkiem sie w główkach po***oliło Tym szkopom chyba