Wpisy 1 256 993 – 1 257 092
3 grudnia 2012 11:04 → 3 grudnia 2012 11:32, 100 wpisów
greg polecam "pięknaja" miła i życzliwa osoba - przydatna w trudnych sytuacjach taka do pogadania myślę sobie
stasia jak uraxilem sory lecz twoje wypoeiedzi nieraz sa jak granat i do d....y jak jastes kobieta to jestas zmienna i czasami cie udprawiedliwi
powiem krótko- szczęscie sprzyja lepszym a wiara w wygrana czyni cuda
LEPSZA CZY GORSZA? ma razie orzecietna, ale dąze do doskonalosci
robaczki wyluzujcie po prostu sie obstawia i gra , zadne tam systemy i typy, to o dupe rozbic
gram od paru dni , weszlam tutaj ,zaczelam czytac wase wypowiedzi i stwierdzilam ze chce dolaczyc do tej spolecznosci
wiecie co,, codzi o to zeby si eoderwac od tego parcia na wgrana i to jest czesc sukcesu
diana tak to prawda czekamy latami na wygrana wejdz na forum poczytaj
dlatego nie mysle o wygranej 10/10 w MM tylko 8 lub 9 / 10 wystarczy
Diana ..bardziej mi chodziło o to że ładnie maxiu napisałas zdrobniale
alvaro..
alvaro..
10 tyś ale to było jakies 8 lat temu a tak to kilka razy 7/10 4/4
Diana ..ok MM na ile skresleń grasz i ze stawka jaka zeby była ta fajna kasa
japan dam ci rade wes takie liczby / cala rodzina ile kazdy z was na lat to jedno potem najwazniejsze daty w twoim zyciu/graj
TEN KNOT Rędziszewski OBIECAŁ MI WYGRANA I CO I NIC ZLODZIEJE
Greg proponuje wziąć całą rodzine i zważyć a nastepnie podzielić na lata kazdego z osobna dodać 11 potem ewentualnie zaokrąglić w gorę a jak bedzie duza liczba to podzielić jeszcze przez 7
Witam też pozostałych {{dolar}
Ja próbuje już wszystkiego,zaczęłam wpatrywać się w mapki i coś znalazłam nowego nigdy w taki sposób nie podchodziłam do liczb,widzę w tym dobra metodę.
Ja próbuje już wszystkiego,zaczęłam wpatrywać się w mapki i coś znalazłam nowego nigdy w taki sposób nie podchodziłam do liczb,widzę w tym dobra metodę.
soltoski ok lecz bylo by za wiele na kupony ku.....wa i tsk dxiennie bez dl i mini idzie 25 zeta
tylko po co o tym mowic jak wszyscy tutaj zgromadzenie maja przeciez ten sam cel