Wpisy 1 256 878 – 1 256 977
3 grudnia 2012 09:01 → 3 grudnia 2012 10:54, 100 wpisów
Nieważne.Ważne są inne sukcesy
Na sukcesy w grach też przyjdzie kolej.
Na sukcesy w grach też przyjdzie kolej.
czas pokaże 29..7 może coś takiego zupełny zdrowy zestaw tyle ze realnym podejściem
aa medea76 czytałam wcześniej o Twojej pracy i użeraniu się z klientami współczuje serdecznie znam ten ból - mam nadzieję jednak, ze potrafisz wyciągać satysfakcję z tego co robisz
miłego dnia wszystkim
aa medea76 czytałam wcześniej o Twojej pracy i użeraniu się z klientami współczuje serdecznie znam ten ból - mam nadzieję jednak, ze potrafisz wyciągać satysfakcję z tego co robisz
miłego dnia wszystkim
Jac.To znaczy stawka razy 2
e46
Senna, Monet, jac11, drapek
napiszą, że j u ż trafiona - na pewno
w końcu - nie będą chcieli jakichś powiedzmy teorii, plotek, niesprawdzonych, jak to uroczo kolega Macieklotto / którego wraz z pozostałymi służbowymi obserwantami niniejszym pozdrawiamy / określił,
czy innych - urban legend
Na dziś ? może w końcu zdt ? - bez progresji, jak będzie tam - u tombaka TA osoba - manipulująca przepisywać
I jakiś taki 22 i 34 i może, jeszcze do tego, też - 36 ?
Senna, Monet, jac11, drapek
napiszą, że j u ż trafiona - na pewno
w końcu - nie będą chcieli jakichś powiedzmy teorii, plotek, niesprawdzonych, jak to uroczo kolega Macieklotto / którego wraz z pozostałymi służbowymi obserwantami niniejszym pozdrawiamy / określił,
czy innych - urban legend
Na dziś ? może w końcu zdt ? - bez progresji, jak będzie tam - u tombaka TA osoba - manipulująca przepisywać
I jakiś taki 22 i 34 i może, jeszcze do tego, też - 36 ?
Precz z ...zimą.. .
Jutro wraca jeśień i ...ciepło.. .
------------------------------
Jutro wraca jeśień i ...ciepło.. .
------------------------------
r36
to chyba Ty ją drapłeś, wpisałeś się o 9.05, czyli po załatwieniu formalności w kasie
to chyba Ty ją drapłeś, wpisałeś się o 9.05, czyli po załatwieniu formalności w kasie
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- nie
drapek
dzięki, ale - to nie moja lokalizacja
udostępniam tylko info z prajwa
- nie
drapek
dzięki, ale - to nie moja lokalizacja
udostępniam tylko info z prajwa
I mam taką prośbę - mógłby ktoś w końcu skosić te kumBulacje ?
dziękuję
dziękuję
wyżej kilka wpisów są - i na mm i do J
jedyne pewne, niestety - nie wszystkie i nie gwarantowane
http://mleczko.interia.pl/zdjecia/rysunki-kolorowe,10561/zdjecie,334
jedyne pewne, niestety - nie wszystkie i nie gwarantowane
http://mleczko.interia.pl/zdjecia/rysunki-kolorowe,10561/zdjecie,334
i skończyły się pomysły na granie szkoda , ja tam lubię - pogrywać se w kulki i oddawać co żem dostała / kiedyś 5/6 w dl / - chyba nałóg ze mnie
27 to pewniak mój japtan pytanie a 100p od kiedy spadła temperatura na -c
Japtan.
Moje liczby są w profilu.
Moje liczby są w profilu.
japtan ja nie najlepiej typuję więc nie będę podawała, żeby się nikt tym nie sugerował
42 powino wypaść wczoraj 27 ma częstotliwość a 54 sami zobaczcie
ania70
przez weekend 4/7 i 3/7, całe 6 zł, będzie na dalsze granie,
przez weekend 4/7 i 3/7, całe 6 zł, będzie na dalsze granie,
.
Przychodzi Maniuś do domu:
- Mamo, żenię się!
- Jak ona ma na imię?
- Roman.
- Maniuś, Roman to przecież chłopiec!
- Coście się wszyscy uparli - w przyszłym tygodniu Romuś kończy czterdzieści lat, a wszyscy w kółko chłopiec i chłopiec...!
.
Przychodzi Maniuś do domu:
- Mamo, żenię się!
- Jak ona ma na imię?
- Roman.
- Maniuś, Roman to przecież chłopiec!
- Coście się wszyscy uparli - w przyszłym tygodniu Romuś kończy czterdzieści lat, a wszyscy w kółko chłopiec i chłopiec...!
.
Lotto.de
>> 1 018 487 wygranych trójek po.....9,70 Euro.. .
---------------------------------
>> 1 018 487 wygranych trójek po.....9,70 Euro.. .
---------------------------------
Ania70>>> po pierwsze to spłycasz zagadnienie homoseksualizmu, jeśli odnosisz je do "mody" , a po drugie nie zapominaj o związkach K-K , czyli homoseksualnych relacjach kobiet.
nie jestem edi8 bez obaw takie głupie żarty to nie z mojej strony
Cd. Szóstki nie było, można wygrać... .4 000 000 EURO.
--------------
--------------
Znikam.. . Miłego dnia.. .
..................
..................
Ania70 mimo wszystko , trafne ujęcie
Wertując portal spotkałam nicka pięknaja - jaki pozytywny nick z tej strony - jeżeli czyta pozdrawiam serdecznie
Wertując portal spotkałam nicka pięknaja - jaki pozytywny nick z tej strony - jeżeli czyta pozdrawiam serdecznie
ania70
ja też ostatnio na 7 skreśleń gram, nawet 20 zł się trafiło z tydzień temu
ja też ostatnio na 7 skreśleń gram, nawet 20 zł się trafiło z tydzień temu
ale nie we wszystko wierzyć - wiem,wiem . Najbardziej podejrzliwi sa chyba Ci którzy sami maja se coś do zarzucenia i tutaj pisane do ogółu , bo jakaś dziwna tendencja tu panuje , ze wszystko pod siebie i ze wszystko na "nie" Jedno zdanie że nie lubi sie facetów i od razu ... ha ha można ich nie lubić ale w pewnych kwestiach tolerować jak i na odwrót - zresztą tutaj jest portal o zgoła innym profilu i interesowanie się czyimiś hmm preferencjami jest ... /domalować , co kto woli. Jeśli ktoś już naprawdę ciekawy to zapraszam nie komunikuję sie za pośrednictwem skype - raz dlatego , ze nie zawsze dysponuję a drugie to to , ze nie lubię. Dziwne jest to jak dla mnie - spadam trafnych wszystkim
*i męczące jest te prowokowanie jakiś tam poważnych rozmów wole sie koncentrować na numerkach
witam cukiereczki milego dnia pozdrawiam
witajcie ponownie senna i inni stasia daj na luz prosze japan ku.........a nikt nie da ci pewniakow bo nie jestesmy w stanie ja gram od 1985r i od tego czasu mialem 3x5/6 dl 7/7 ml 3x 4/5 ex 1 taz moja Ania 9/10 mm i mase drobnych Ania moja piecio latka zawsze robi mi korekty na zaklady nieraz ok nieraz nie zadne systemy zapewnienia nic nie da gwarsncji po porostu los szczescia japan graj graj graj tylko delikatnie nie ma pewnosci jak zagrasz za 10000 wygrasz czasami za 2,50 wyjmiesz sporo
japan kiedys liczylem ile wydalem i doszedlem do wniosku lepiej zapomiec o wydanej kasie a Liczyc na wygrsna Gdy sa kumulu zapie.......my sporo kasy i ?????
Dziwne jest to ze sam go demolujesz ..i wracasz i wracasz i wracasz i wracasz jak kto woli do wyboru pod róznymi nickami damo koralowa
ja tam w plecy 50 zeta i zapewne będzie więcej - mam nadzieje , ze kiedyś się odegram za całokształt grania w kulki hihi TS
zresztą juz bym mogła / mam patent i narzędzia ku temu / ale we krwi to coś hazard i bardziej mnie bawi gonienie króliczka jak złapanie
Max
nie daj się znowu sprowokować do wyrazów powszechnie uznawanych
I dodam - wydaje mi się, że stadami znowu biegają bo - zdaje mi się oliwiję, znowuniedzielę i vel i vel i vel i ... widziałem
nie daj się znowu sprowokować do wyrazów powszechnie uznawanych
I dodam - wydaje mi się, że stadami znowu biegają bo - zdaje mi się oliwiję, znowuniedzielę i vel i vel i vel i ... widziałem