Wpisy 1 256 578 – 1 256 677
2 grudnia 2012 22:54 → 2 grudnia 2012 23:13, 100 wpisów
MAX..jedziemy ale musisz po mnie przyjechać bo ja zaczynam sie kulać powoli
max...musiałbyś się niezle postaraćbo ja nie stoje w miejscujutro ućkne
Lila a albinlotto nie chcial uwierzyc w mojego pecha:12zeta latem i od tej pory brak wygranych:
hipcio...ale wiele razy byla wygrana 5/5 ale nie wysłana przez Ciebie
michellex...za miesiąc jak mnie ktoś tak kopnie w dupę to do samego kaufcia się zakulam bez chodzenia
To wina ojca pio,tam na gorze tylko ucztuja i zajeci spiewaniem psalmów:
Robal.Dobranoc.
Dopisano wygrane multi multi
Witam ja tylko na chwilę - sprawdzałem kilka wpisów wyżej Robal_36 pisał coś o wykasowaniu "komentarza" napisanego przez jakąś użytkowniczkę - w rzeczywistości tego komentarza już nie ma - ale nadal indeksuje (jest widoczny) w google.pl
Admin Pasko - jeśli tego nie robił, to niech wpisze sobie frazę w google.pl o treści "uważajcie na portal Multipasko" i zobaczy jak dużo stron w necie zostało "zainfekowanych" tym wpisem - niestety ale to raczej zostanie na długo, chyba, że Admin będzie prosił innych Adminów tych stron o wykasowanie tych komentarzy - ale tu na podkładkę przydałoby się jakieś pismo sąd/policja itp. (o ile gra jest warta świeczki, ale zawsze to mniejsze zarobki ze strony chyba?)
Admin Pasko - jeśli tego nie robił, to niech wpisze sobie frazę w google.pl o treści "uważajcie na portal Multipasko" i zobaczy jak dużo stron w necie zostało "zainfekowanych" tym wpisem - niestety ale to raczej zostanie na długo, chyba, że Admin będzie prosił innych Adminów tych stron o wykasowanie tych komentarzy - ale tu na podkładkę przydałoby się jakieś pismo sąd/policja itp. (o ile gra jest warta świeczki, ale zawsze to mniejsze zarobki ze strony chyba?)
Hipcio.
Wszędzie tylko ucztują i ucztują.W Ts ,u góry,nie mowiąc już o piekle.
Wszędzie tylko ucztują i ucztują.W Ts ,u góry,nie mowiąc już o piekle.
Emerytka w piekle smutno:placz i zgrzytanie zebow,ciemności smród i widly:
chyba muszę iść lulu co złego to nie ja
jestem zmęczony
chyba coś będzie
jestem zmęczony
chyba coś będzie
Nie kupuję ściem ukrytych pod zdrapką... Nie kupuję kłamstw, bo nie stać mnie na to... Podsumowanie dzisiejszej dyskusji na forum
Hipcio.
W piekle też ucztują.A te męki i ognie to tylko dla hazardzistów.
W piekle też ucztują.A te męki i ognie to tylko dla hazardzistów.
Lila.Dobranoc.
Lila dzisiaj ksiądz na kazaniu mowil o koncu swiata:ludzie mdlec będą ze strachu,bo niebo sie poruszy:i na obloku pojawi się Jezus z aniolami:
Na mnie też czas.
Uleńko dobrej nocki - przytulam do serduszka i dyskretnie całuję....