Wpisy 1 256 527 – 1 256 626
2 grudnia 2012 22:43 → 2 grudnia 2012 23:04, 100 wpisów
Uleńko falstart na starcie nowego miesiąca , pozatem Ty coś tak uciszona - czy z wrażenia....
krzysio...i dobrze hipcio robinie sztuka grać za ful i wygraća za 2,50 też można bonusika capnąć, jak szczescie dopisze
Jano zajęłam się liczbami...zerkam na nie co tu na jutro wypadnie
:pozostaje dalej patrzyc na ulicy na posladki kobiet,może odczytam jakiś dobry układ liczb:
lila...i teraz połączy dwie panstwa połowe pomieszane skóry czarnoo i białoo ameryki dawno było rózwód granica
nie będzie 77 będzie inna - czy lepsza? radzę "modelować emocje"
Hipcio.No tak,teraz biusty zakryte.
Emerytka tak w zimie sa cięzkie warunki,kobiety chodza ubrane:
mala...ja normalnie karwa leżę na podłodze bo padłam ze śmiechu i się nie ruszam co by znowu na glebie nie wylądować bo kto karwa wieloryba podniesie?
MAX...slima a kogomusimy na Wrocław uderzyć,może przy okazji o Wałbrzych zahaczymy
MAX..jedziemy ale musisz po mnie przyjechać bo ja zaczynam sie kulać powoli
max...musiałbyś się niezle postaraćbo ja nie stoje w miejscujutro ućkne
Lila a albinlotto nie chcial uwierzyc w mojego pecha:12zeta latem i od tej pory brak wygranych:
hipcio...ale wiele razy byla wygrana 5/5 ale nie wysłana przez Ciebie
michellex...za miesiąc jak mnie ktoś tak kopnie w dupę to do samego kaufcia się zakulam bez chodzenia
To wina ojca pio,tam na gorze tylko ucztuja i zajeci spiewaniem psalmów:
Robal.Dobranoc.
Dopisano wygrane multi multi
Witam ja tylko na chwilę - sprawdzałem kilka wpisów wyżej Robal_36 pisał coś o wykasowaniu "komentarza" napisanego przez jakąś użytkowniczkę - w rzeczywistości tego komentarza już nie ma - ale nadal indeksuje (jest widoczny) w google.pl
Admin Pasko - jeśli tego nie robił, to niech wpisze sobie frazę w google.pl o treści "uważajcie na portal Multipasko" i zobaczy jak dużo stron w necie zostało "zainfekowanych" tym wpisem - niestety ale to raczej zostanie na długo, chyba, że Admin będzie prosił innych Adminów tych stron o wykasowanie tych komentarzy - ale tu na podkładkę przydałoby się jakieś pismo sąd/policja itp. (o ile gra jest warta świeczki, ale zawsze to mniejsze zarobki ze strony chyba?)
Admin Pasko - jeśli tego nie robił, to niech wpisze sobie frazę w google.pl o treści "uważajcie na portal Multipasko" i zobaczy jak dużo stron w necie zostało "zainfekowanych" tym wpisem - niestety ale to raczej zostanie na długo, chyba, że Admin będzie prosił innych Adminów tych stron o wykasowanie tych komentarzy - ale tu na podkładkę przydałoby się jakieś pismo sąd/policja itp. (o ile gra jest warta świeczki, ale zawsze to mniejsze zarobki ze strony chyba?)
Hipcio.
Wszędzie tylko ucztują i ucztują.W Ts ,u góry,nie mowiąc już o piekle.
Wszędzie tylko ucztują i ucztują.W Ts ,u góry,nie mowiąc już o piekle.