Wpisy 1 256 278 – 1 256 377
2 grudnia 2012 22:08 → 2 grudnia 2012 22:21, 100 wpisów
drapek ...mysle ze to wyjasnisz bo ja za Toba murem jestem ze g36 i drapek to jest ale pasko dopisała ze drapek maczał w tym palce
mariucha
no niestety - tak - udaje mi się - nie ma szansy - po prostu liczy się klik i uj
no niestety - tak - udaje mi się - nie ma szansy - po prostu liczy się klik i uj
Jano.
Jak ma być dobrze jak my się na chacie nie umiemy dogadać jak ludzie i co chwila jakaś zadyma, afera lub teoria spiskowa
drapek to facet potwierdzam rozmawiałem z nim
chyba że to modulacja głosu
chyba że to modulacja głosu
medea ja jestem wiarygodny...Nikt tu nie opiekuje się babcią z możliwościa zamieszkania na ulica niedługo.
nie mariucha
nie uważam - o podobnym z Monetem napisałeś i dlatego byliście w jednym wpisie
ktoś mądrzejszy od robaka
dawno dawno temu w podobnej sytuacji napisał :
"wesołej zabawy z adminem" dać numer wpisu ?
nie uważam - o podobnym z Monetem napisałeś i dlatego byliście w jednym wpisie
ktoś mądrzejszy od robaka
dawno dawno temu w podobnej sytuacji napisał :
"wesołej zabawy z adminem" dać numer wpisu ?
Ja tam nikomu nie muszę w gacie zaglądać jak ów ktoś twierdzi że jest płci męskiej to w porządku a jak chce przejść wirtualnie na drugą stronę barykady płciowej to co mi do tego
Hipcio.
Wysłane?
Wysłane?
ja 50 i 52 ...
Pasko nie rozmawiałem bo jestem małomówny ale coś mi tu śmierdzi a jak mówią w czechach pachnie
pozdrawiam
pozdrawiam
MAX..ja tam nie chcę nic mówić,ale z kim Ty sie spotkałeś karwa?Z transwestytą?
Słuchajcie mam problem z głośnikami więc bardzo proszę o podanie kto jutro będzie mistrzem ceremonii o 14
miki ..masz pozdrów hipciioo..
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
08,11,13,15,21,24,33,34,36,43,47,49,54,55,61,67,71,74,76,78
Plusem jest liczba: 43
08,11,13,15,21,24,33,34,36,43,47,49,54,55,61,67,71,74,76,78
Plusem jest liczba: 43
krzysio...widze
krzysio...a od Ciebie pozdrowieni agdziełobuzie
krzysio...a od Ciebie pozdrowieni agdziełobuzie
miki ...ja juz straciłem szczeście ..nic nie mam wyjscie wziąć po kasa TS...nie mam siły witam..
Lili ..spoko ale ze podała inny nick i tak mnie podeszła to juz nie halo za dużo wiedziała jak na geen heart
Lila...cichosama zaczełaśale jak widać na mp trza kombinować i nigdy nic niew wiadomo