Wpisy 1 255 517 – 1 255 616
2 grudnia 2012 16:03 → 2 grudnia 2012 17:15, 100 wpisów
lottomat zawsze mozna bylo sie urodzic znacznie gorzej np w birmie czy korei polnocnej
lottomat od 30 lat mam rodzine w UK wiem jak jest tam od podszewki i nie zazdtoszcze
oni utrzymuja polske ? czy jeszcze swoimi zakupami w marketach zasilaja budzet innego kraju ?
porozmawiajmy powaznie rozpedziłem sie jestem w transie i mam wene potzrebuje dobrej podpowiedzi
lottomat na czarno bo zmusza ich rzad bo je.....a podatkami pracodawcow jestes nie z tego swiata a zus k...wa nerwy mi na ciebie puszcza
wszystko co mialo potencjal w tym kraju na wybicie zostalo zaprzepaszczone roz***ne sprzedane oddane za grosze
jak komus jest zle w polsce to niech jedzie do korei polnocnej birmy iraku tajlandi itd albo do bialorusi i niech tam pomieszka z rok chociaz do polski wroci i powie ale w tej polsce jest raj !
ja nie mowie ze mi jest zle ... mowie ze w tym kraju jest zle i jest coraz gorzej i nie widze powodu by zyczyc dobrze temu panstwo skoro sam tyle kasy oddaje a c***a z tego mam
lottomat zgoda lecz czy to my zawinilismy sadze ze pracowales tak jak my w Polsce
w tym kraju nawet jak sypiesz kasa dobrze to nie masz pewnosci ze ktos Cie nie chce o***c przy okazji albo ze bedziesz mial cos dobrze zrobione
lottomat ja mam firme od 1988 bylo lepiej bylo zle lecz nigdy bym Polsce tak nie dawal jak ty
to miej pretensje do tych którzy tak to urządzili
.Zmień ich!
A nie życz wszystkiego co najgorsze całemu narodowi.
Opamiętaj się chłopie.
Pięć lat wojny i czterdzieści stagnacji.
Myślisz że to można załatwić jednym lub dwoma pokoleniami?
.Zmień ich!
A nie życz wszystkiego co najgorsze całemu narodowi.
Opamiętaj się chłopie.
Pięć lat wojny i czterdzieści stagnacji.
Myślisz że to można załatwić jednym lub dwoma pokoleniami?
ile znam osob w Polsce ? ok niech bedzie 1000 moze 2000 czemu mam sie interesowac reszta skoro reszta ma mniej w dupie
sa tak samo patrotami jak i sezonowymi kibicami malysza czy kubicy
Mnie Republika Gibuti zupełnie nie interesuje -tym niemniej życzę im wszystkiego dobrego.
na kazdym kroku ktos chce Cie o***c jak mam uwielbiac ten kraj
z reszta moge miec swoje zdanie a jak Monet mi kazesz wy***alac to c*** z Toba, nara
nie sadze bys wiecej zrobil dla tego kraju jak ja
wiec zieja z Ciebie
wiec zieja z Ciebie
zawsze chcialem sie dowiedziec co tacy obrnocy jak wy zrobili zeby ta Polska w gore szla
A coś ty zrobił?
Podatki płacisz?
Tatuś buli.
A ja?
Ja przynajmniej nie opluwam.
Podatki płacisz?
Tatuś buli.
A ja?
Ja przynajmniej nie opluwam.
kazdy tutaj wie jak wygladam co robie gdzie pracuje ile zarabiam ile komu place co komu place co robi moj tatus co robi mamusia
w***iaja mnie takie pajace co mnie oceniaja i jeszcze szczekaja ze mam inna opinie
nie ja nie jestem ***eity bo nie pisze ze Twoj tatus placi podatki skoro go nawet nie znam
tutaj juz wiele osob pisalo ze polska to polska tamto a sami siedza tyraja za granica
a po cichu smieja sie pod nosem i dumaja "jak moglem tyle lat siedziec w tej polsce"
polka.dziki kraj..
O Dżizus
tu też jeszcze nie byłem :
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2598&page=2
wpis nr 230 931
Madzia odkryła wielka i niezaprzeczalną prawdę ,po co połaczono nas z systemem centralnym.
To wierzchołek góry lodowej wobec wszystkich przekretów tej swiłoczy.
Czy wiecie że stan wojenny był przez swołocz zaplanowany wiele ,wiele lat wcześniej ???
Dlatego juz wczesniej wszystklie nasze telefony podłaczono do centrali ,by nas mogli potem podsłuchiwać i kontrolować nasze rozmowy.
Madzia pewnie ząda stanowczo by Jej telefon odłaczono od centali.
A wiecie dlaczego powstały sklepy samoobsługowe???
By ta swołocz (własciciele) kradła do woli a braki zwalali na uczciwych obywateli że pokradli.
A ochroniarze to jeszcze wieksza swołocz ,wyłapuja uczciwych obywateli co im nie wystarcza od 1-ego do 1-ego i chcą sobie cos tam skubnąc a swoich puszczają przez bramki z kupą towaru.
Te ubytki i braki opłacamy właśnie mu ,uczciwie pracujący ,nawt Madzia jak na dużej przerwie szkolnej kupi sobie lizaka to i tak jest w nim cena tych pokradzionych przez swołocz towarów.
Ciagle im mało ,kradną na potęge więc ceny towqarów wzrastaja.
Dolar tanieje a benzyna drożeje ,nie wiecie czemu...no to juz wiecie.
........................................................
A ja mam to wszystko w dupie!Jade za***alć za granicę bo w tym AMBERLOTTO też ***a nie dadzą wygrać!
zofincia 2012-12-02
pylcek ja zawsze miewam rację
O! Kurde ale Ci zazdroszczę!
To już zaliczasz się do tutejszej elity.
pylcek ja zawsze miewam rację
O! Kurde ale Ci zazdroszczę!
To już zaliczasz się do tutejszej elity.
Elo Witam
zofincia
kosmaty
pylcek
Monet
mala557
Niemoge wygrać 5/5FUCK
zofincia
kosmaty
pylcek
Monet
mala557