Wpisy 1 254 817 – 1 254 916
2 grudnia 2012 11:00 → 2 grudnia 2012 12:53, 100 wpisów
emerytko46 i jeszcze do Ciebie - wczoraj napisałaś "Nie dla psa kiełbasa" wyjaśnij co lub kogo miałaś na myśli , bo nie za bardzo rozumie do czego piłaś? Starczy odwagi czy tylko "pluć" potrafisz?
siemanko wszystkim typującym
Dobry dzień
jeszcze tylko 12 dni i wracam do domu
Lila znowu się gdzieś zapodziała
mala557...witam
A co sądzicie o moim zestawie liczb ?
2,3,6,19,20,22,24,25,28,32,35,41,42,43,56
2,3,6,19,20,22,24,25,28,32,35,41,42,43,56
ja tylko na chwilkę wpodam siedze w resteuracji a wlasciwie pod nią bo tam jest tylko zaśięg neta
coś nz dziś
5,17,21,30,69
4,12,30,49,77
5,17,21,30,69
4,12,30,49,77
dobra uciekam pozdrawiam lilę
w tygodniu się odezwę
w tygodniu się odezwę
ksings
A dlaczego akurat On, czy nie wystarczy z forum :
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2629
2009-09-25 (17:43)
ShoCKwAve - wpis nr 233 984
no jak nie moze sie trafic to sie szuka spiskow ...
wypisz sobie 100 kuponow na sucho po 12 liczb i sprawdz czy trafisz...
Baa ... nawet 1000
...................
nudne to już się staje - takie bieganie stadami, prośba o wykasowanie s.w.o.i.c.h wpisów i znowu i od nowa i te pitu pitu, ble ble ble
<zieeeeeeeeeeeeeeeeeew>
A dlaczego akurat On, czy nie wystarczy z forum :
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2629
2009-09-25 (17:43)
ShoCKwAve - wpis nr 233 984
no jak nie moze sie trafic to sie szuka spiskow ...
wypisz sobie 100 kuponow na sucho po 12 liczb i sprawdz czy trafisz...
Baa ... nawet 1000
...................
nudne to już się staje - takie bieganie stadami, prośba o wykasowanie s.w.o.i.c.h wpisów i znowu i od nowa i te pitu pitu, ble ble ble
<zieeeeeeeeeeeeeeeeeew>
na sucho 36,69,77 i pozdrawiam wszystkich panów po 50 z dużym brzuszkiem i bez włosków tacy na necie tez się zdarzają
ale jak ktoś kiedyś powiedział kto ma pecha temu w drewnianym kościele cegłówka na łeb spadnie
od siebie mogę dodać w ramach
Szukajcie a znajdziecie , proście a będzie Wam dane
od siebie mogę dodać w ramach
Szukajcie a znajdziecie , proście a będzie Wam dane
Test MM nr. 42.
02, 04, 06, 08, 10, 13, 15, 17, 19, 24, 28, 30, 35, 38, 40, 43, 45, 47, 50, 51.
----------------------------
54, 58, 60, 63, 66, 68, 70, 72, 74, 76.
-------------------------
02, 04, 06, 08, 10, 13, 15, 17, 19, 24, 28, 30, 35, 38, 40, 43, 45, 47, 50, 51.
----------------------------
54, 58, 60, 63, 66, 68, 70, 72, 74, 76.
-------------------------
>>>>>hi hi walnij o stół
Już chyba masz walnięte i jak widać za mocno było.
I znowu się rozpanoszyła.
Spadam.
i ślepej kurze trafi sie ziarno / tak,tak faza / no bo jak można brać na poważnie w/w
oj, druciki Ci się w końcu poprzepalają -
tu stasiu, tam ; z ), a gdzie indziej bello celulize , a jeszcze wcześniej tu - zwyczajna, fantazjo, krasnoludo, paskudo, zauroczona i pozostałe i nicku, jak napisałem wyżej -
zdrówka
tu stasiu, tam ; z ), a gdzie indziej bello celulize , a jeszcze wcześniej tu - zwyczajna, fantazjo, krasnoludo, paskudo, zauroczona i pozostałe i nicku, jak napisałem wyżej -
zdrówka
zdecydowanie "głupio" myślisz robal 36 - jak i Ci wątpiący w uczciwość losowań
i ja się zmywam - zaraz pewnie wkroczy ten co ma serdelka i smak na kisiel , a to poważne sprawy
Monet
jesteś jeszcze ? - czytałeś -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2589&page=3
i okolice ?
taaaaaaaaaaaa
.
jesteś jeszcze ? - czytałeś -
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2589&page=3
i okolice ?
taaaaaaaaaaaa
.
Witam wszystkich ponownie. W multi multi to lepiej jest grać na godzinę 14 czy 22. Jak jest z tym u was ? Macie jakieś spostrzeżenia ?
Po wprowadzeniu losowań o 14:00 i 22:15 moim zdaniem wszystkie statystyki poszy w pi..u
A czy można by zastosować do KENO program do multi ? Ma to jakiś sens ?
Fabik a na ile liczb grasz ? I wypełniasz kupon na miejscu czy masz wypełniony w domu ?
Ja gram na 2 liczby ze zwiekszoną stawką. na chybil trafil, swoich liczb nie moge trafic.
To ile wydajesz dziennie na keno jeśli można spytać ? Teraz wydajesz więcej bo trafiasz ? A jak zaczynałeś to ile wydawałeś ?
stasia ..36 i 69 nie chodzi w parze z 77 znajdz sobie inne towarzystwo ..no i nie zapominaj o swojskiej kiełbasie
Hmm, dziennie puszczam tak z 2 razy, za 6 złotych, jak trafie to puszczam jeszcze raz,a jak nie trafie to daje sobie spokoj i dopiero na nast dzień.
Witam.Multi Multi to najgorsza gra jaką udało mi się znależć na świecie,małe wygrane ,duże koszty
Dobre podejście masz do grania. Wiele nie stracisz na kupony. Ale na chybił trafił z 2 liczb ? 11 zeta wygrywasz na początek później zwiększyć stawkę. Muszę spróbować.
Problem w tym, że nie chce mi sie biegac do kolektury trzy razy dziennie
Kocur, mowie ci zagraj na 2 liczby jednym zaklaedm, jak trafisz to pusc jeszcze raz ale ze stawka x2.
Kocur, nie gwarantuje ci 100% ze trafisz, ale ja np mam szczescie do tych 2 liczb ostatnio
Ok fabik spróbuję tak jak mówisz. Chodzi o to żeby można było wygrać niewielkie kwoty nawet żeby było za co grać.
11 zl wydaje sie malo, ale jak wydasz 4 zl na 2 zaklady i znnow wygrasz te 11 zl, pozniej puiszczasz ze stawka x2 i wydajesz 4 zl a zyskujesz 9 zł
Ja wiem że nie ma 100% gwarancji ale ty fabik już tak grałeś to wiesz jak jest.
Robal36 naprawdę myślisz , ze Monet nie wie co było pisane na tym portalu - zajrzyj w jego profil i datę rejestracji Max 96 a kto powiedział , ze ja tu dla towarzystwa jestem? Ogarnij się
Trzeba próbować. Jak nie spróbuję to nie będę wiedział. Dzięki ci wielkie fabik.
stasia ..podaje tobie strone na której sie zaloguj ..Ogarnji się pl.
Ja próbuję grać z powrotem bo grałem kiedyś dawniej ale na razie po 2,4 złote i to nie zawsze. W keno też próbowałem ale z podejściem żeby od razu coś wygrać to nie tędy droga.
Max 96 wybacz ale nie słucham facetów którzy będąc anonimowi wyzywają kobiety od k u r e w - ale to się z domu ,/ ulicy? / wynosi we krwi ma prawda ? celnych - moje uparcie 36,69,77
ula jak poznasz mikołaja na pewno do ciebie przyjdzie może z paczką
marek...na razie oglądam Mikołaja w internecie
i cichutko wypowiadam życzenie
ale czy usłyszy i trafi?
i cichutko wypowiadam życzenie
ale czy usłyszy i trafi?
Ulala
Marek
Max
Miłej niedzieli.
Marek
Max
Miłej niedzieli.
Polecam, to zobaczyć, jak się kończy szybka jazda na śliskiej szosie.. .
------------------------------
www.4lomza.pl
------------------------------
www.4lomza.pl
stasia nie pisz wulgaryzmów zachowuj się jak dama nie poniżaj swojej godności i pisząc takie słowa
Uluś ..ładnie parka to juz coś ale ze stawka odpowiednia ..tak bedzie bo jestm grzeczny ii Mikołaj będzie
Max.Wiem doskonale.
Ulala.. .
---------------
---------------
Max.. .
............
............