Wpisy 1 254 700 – 1 254 799
2 grudnia 2012 09:32 → 2 grudnia 2012 10:51, 100 wpisów
po sniadanku ,inne spojrzenie na cyferki ,39,43,45
japtan zamien kupony na kochanki ,zobaczymy co wybierze
japtan zamien kupony na kochanki ,zobaczymy co wybierze
greg, slawek, wn, kosmaty, pozostali
mala
a rozpisywałaś jakiś zbiór, czy "tak se" ?
mala
a rozpisywałaś jakiś zbiór, czy "tak se" ?
Robalku wybrałam liczby związane z datą 2012 rozbiłam na 20 i 12, 6 bo mikojaki już wkrótce, a 36 bo od Robal_36
Robal.. .
---------------------
---------------------
Kosmaty.. .
-------------------
-------------------
Mała.. .
-----------
-----------
ja gralem wieloma systemami i dalem na luz teraz gram z losowania na losowanie i jest lepiej czli mniejsze tyly
greg ja tez kombinowałam systemami, ale niestety kiepsko było. Teraz wybieram liczby tzw pierwsze lepsze i jest o wiele lepiej
jasne system sprawdza sie jak wejda typowane liczby inwestycja spora a jak nie wejda to
Robal.Witaj.
Wędrowco.
Widziałeś jakie piękne liczby w lotto de.
Widziałeś jakie piękne liczby w lotto de.
MalaUważaj na czarną wołgę.
czesto kombinejszyn z
Pierwsze losowanie multi
4, 9, 10, 16, 21, 22, 23, 26, 27, 34 35, 41, 42, 48, 62, 66, 68, 73, 76,78.
LOTTO /1957r./ 14,15,25,27,37,40
Pierwsze losowanie multi
4, 9, 10, 16, 21, 22, 23, 26, 27, 34 35, 41, 42, 48, 62, 66, 68, 73, 76,78.
LOTTO /1957r./ 14,15,25,27,37,40
2 super? siódemki na losie 1 czerwona ,1 czarna -już się ciesze może tym razem a tu potworne w...***ienie czarna 3 zł ,czerwona 2zł czy to psy nie macie lepszych wygranych psiarstwo jedne?????????????????????
Emerytka.. .
Zaraz zobaczę.. .
-------------------
Zaraz zobaczę.. .
-------------------
QweTT.. .
-----------------
-----------------
jak można mieć 2 siódemki-na losie- czerwoną nawet /podwaja/ i wygrać aż 7 zł na tym oszukańczym losie -k.....utasy jedne-
Niemcy mają....szatańskąmaszynę do Lotto.. .
2, 3, 4, 6, 23, 45.....1,3.
-----------------
2, 3, 4, 6, 23, 45.....1,3.
-----------------
Coś na stres
Pewnoego dnia żona wraca do domu z pierścionkiem z wielkim diamentem. Mąż pyta zdziwiony:
- Skąd to masz?
- Graliśmy z szefem w lotto i wygraliśmy. Kupiłam z mojej części wygranej.
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
Pewnoego dnia żona wraca do domu z pierścionkiem z wielkim diamentem. Mąż pyta zdziwiony:
- Skąd to masz?
Tydzień później żona wraca w nowym, lśniącym futrze.
- Skąd to masz?
Po kolejnym tygodniu żona parkuje pod domem nowy sportowy samochodzik. Oczywiści powtarza wyjaśnienie z totolotkiem. Przy okazji prosi męża:
- Przygotuj mi, kochanie, kąpiel!
Po chwili wchodzi do łązienki i widzi, że mąż napuścił do wanny tyle wody, że ledwo zebrała się kałuża w okolicy korka.
- Co to ma znaczyć, to ma być kąpiel?!
- Kochanie, chyba nie chcemy, żeby zamoczył sie Twój kupon?
6,10,11,16,28,35,42,59,65,78 na 14-stą pewnie nic nie będzie jak zawsze piszę to nic nie ma
miałem dać 7 parzystych i trzy nie parzyste ale tam zobaczymy?
buk 3 zł doł-losy 7 dwie 7 na losie aż 7 zł wygrana-orzeł 5 zł wqygrana-to moje podboje w.......***ienie na maksa
mała
ok ok ja też nie do końca z tych od statystyk
I sądzę, że wiesz, ale powtórzę - nie tylko w moim nazewnictwie - 'system', to sposób rozpisania, jeśli nie pełny - z wszystkich możliwych, to w jakiś sposób uporządkowany - liczb, wybranych jakąkolwiek metodą typowania
a, że z gooowna bata nie ukręcisz, to w sumie też jasne
ok ok ja też nie do końca z tych od statystyk
I sądzę, że wiesz, ale powtórzę - nie tylko w moim nazewnictwie - 'system', to sposób rozpisania, jeśli nie pełny - z wszystkich możliwych, to w jakiś sposób uporządkowany - liczb, wybranych jakąkolwiek metodą typowania
a, że z gooowna bata nie ukręcisz, to w sumie też jasne
Uwaga... . Ślisko na drogach.. .
Niedaleko od Ostrołęki auto wpadło w poslizg i zginęło w wypadku 5 osób.. .
.............................
Niedaleko od Ostrołęki auto wpadło w poslizg i zginęło w wypadku 5 osób.. .
.............................
Więcej o tym zdarzeniu jest na wp.pl
-----------------------------
-----------------------------
e46
2,3,4,6,23,45 i 1,3
hmm - sądzisz, że maszynę zmienili ? na jakąś dwukomorową ?
A może nawet podpięli druciki ?
2,3,4,6,23,45 i 1,3
hmm - sądzisz, że maszynę zmienili ? na jakąś dwukomorową ?
A może nawet podpięli druciki ?
W Lotto DE za zakład z skreslonymi liczbami 1,2,3,4,5,6
można było trafić wczoraj 4+
Robal.. .
1. Dla mnie jest ciekawsze losowanie, które było kilka lat temu w Niemczech. Padło w nim około.... 200 szóstek.. .
2. W Niemczech było takie losowanie, w którym padły takie liczby... . 1,2,3,4,5,6.
1. Dla mnie jest ciekawsze losowanie, które było kilka lat temu w Niemczech. Padło w nim około.... 200 szóstek.. .
2. W Niemczech było takie losowanie, w którym padły takie liczby... . 1,2,3,4,5,6.
Hura. .
+1. Od poniedziałku zima idzie na....urlop zimowy.. .
----------------------
+1. Od poniedziałku zima idzie na....urlop zimowy.. .
----------------------
Robal.
Nie oglądałam losowania.Nie wiem,ale wszystko jest możliwe.
Nie oglądałam losowania.Nie wiem,ale wszystko jest możliwe.
Wyniki losowania Lotto.de będą dopiero w poniedziałek około godz. 10
----------------
----------------
witam wszystkich sympatycznych ludzików - zamieszczam skan w profilu przegranego kuponu
Będzie ze.... 2 000 000 trójek w Lotto.de.. .
------------------------
------------------------
wn
a dla mnie właśnie b. ciekawe jest - ile trafień - w jakich stopniach padło, ale jeszcze bardziej - ile będą płacić za te niższe trafienia
a dla mnie właśnie b. ciekawe jest - ile trafień - w jakich stopniach padło, ale jeszcze bardziej - ile będą płacić za te niższe trafienia
Wędrowco.
Wygrane będą dopiero jutro.
Wygrane będą dopiero jutro.
Jak tylko najdzie mnie ochota to wyśle zaś zestaw na 10 losowań /5 skreśleń/ ciekawe czy obiję się chociaż o prawdopodobieństwo
Robal.. .
Średnio 2 - 3 w mieśiącu w lotto,de jest ponad...1 000 000 trójek.. .
------------------------
Średnio 2 - 3 w mieśiącu w lotto,de jest ponad...1 000 000 trójek.. .
------------------------
pozdrawiam oczywiście wszystkich fanów kiełbasy / swojskiej? / i tych co myślą mondrze a nie głupio - ciekawy materiał na książkę
tomcio
A nie wwiało Ci przypadkiem tym razem nic ciekawego ? Może jakąś rozpiskę na skromnych kilka zakładów z kilku liczb choćby ?
A nie wwiało Ci przypadkiem tym razem nic ciekawego ? Może jakąś rozpiskę na skromnych kilka zakładów z kilku liczb choćby ?
Jestem tu nowy więc witam wszystkich paskowiczów. Podaję swój zestaw 15 liczb na dzisiejsze dwa losowania:
2,3,6,19,20,22,24,25,28,32,35,41,42,43,56 wytypowane swoim sposobem który na razie niewiele dał wygranych.
2,3,6,19,20,22,24,25,28,32,35,41,42,43,56 wytypowane swoim sposobem który na razie niewiele dał wygranych.
Sama nad napisaniem jakiegoś ciekawego artykułu o "bojówkach" w świecie wirtualnym mające na celu ogłupiać dezinformować i ośmieszać tych którzy maja inny punkt widzenia kto wie może nawet przykłady zaczerpnę z tutejszego portalu - istnieją tu tacy Admin jak myślisz ?