Wpisy 1 254 517 – 1 254 616
2 grudnia 2012 00:01 → 2 grudnia 2012 08:36, 100 wpisów
hipopotan nie graj na chybil
Albinlotto wlasnie z powodu tego pecha zaczalem puszczać chybiolki i nic nie wygrywam:
hipopotan chybiolki pozostaw dla TS
japtan sam bym chial wiedziec co padnie
japtan jak chesz byc na min minusie to graj na 10 i 7 skreslen
Dzisiaj np.mialem na pukonie5,6a dali 4,7:17,19 a dali18:31 a dali30:i tak robią mnie w balona codziennie:
japtan nie grac na sile nie grac duzo takie 2 zakaldy jeden na 10 i 7 wystarcza
hipopotan nie stety tak jest i bedzie zawze beda liczby obok
Lila
Lila ty tutaj bylem przekonany ze ty juz tak
Lila sytem pasko dopatrzyl sie nieprzyzwoitego slowa
pyta
Lila jak tam wieczorem poszlo?
to nie dobrze
co ty sie śledzi lila czepiasz
Lila siÓdemeczka bedzie
albin..może nie umieja pływać,albo umieją tylko niekoniecznie w wodzie im wychodzi
Lila tez lubie takie w occie i takie z cebula i jakas biala zaprawa tylko nie iwme z czego ona
albinlotto...może ze śmietanyja śledzie uwielbiam w każdej postacimąż jak widzi śledzie to juz ptaszysko prawie lata a ja tam lubie śledzia z borówkami
Lila to musi byc dobra siÓdemka zebys nie byla stratna przezmnie jak bede mial to postaram sie wejsc rano jak by cie nie bylo to na forumw moim temacie zie znajdzie siodemeczka
z borowkami jescze nie jadlem
albinlotto...stratna czy nie,to nie problem,zawsze warto spróbować.Gdzie masz swój temat na forum?
Lila zalecane moje typy na gre ( albinlotto )
z dzemem to juz bym npewno nie zjadl
albinlotto...a tam bys nie zjadłkwaśny śledźzesłodko kwaśnym dżemikiem z wiśnipalce lizać
Llial no nie wiem nie wiem
pewnie i tak ale co do sledzia nie byl bym tak do konca przekonany
a moze licznik popsuty
albinlotto..jak ja tak patrzę to normalnie PRZED bym połowy nie zjadła bo ptaszysko by mi ściany zadziobalo
to sa pewnie tez osoby ktore nie maja nikow tylko tak na stronke luknac co to za strona
mala frekwencja
Lila ja juz tez
Marysiu jeszcze raz dziękuję później wkleję skan kuponiku, o 10tej mykam po wygraną
zrobi ktoś lub coś innego na obudzenie
ja dziś na 10 do pracy a jestem tak wymęczona że szok
ja dziś na 10 do pracy a jestem tak wymęczona że szok
Marysiu proszę dla Ciebie ja dzis i jutro wolne ze względu na zastrzyki
kosmaty u mnie listopad kiepski bo mało też grałam. Od wczoraj powoli zaczynam się rozkręcać w multi i mini.
najlepsze jest to że dziś do 20 w pracy i jutro na 6,ale wtorek środa wolna
1 grudnia zaliczam do udanych pod względem wygranych. O 14stej w multi 180 zł, wieczorem w mini 523 zł
Dzień dobry.Witam.
http://www.youtube.com/watch?v=9-oP_SXKJpk
http://www.youtube.com/watch?v=9-oP_SXKJpk