Wpisy 1 253 339 – 1 253 438
1 grudnia 2012 18:14 → 1 grudnia 2012 18:50, 100 wpisów
Unhappy napisać Panu Maćkowi w profilu żeby już się szykował na KSW 22?
Ja też mam 25 w Mini w jednym z 18 zakładów
Lejdis and Dżentelmen: dzisiaj przeciwnikiem Tańczącego w Zwilkami jest... Paaaaaannnnn Maaaacccciieeeeekkk z Loottttttoooooooooooooo!!
wilku, jak mu tak napiszesz, to juz tu wiecej nie zagosci choc ostatnio i tak go nie ma... a podobno jakies plecaki i dlugopisy od ts-a obiecal
mala, usmiech to polowa pocalunku, jak pisal kornel makuszynski
temeperówki i ołówki do skreślania lepie by sie przydały
Haa... kilka chwil temu dostałem Kamień szczęścia (szczęśliwy kamień: ONYKS dla Koziorożca) w tym temacie może P. Medea76 coś by mi powiedziała?
mala, w lotto wysylam zestawy prawie losowe, takze nie chce nic sugerowac
unahppy co do zaskoczenia w ilości wysłanych mini na dzisiaj...
wylosowałem 8 zestawów pod rząd z Random.org
poźniej jeszcze 1 zakład i 1 zakład ułozyłem z map i te 2 zakłady wymieszałem ze sobą w pozostałych 6.
a 2-3 zakłady pozostałe to jakieś stare kupony się przewalały - to przed ich spaleniem jeszcze dałem je do puszczenia
wylosowałem 8 zestawów pod rząd z Random.org
poźniej jeszcze 1 zakład i 1 zakład ułozyłem z map i te 2 zakłady wymieszałem ze sobą w pozostałych 6.
a 2-3 zakłady pozostałe to jakieś stare kupony się przewalały - to przed ich spaleniem jeszcze dałem je do puszczenia
to ja mam taka parke jedna... a jak tak sobie teraz patrze z pewnej perspektywy, to widze, ze dzis preferuje odbicia lustrzane
Siemka wszystkim czatującym
wilku, ja raczej unikam mieszania liczb... powiem wrecz, ze jak mi sie za duzo powtarza w roznych zestawach, to zestawy zmieniam
słuchajcie mam dylemat lepiej stawiać dużego lotka z + czy samego lotka? bo 2 raz w życi postawiłem los na dziś
podwujna szansa no nie
Może warto jest skreślać liczby pierwsze.. .
Tak było ostatnio:
Lotto - 13.
Lotto Plus - 19, 43.
Mini - 11, 17, 37.
------------------------
Joker - Tu nie można skreślać:
5: 5, 41, 47
Tak było ostatnio:
Lotto - 13.
Lotto Plus - 19, 43.
Mini - 11, 17, 37.
------------------------
Joker - Tu nie można skreślać:
5: 5, 41, 47
ja jestem - ogolnie rzecz biorac - na nie, bo mam swoje powody... ale czasem slac warto i nawet ja to robie
dzis np. mam z plusem
dzis np. mam z plusem
ja stawiałem na chybił trafił
Lepiej opłaca się bez plusa, bo jak wygra się 1 000 000zł to zostaje 0 999 997zł przed podatkiem, a jak wygramy w PLUSIE 1 000 000zł to wygrywamy mniej 0 999 996zł przed podatkiem
z-w
Unhappy.. .
-------------------
-------------------
Mariusz czytałam - "bazuj" na tym , ze babcia potrzebuje opieki - dziwne dla mnie jednak , ze eksmisja skoro zaległości są ściągane / i czynsz płacony na bieżąco ? / p i e r d ol o n a ekonomia , która pozbawia wielu ludzi pracy lub standardowa za 1200zł za którą nie wiadomo co zrobić opłaty czy jedzenie Cóż zawsze zostaną nam "ulice" Mariusz trzymam kciuki za Ciebie - zawsze też warto "nagłośnić" medialnie swój problem
liczby pierwsze do 80: 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47, 53, 59, 61, 67, 71, 73, 79
Dzikus.. .
W zakresie 1 - 49 jest tylko 15 liczb pierwszych.. .
---------------------------
W zakresie 1 - 49 jest tylko 15 liczb pierwszych.. .
---------------------------
ciekawe ile dziś padnie tych własciwych liczb w lotto i +
Mała.. .
---------------------
---------------------
oby pewniejsza wygrana hehe
myslisz?
jak teraz nic nie trafie to po 10-tym zaryzykuje i postawie 100zł z +
- 1. Zimno.. .
-------------------------
-------------------------
jerzy... wybierz sobie cos stad: http://www.random.org/quick-pick/?tickets=2&lottery=6x49.0x0
Jeśli będzie tak jak zazwyczaj to w Lotto i L+ wylosują tylko 11 liczb, bo ta 12 będzie i tu i tu Ach ta losowość i przypadek, może ułatwiają tym typowanie? ;D szaraczkom ;D?
w Ełku jeszcze nie
Człowiek, człowiekowi wilkiem to świeta prawda. Ludzie potrafią tylko brać, ale już dać coś od siebie to nie
wilku, dlatego napisalem, ze najwyzej 12... oprocz smierci i podatkow to jedyna pewna rzecz na tym swiecie
wczoraj sprawdzałem w translatorze co znaczy quick pick - nie udał się - ale oznacza to Chybił trafił chyba - a amerykański 7-krotny zwyciezca w USA - Pan Lustig w telewizji śniadaniowej mówił "don't play qucik picks!"
http://www.youtube.com/watch?v=kJV1Tvx5u3U
http://www.youtube.com/watch?v=kJV1Tvx5u3U
chociaż kiedyś w zime małem extremalną przgodę hehe