Wpisy 1 251 233 – 1 251 332
29 listopada 2012 21:40 → 29 listopada 2012 22:00, 100 wpisów
michelexmocno i szczerze
Lila a chyba w fakcie piszą,że doda na znak protestu przeciw gmo,zamiast dziecka wozila w wozku jakies kwiaty czy rosliny:
michellex a henio znowu trafił w totolotka dobre
sielaw...już wylizany w diabli,czekam na maxa i na nową dostawę lizaków
ja proponuję każdy z forum posyła 10/10 z plusem w jednym losowaniu jak ***yknie to ts idzie się na łąkę żywić.
spoko.w styczniu przedstawię zaświadczenie że pracuję.wtedy dostanę socjal z babcią.Tak myślę.Ale powiem wam że nie ma sprawiedliwości po sądach w polsce.istnieje dużo kolesiostwa.U mnie cygany żyją jak w raju a mnie się wywala na bruk.to jest normalne?
Twoja babcia dostanie lokal socjalny bo ona jest głównym lokatorem, ale ponieważ jesteś jej krewnym i pozostajesz formalnie w wspólnym gospodarstwie domowym z nią to eksmitując do lokalu socjalnego Twoją babcię Ciebie muszą eksmitowac wraz z nią. Po prostu miasto będzie musiało znaleźc mieszkanie socjalne o powierzchni jak dla dwóch osób
medea ale sędzia powiedziała mi wyraznie że tylko babcia dostanie socjal ja juz nie.te słowa padły z jej ust.
ktoś Tu coś o wilku pisał?
cygany,muzułmanie i inne nacje byle nie Polak ma prawo do wszystkiego ale Polak już nie.
sielaw....no w końcu to moja druga połowa to wiem kiedy wchodzina czat oczywiście
lili ale czy jest sens kredyt 30000 tys
bedzie musiał oddac 60000
to lepiej te kase w socjala wsadzic lub
u mnie mieszkanie kosztuje 76000 tys

bedzie musiał oddac 60000
to lepiej te kase w socjala wsadzic lub
u mnie mieszkanie kosztuje 76000 tys

Lila cyganki są niebezpieczne,mi kiedyś porwaly prawie 100zeta:
mariucha
Bo pozew jest przeciwko głównemu lokatorowi a wyrok sądowy nakazuje mu by opuścił lokal wraz z osobami, które z nim tam zamieszkiwały z racji pokrewieństwa
Bo pozew jest przeciwko głównemu lokatorowi a wyrok sądowy nakazuje mu by opuścił lokal wraz z osobami, które z nim tam zamieszkiwały z racji pokrewieństwa
pasko z centralnym ogrzewaniem 

Jeśli więc głowny lokator dostaje lokal socjalny to gmina musi dostarczyc taki, w którym będą mogły zamieszkac wszystkie osoby z nim zamieszkujące czyli zazwyczaj rodzina ale tez na przykład partner życiowy. Lokal socjalny to minimum 5 m2 na osobę a jeśli osoba jest niepełnosprawna to 10 m2. Na Twoim miejscu o ile babcia nie ma jeszcze orzeczenia stopnia niepełnosprawności to ja bym się o nie postarała
bloki 4 pietrowe 45 lat
centralne 2 pokoje łazienka
slepa kuchnia bez okna
40 m 2
centralne 2 pokoje łazienka
slepa kuchnia bez okna
40 m 2

Dobry wieczór.
Jakieś jaja w tymi losowaniami w lotto, jedne zapieprza** tak szybko że powinny na wyścigach F1 startować a czasami toczą się jak by ktoś im na h**a nadepnął ;/ puszczają może z taśm HVS :d
babcia ma stopień 1 grupa.Nawet dałem zaświadczenie ale sądu to nie obeszło.
Lila bo mnie zaczepily dwie cyganki na ulicy i jak rozmawialem porwaly pieniązki z kieszonki bluzki:
Hipcio.
Na pewno chciałeś,żeby ci cyganki powróżyły.
Na pewno chciałeś,żeby ci cyganki powróżyły.
czeladź-piaski lili 

Lila
Michellex
Michellex
Hipcio
lili budynek ocieplony
Mariucha
Sąd jeśli nie płacisz a druga strona nie zgadza się na ugodę musi orzec eksmisję, ale jak sama sędzina ci powiedziała przyzna prawo do lokalu socjalnego a w związku z tym wstrzyma eksmisję do czasu jego dostarczenia przez gminę. U mnie oznacza to zamieszkiwanie w lokalu przez następne kilka lat
Sąd jeśli nie płacisz a druga strona nie zgadza się na ugodę musi orzec eksmisję, ale jak sama sędzina ci powiedziała przyzna prawo do lokalu socjalnego a w związku z tym wstrzyma eksmisję do czasu jego dostarczenia przez gminę. U mnie oznacza to zamieszkiwanie w lokalu przez następne kilka lat
koło będzina ala sosnowiec
8 minut od katowic
i nie byle jaka wioska
8 minut od katowic
i nie byle jaka wioska
Max 69
Rekordzistką jest jedna z sąsiednich gmin wiejskich, która od prawie 5 lat kilkunastu właścicielom lokali płaci odszkodowanie za to, że nie potrafi dostarczyć lokali socjalnych dla ich eksmitowanych przez sąd lokatorów
no lili niedaleko nasa
Lila przechodzilem ulicą i patrze w szybki,a puste zniknąl sklep z damską bielizną,a przedtem na wystawie mieli damskie majtki i biustonosze,widać kryzys szaleje w polsce:
ja na wszelki wypadek sie odwołam.Ponoć sądy wojewódzkie są bardziej wyrozumiałe.dzięki raz jeszcze.
wy tu o mieszkaniu a ja mom nóż na jajach
Mąż: Mąż kładzie się do łóżka i szepce żonie do ucha: - Nie mam slipek...
Żona: Jutro ci wypiore
Żona: Jutro ci wypiore