Wpisy 1 250 305 – 1 250 404
29 listopada 2012 00:02 → 29 listopada 2012 08:58, 100 wpisów
pokazuje oddzielenie jednej gry od drugiej
ale teraz chodzi mi o stopnie wygranych 2/2 120zł 104+16zł
tak to wyglada
a jutro kolejne złudne nadzieje na 5/6 w lotto
Mam pytanie czy lotto plus można samemu skreślić czy musi być na chybił trafił ?
mozesz samemu ale zeby wziasc udzial w losowaniu w lotto plus musisz wyslac zaklad lotto
mozesz skreślic sam Lotto+ ale te same liczby rownież zagrają na podtsawowe losowanie lotto. Samego + za 1zł nie da się kupić.
Skreślasz na blankiecie 6 liczb zaznaczajac opcję + i płacąc 4zł te 6 liczba "gra" na 1 i 2 losowanie L+
Skreślasz na blankiecie 6 liczb zaznaczajac opcję + i płacąc 4zł te 6 liczba "gra" na 1 i 2 losowanie L+
tańczącyzwilkami jak zludzenie to na 6/6
ja gram w lotto tylko na 5/6 ewentualnie, 3/6, 6/6 mało realne, a wysokość wypłaty za 4/6 podnosi tylko niepotrzebnie ciśnienie
Jutro będzie pewnie kumulacja do 10 mln?
ale uzbiera sie pewnie blizej 11?
moze padnie 6
na pewno padnie 6 liczb - tylko nie wiadomo czy zwycięskich
Od 1 do 24 Grudnia jest 11 losowań lotto, ostatnio jak było te 50mln to tyle mniej wiecej czasu zajęło uzbieranie tej sumy.
Jeśli jutro nie padnie 6, a będą chcieli uzbierać do świąt te 80mln, o których wspominali to te 11 grudniowych losowań + te jutrzejsze powinno w sam wystarczyć na zebranie tej kwoty.
Jeśli jutro nie padnie 6, a będą chcieli uzbierać do świąt te 80mln, o których wspominali to te 11 grudniowych losowań + te jutrzejsze powinno w sam wystarczyć na zebranie tej kwoty.
Jeśli to powyższe i wpadnięcie Bonusa w okolicy świąt się "spełni" - to sporo osób nabierze dodatkowych podejrzeń co do "uczciwości" tej organizacji
6 padnie w loto do 24gru z kilka razy
Ok to jaki robimy zakład?
Do (włącznie) 24 gru - jeśli mam się zakładać łącznie z jutrzejszym losowaniem 6 padnie max. 2x ....
czyli 1x np, jutro , a kolejny 24
nie wierzę, że zachłanny TS nie będzie chciał zamknąć roku lepszym bilansem finansowym, i nie zrobi jakiejś b. dużej kumulacji od 40mln wzwyż do świąt
TS nie ma do kumulacji nic pada 6 i tyle wiadomo zeby woleli dlugie kumulacje bo obroty sa wieksze
Jak zrobią teraz potężną kumulacje tzn że trzeba się zastanowić nad w ogóle nie graniem w tym "Amber Gold"
TS to takie dziecko w wieku przedszkolnym - łatwe do rozszyfrowania, szkoda, że tylko tych losowanych numerków - nie jest tak łatwo rozszyfrować
tańczącyzwilkami dzięku\i o to mi chodziło apropo lotto +
Ostatnio ojczymowi kazałem,że skreśliłem kupon lotto i chciałem aby mi to posłał z plusem - to facet z kolektury powiedział że tak się nie da ! WTF?!
Ostatnio ojczymowi kazałem,że skreśliłem kupon lotto i chciałem aby mi to posłał z plusem - to facet z kolektury powiedział że tak się nie da ! WTF?!
qbik1984
ilum.... jeśi było skreślone bez zaznaczonego plusa - to się nie da zagrać na +, chyba, że kolektor wprowadziłby te cyfry z kuponu ręcznie. POza tym jeszcze jest trochę starych kuponów, które nie maja zaznaczonego okienka "plus" na kuponie.
qbik1984
qbik do rekordu BONUSA brakuje jeszcze z pół bańki 500 000zł więc 1,3 mln to jeszcze drobniaki
tańczącyzwilkami - masz racje to na bank chyba był jeszcze ten stary kupon ale przy wprowadzeniu mógł dodac opcje + jeżeli by się tak dało.
Ale teraz już wiem wszystko
Ale teraz już wiem wszystko
Panowie i Panie wygraliście jakieś wielkie kwoty ogólnie w lotto ?
a 200 000 tys osob gra na 10/10 na 14 i drugie 200 000 na 22 - jacyś leszcze chyba, że mają takie problemy?
65 dni x 400 000 zakładów 10/10 dziennie = zagrano już przez te 65 dni 26 mln zakładów 10/10 = i zaledwie kilka 9/10 i kilka 9/10 z PLUSEM (po 50 000zł) Tak orientacyjnie
qbik 3/3 jest Ok - praktycznie na to nie gram ale ze 2x się udało. Od nowego roku mam zamiar zacząć regularnie grać na 3/3 po to zeby ewentualne wygrane w miesiącu finansowały inne grane zakłady na więcej liczb
w Miesiacu jest 60 losowan multi, ja gram tylko na 11-14, i w tych 11-14 razach mam zamiar trafiać 2x 3/3 miesiecznie - tyle byłoby satysfakcjonujące - tylko czy TS na to pozwoli
Mini to tylko chyba na jakieś większe ilości zakładów prostych, lub ewentualnie systemy od 6 do 8/9 - jeszcze w miarę przystępne ceny. Więcej niż na 6/7 się nie odważyłem ze 2-3x bez rezultatów.
iluminatus jesteś?
Ok - lecę
Dobranoc
Dobranoc
dobranoc
Witam 2 osoby podzielą się 579 000 000 $ po wczorajszym losowaniu Powerball
------
Dzień dobry.. .
Za chwilę w Radiowej Jedynce będą mówić o amerykańskiej Loterii.. .
---------------------
Dzień dobry.. .
Za chwilę w Radiowej Jedynce będą mówić o amerykańskiej Loterii.. .
---------------------
A na takich kuleczkach w naszym lotto przez
wszystkie losowania
byłoBY
97x 3/6 i 5x 4/6
wszystkie losowania
byłoBY
97x 3/6 i 5x 4/6
Drapek.. .
Powiedzieli 2 zdania o wygranej i to wszystko.. .
------------------
Powiedzieli 2 zdania o wygranej i to wszystko.. .
------------------
Senna.. .
-------------------
-------------------
W Północnej Rosji .....przymrozki. Dziśiaj rano było aż... - 35.
------------------------------
------------------------------
senna, drapek , wn
A w stanach zdaje się prowadzący punkt ma specjalną dodatkową prowizję od organizatora od sprzedaży zwycięskiego losu ?
to ON dziś też
A w stanach zdaje się prowadzący punkt ma specjalną dodatkową prowizję od organizatora od sprzedaży zwycięskiego losu ?
to ON dziś też
A u Nas - ani bombonierki, ani dropsów, ani lizaków, a i nawet "dziękuję" nie ma - może ze strachu, i żeby nie napisać - z chytrości - i tylko wywieszka "tu padła"
Robal.. .
----------------------------
----------------------------
wiesiek
ostatnio porzuciłem mini i lotto na jakiś czas, bo nic nie mogłem trafić, teraz gram w mm bo przynajmniej nie muszę dokładać do interesu, z wygranych mam na dalsze granie
ostatnio porzuciłem mini i lotto na jakiś czas, bo nic nie mogłem trafić, teraz gram w mm bo przynajmniej nie muszę dokładać do interesu, z wygranych mam na dalsze granie
wiesiek
, ja w mini ani 1 zł nie zarobiłem, w mm już miałem 6/10, 5/7, 2 x 5/10, 4/10
, ja w mini ani 1 zł nie zarobiłem, w mm już miałem 6/10, 5/7, 2 x 5/10, 4/10
Teraz najmocniej pada deszcz w Poznaniu.. .
---------------------
---------------------
no w mm nic nie moge ugrać
wczoraj wogóle nie grałem i wygrałem
wczoraj wogóle nie grałem i wygrałem
wiesiek
może dziś coś lepiej będzie, mam te same liczby puszczone
może dziś coś lepiej będzie, mam te same liczby puszczone
na 14-ta tez nie gram
ale na wieczór jak sie znowu lottomaty nie s***ziela to coś puszcze
ale na wieczór jak sie znowu lottomaty nie s***ziela to coś puszcze
http://www.aol.co.uk/video/numbers-drawn-for-579-billion-powerball-jackpot/517551095/
Znikam.. .{{hej
-------------------
-------------------
japtan
te same co wczoraj, bo na kilka losowań puściłem, wczoraj nic dzisiaj zobaczymy
te same co wczoraj, bo na kilka losowań puściłem, wczoraj nic dzisiaj zobaczymy
a musze sie pochwalić
wysiadając rano z auta znalazłem zamoczone 50 zł
teraz sie suszy,jeszcze trzeba troszke wyczyścić
wysiadając rano z auta znalazłem zamoczone 50 zł
teraz sie suszy,jeszcze trzeba troszke wyczyścić
senna
chyba obstawie 8,78
coś mi sie zdaje że końcówki 8 będa grać
chyba obstawie 8,78
coś mi sie zdaje że końcówki 8 będa grać
wiesiek
pięć dych, to jeszcze nie pukon, to może zdeka rozprasuj
za wygrane się nie gra - słyszałem, a za znalezione ?
pięć dych, to jeszcze nie pukon, to może zdeka rozprasuj
za wygrane się nie gra - słyszałem, a za znalezione ?