Wpisy 1 250 258 – 1 250 357
28 listopada 2012 22:41 → 29 listopada 2012 07:08, 100 wpisów
Wasyl.
Nie znasz dwóch języków?
Nie znasz dwóch języków?
e46
nie, tym razem nie, ale może następnym razem uruchomię brajdasa, czy cuś ...
nie, tym razem nie, ale może następnym razem uruchomię brajdasa, czy cuś ...
Dzisiaj nawet wylosowali... parę Tuskową .... 19 - 57.
-------------------
Robal.
Myślałam,bo czekasz na losowanie.
Myślałam,bo czekasz na losowanie.
e46 polski i łacine czyli karwa mać
albin jesteś

Wasyl.
Aaaa,to jednak dwa.
Aaaa,to jednak dwa.
Kumulacja Jokera: 2 300 000 zł
[*]
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Redaktor-naczelny-Uwazam-Rze-odwolany-Dziennikarze-odchodza,wid,15135144,wiadomosc.html?ticaid=1f9bf&_ticrsn=5
[*]
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Redaktor-naczelny-Uwazam-Rze-odwolany-Dziennikarze-odchodza,wid,15135144,wiadomosc.html?ticaid=1f9bf&_ticrsn=5
[*]
e46 no i jezyk znam ten dla kobitek
jako instruktor sexu he he to juz 3 jezyki znam
jako instruktor sexu he he to juz 3 jezyki znam
Dzisiaj losowanie oglądało...568 osób.
----------------------------
----------------------------
wedrowiec mało
kumulacja to była widocznosc
e46
Czas .Dobranoc.
ide lulu cmoki dla was papatki
jutro wygramy
jutro wygramy
e46
Wasyl
homie zawsze przegram bo stawiam oboki i tyle
w tej grze zawsze są oboki i tyle pa
Znikam.. .
------------
------------
archiwum na stronie, w razie pytan pisz na maila lub gg. poobserwuj bloga to zobaczysz że nic nie jest wałkowane. zapraszam i powodzenia.
zawsze można pograc na próbe 5 dniowy abonament ale nie polecam tego ze wzgledu na to że różnie bywa i czasem zdarza sie kilka porażek, jak widać każdy miesiac wychodzi spory +++++ i w tym jest podobnie.
sportstips13.blogspot.com
sportstips13.blogspot.com
Robal_36 ty w jokera jescze grasza????
Wędrowca netowy wasyl-piaski
Wędrowca netowy wasyl-piaski
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 300 000 zł
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
pasko jest blad w tabeli Wypłacone wygrane w złotych dla poszczególnych wariantów gry chodzi o plus wygrane za 2 trafione jest 128 zl a powinno byc 144zl
9/10+ chociaz padla
moje przeoczenie
tu jest podana wygrana tylko za Multi Multi Plus bez doliczenia wygranej za Multi Multi.
właśnie to się nie pokrywa? policzyłem dla 3 skreslen wszystkie plusy i wyszło coś ponad 500zł a w tabelce jest 450 około?
1x 3/3 plus 214zł
3x.2/3 plus 3x28 = 84zł
12x 1/3 plus 12x18 = 216zł
razem 514zł a tabelce wyplaconych 454zł
1x 3/3 plus 214zł
3x.2/3 plus 3x28 = 84zł
12x 1/3 plus 12x18 = 216zł
razem 514zł a tabelce wyplaconych 454zł
3 skreślenia bez plusa zgadzają się w tabelce po pomnożeniu.
154x 3/3
1311x 2/3
10 938zł wypłaconych
w opcji z plusem na 3 skreslenia się nie zgadza albo jakos inaczej to jest liczone
154x 3/3
1311x 2/3
10 938zł wypłaconych
w opcji z plusem na 3 skreslenia się nie zgadza albo jakos inaczej to jest liczone
tańczącyzwilkami to jest podzielone i odliczone od siebie plus i bez plusa np 2/3 bz plusa to 2 zl a z plusem 26 razem28
tabela bez plusa liczy 2 a z plusem 26
2 skreśl w plusie to 120zł - a te pozostałe 8zł (ze 128zł) to z tych 24zł? Nadal nie mogę tego ogarnąć..
tak to jest jak się humanista bierze za cyfry
2/2 to jest 104 w plusie i 16 bezplusa
2 osobne gry
na starych blankietach tego nie dodawali bylo osobno plus i bez
ok - czyli tabelka na stronie rowniez pokazuje "zsumowane"
pokazuje oddzielenie jednej gry od drugiej
ale teraz chodzi mi o stopnie wygranych 2/2 120zł 104+16zł
tak to wyglada
a jutro kolejne złudne nadzieje na 5/6 w lotto
Mam pytanie czy lotto plus można samemu skreślić czy musi być na chybił trafił ?
mozesz samemu ale zeby wziasc udzial w losowaniu w lotto plus musisz wyslac zaklad lotto
mozesz skreślic sam Lotto+ ale te same liczby rownież zagrają na podtsawowe losowanie lotto. Samego + za 1zł nie da się kupić.
Skreślasz na blankiecie 6 liczb zaznaczajac opcję + i płacąc 4zł te 6 liczba "gra" na 1 i 2 losowanie L+
Skreślasz na blankiecie 6 liczb zaznaczajac opcję + i płacąc 4zł te 6 liczba "gra" na 1 i 2 losowanie L+
tańczącyzwilkami jak zludzenie to na 6/6
ja gram w lotto tylko na 5/6 ewentualnie, 3/6, 6/6 mało realne, a wysokość wypłaty za 4/6 podnosi tylko niepotrzebnie ciśnienie
Jutro będzie pewnie kumulacja do 10 mln?
ale uzbiera sie pewnie blizej 11?
moze padnie 6
na pewno padnie 6 liczb - tylko nie wiadomo czy zwycięskich
Od 1 do 24 Grudnia jest 11 losowań lotto, ostatnio jak było te 50mln to tyle mniej wiecej czasu zajęło uzbieranie tej sumy.
Jeśli jutro nie padnie 6, a będą chcieli uzbierać do świąt te 80mln, o których wspominali to te 11 grudniowych losowań + te jutrzejsze powinno w sam wystarczyć na zebranie tej kwoty.
Jeśli jutro nie padnie 6, a będą chcieli uzbierać do świąt te 80mln, o których wspominali to te 11 grudniowych losowań + te jutrzejsze powinno w sam wystarczyć na zebranie tej kwoty.
Jeśli to powyższe i wpadnięcie Bonusa w okolicy świąt się "spełni" - to sporo osób nabierze dodatkowych podejrzeń co do "uczciwości" tej organizacji
6 padnie w loto do 24gru z kilka razy
Ok to jaki robimy zakład?
Do (włącznie) 24 gru - jeśli mam się zakładać łącznie z jutrzejszym losowaniem 6 padnie max. 2x ....
czyli 1x np, jutro , a kolejny 24
nie wierzę, że zachłanny TS nie będzie chciał zamknąć roku lepszym bilansem finansowym, i nie zrobi jakiejś b. dużej kumulacji od 40mln wzwyż do świąt
TS nie ma do kumulacji nic pada 6 i tyle wiadomo zeby woleli dlugie kumulacje bo obroty sa wieksze
Jak zrobią teraz potężną kumulacje tzn że trzeba się zastanowić nad w ogóle nie graniem w tym "Amber Gold"
TS to takie dziecko w wieku przedszkolnym - łatwe do rozszyfrowania, szkoda, że tylko tych losowanych numerków - nie jest tak łatwo rozszyfrować
tańczącyzwilkami dzięku\i o to mi chodziło apropo lotto +
Ostatnio ojczymowi kazałem,że skreśliłem kupon lotto i chciałem aby mi to posłał z plusem - to facet z kolektury powiedział że tak się nie da ! WTF?!
Ostatnio ojczymowi kazałem,że skreśliłem kupon lotto i chciałem aby mi to posłał z plusem - to facet z kolektury powiedział że tak się nie da ! WTF?!
qbik1984
ilum.... jeśi było skreślone bez zaznaczonego plusa - to się nie da zagrać na +, chyba, że kolektor wprowadziłby te cyfry z kuponu ręcznie. POza tym jeszcze jest trochę starych kuponów, które nie maja zaznaczonego okienka "plus" na kuponie.
qbik1984
qbik do rekordu BONUSA brakuje jeszcze z pół bańki 500 000zł więc 1,3 mln to jeszcze drobniaki
tańczącyzwilkami - masz racje to na bank chyba był jeszcze ten stary kupon ale przy wprowadzeniu mógł dodac opcje + jeżeli by się tak dało.
Ale teraz już wiem wszystko
Ale teraz już wiem wszystko
Panowie i Panie wygraliście jakieś wielkie kwoty ogólnie w lotto ?
a 200 000 tys osob gra na 10/10 na 14 i drugie 200 000 na 22 - jacyś leszcze chyba, że mają takie problemy?
65 dni x 400 000 zakładów 10/10 dziennie = zagrano już przez te 65 dni 26 mln zakładów 10/10 = i zaledwie kilka 9/10 i kilka 9/10 z PLUSEM (po 50 000zł) Tak orientacyjnie
qbik 3/3 jest Ok - praktycznie na to nie gram ale ze 2x się udało. Od nowego roku mam zamiar zacząć regularnie grać na 3/3 po to zeby ewentualne wygrane w miesiącu finansowały inne grane zakłady na więcej liczb
w Miesiacu jest 60 losowan multi, ja gram tylko na 11-14, i w tych 11-14 razach mam zamiar trafiać 2x 3/3 miesiecznie - tyle byłoby satysfakcjonujące - tylko czy TS na to pozwoli
Mini to tylko chyba na jakieś większe ilości zakładów prostych, lub ewentualnie systemy od 6 do 8/9 - jeszcze w miarę przystępne ceny. Więcej niż na 6/7 się nie odważyłem ze 2-3x bez rezultatów.
iluminatus jesteś?
Ok - lecę
Dobranoc
Dobranoc
dobranoc