Wpisy 125 024 – 125 123
6 lipca 2010 13:16 → 6 lipca 2010 15:37, 100 wpisów
Gram na 6 liczb w MM i na 10 ale trudno trafić. W ogóle można chociaż te 1300 zł w MM wyjąć? Szczerze wątpię jak tu myśleć o większej wygranej jak nawet 1000 nie można wygrać .
można trafić...jak sie skreśli własciwe liczby. ja 5 stycznia 5/5 miałam, belcia na koniec stycznia 5/5
niedawno 7/10
niedawno 7/10
tola, bierz pod rękę tomka i atomka,tytusa do plecaka i nw wczasy szybko leć, by nie przegrać
to nie wiem ja,moi znajomi,sąsiedzi nawet nie mogą od dawna już wygrać właśnie tej stówy.
To ja nie wiem jak wy to trafiacie bo ja w życiu nie wygrałem nawet 5/5 ani 6/6
mój tata kiedyś wygrał raz ale to było wtedy jak jeszcze wojska radzieckie stacjonowały w polsce

100000zł.jeden banknot niebieski z panem w okularach na zdjeciu.

dzisia tak.Kiedys chleb kosztował 2000zł.to 100000 to był pieniadz teraz tez jest.

moim najlepszym prowadzącym jest pan Janusz a był pan Ryszard reszta taka sobie byc bo musi.
Rembiszewski mimo iż jest moim imiennikiem to nie trawiłem jego wystapień.Najwiecej trafień mam u Rusieckiej i Laskowskiego.Natomiast Maria nazywana żabą i faraonka z grzywą od wiadra to same zera.Sprawdzone i przetestowane w 100%
spóżniłam się o niecałą minute i już nie mogłam zatypować,ale typki mam takie jak Ryszard Lwie Serce

Rembiszewski nie był zły..pamietam ze kiedys powiedzial "to losowanie zapamietamy na długo" po czym wpadlo od 39 w dół,to dalo wielu osobom do myslenia pozatym był ok.
10,23,32,53,58,66,69,75,77 dziś moja wygrana

za chwilkę będę miał 7/8 śniły mi się cyferki
2,5,6,15,22,35,42,79
2,5,6,15,22,35,42,79
nie poszło mi ale będą wieczorem
Dwa miliony monet wysypało się z ciężarówki na autostradzie w Apulii na południu Włoch - informuje prasa. Doszło tam do kompletnego chaosu, gdy kierowcy rzucili się do zbierania pieniędzy. W ciągu paru minut zebrali ponad 10 tysięcy euro.
Na autostradzie koło miasta Foggia pękła opona w tirze przewożącym transport pieniędzy. Ciężarówka przewróciła się, a z niej wysypał się deszcz pieniędzy.
Kierowca pojazdu oraz jego pasażer zostali ranni. Nikt nie udzielał im jednak pomocy, ponieważ wszyscy porzucili swoje auta i zaczęli gorączkowo zbierać monety, wrzucając je kilogramami do swych samochodów, luzem lub w paczkach po 1200 i 2400 monet.
Na zablokowanej całkowicie drodze doszło do niesłychanego zamieszania, a policjanci jeszcze przez wiele godzin zbierali do wiaderek rozsypane monety
Na autostradzie koło miasta Foggia pękła opona w tirze przewożącym transport pieniędzy. Ciężarówka przewróciła się, a z niej wysypał się deszcz pieniędzy.
Kierowca pojazdu oraz jego pasażer zostali ranni. Nikt nie udzielał im jednak pomocy, ponieważ wszyscy porzucili swoje auta i zaczęli gorączkowo zbierać monety, wrzucając je kilogramami do swych samochodów, luzem lub w paczkach po 1200 i 2400 monet.
Na zablokowanej całkowicie drodze doszło do niesłychanego zamieszania, a policjanci jeszcze przez wiele godzin zbierali do wiaderek rozsypane monety

Jak jest Ruda kita,,,lub Szanowny Wielebny ,,,,to my se możemy .....
pozdr
pozdrJak nie będzie Rusieckiej wieczorem to pozostanie mi już tylko most

Yes Bellciu ,,,yes,,,i oczy 
Losowanko super...zostały się tylko kuponiki z lameriady.

Losowanko super...zostały się tylko kuponiki z lameriady.

szkoda, że prezydentem Polski został nie mój kandydat;
od razu chcę uprzedzić, że nie był to kwa kwa, lecz człowiek, który godnie reprezentowałby Polskę, a taki powinien być, z językami, z obyciem międzynarodowym, a nie z tłustą pierwszą damą
od razu chcę uprzedzić, że nie był to kwa kwa, lecz człowiek, który godnie reprezentowałby Polskę, a taki powinien być, z językami, z obyciem międzynarodowym, a nie z tłustą pierwszą damą
ricardosie co z Ciebie taki desperados
Jasiu sie nie martw,może będziesz Clio się rozbijał

Jasiu sie nie martw,może będziesz Clio się rozbijał

emerytku>>dlatego ja na wybory nie chodze,poprostu w nie nie-wierze.
Kiedyś jak jechałem samochodem na północ, to w okolicy Kowala "wysypało" się z ciężarówki i rozbiegło ok 150 żywych świń.....
ale jakoś nikt z kierowców nie zatrzymywał się by je zabierać, chociaż ich wartość była na pewno dużo większa niż te "pensówki"
Widać w Polsce ludziom się żyje lepiej i nie "lecą" na cudzą własność

ale jakoś nikt z kierowców nie zatrzymywał się by je zabierać, chociaż ich wartość była na pewno dużo większa niż te "pensówki"
Widać w Polsce ludziom się żyje lepiej i nie "lecą" na cudzą własność

Misiek postawiłam na Twoje 41 z plusem x 2
za całą dyszkę. No nie wiem jak Ty mi to teraz wynagrodzisz. 
Dobrze że chociaż 3/5 wpadło to się cos zwróci
za całą dyszkę. No nie wiem jak Ty mi to teraz wynagrodzisz. 
Dobrze że chociaż 3/5 wpadło to się cos zwróci

i wyszło szydło z wora jakie tu krezusy grają,za taką dużą kasę,już kuponiki zbieraja no,no

Emerycie wstyd tak określać kobietę.Nie liczy się wygląd tylko to co masz w sercu,ale Ty chyba jesteś bardzo zimnym człowiekiem!!!
hośka a Ty co gołąbeczko taka dziś bojowa{{diabelek}na wieczorek cyferek mam worek,sie wybiera,sie wygrywa,10/10 z bonusikiem wyrywa

a kto?
Jakieś diabelskie sztuczki odstawiasz
wpisałaś się o 14:18 a jesteś po mnie /14:19/ i jeszcze zdublowałaś mi wpis 

Jakieś diabelskie sztuczki odstawiasz
wpisałaś się o 14:18 a jesteś po mnie /14:19/ i jeszcze zdublowałaś mi wpis 

patrzcie jak w dzień ten komputer Tsa czybko liczy. bonusik nie naruszony 

hośka jak ja ci zacznę stawiać.....zresztą temat kawy ciągnie się od grudnia

hosia a poza tym jak tak dalej będą losować to nie licz na inną kawę jak tylko inka

hośka ty niedobroto mnie tak nie poczochrałaś tylko z grubej rury liczba 41.
Ryśku a ile o 14 wygrałeś bo Maciuś i Bożenka chcą jechać na wakacje 

hosia przypominam,że losowanie jest jeszcze wieczorne a sen nie pokazał godziny

liczę na 2215 wieczorem, jak na razie postawiłem wirtualnie i zrobiłem wielkie 

widzę, że brakuje napojów, a do wieczora daleko......pozwólcie, że jeszcze trochę postawię 

tola....jeszcze nie wiem,ale zawsze gram na ch/tr, zeby nie mieć do siebie pretensji jak spudłuję......to moja naczelna zasada!

a la czemu?? ostatnie 7/10 padło 23.09.2009 r, a to są takie same szanse jak to że padną wszystkie inne.
to czysta matematyka, a raczej prawdopodobieństwo

to czysta matematyka, a raczej prawdopodobieństwo

ale wieczorem będzie lepiej

bo mi dublujesz wpisy