Wpisy 124 968 – 125 067
6 lipca 2010 11:22 → 6 lipca 2010 14:13, 100 wpisów
wędrowco netowy
co z południową wielkopolską ????
chyba okulary założe
bo deszczu nie widze ?????
co z południową wielkopolską ????
chyba okulary założe
bo deszczu nie widze ?????
madzia...a ja czekam na deszcz żeby myć, wiesz oszczędność wody i takie tam 

Echhhh, z tymi KULKAMI, wszystkiego się nie wie
chybił-trafił na dziś na pierwsze
x,16,29,41,51,56,57,62,63,x
i się czeka
i się czyta
chybił-trafił na dziś na pierwsze
x,16,29,41,51,56,57,62,63,x
i się czeka
i się czyta
xelom>>
Za co Ty mi tak
życzysz?
dasz radę TAK jeszcze raz ?
To ppoł MM z + i lotto wyślę
Za co Ty mi tak
życzysz?
dasz radę TAK jeszcze raz ?

To ppoł MM z + i lotto wyślę

Witam wszystkich.W Gdyni w końcu pada...w sumie jak ksiądz kropidłem ale zawsze coś.Teraz czas coś pokreślić

Witaski!zwoje mózgowe wyprostowane a
oczy wychodzą na wierzch taki ukrop uprzejmie
o jakieś gotowce
dzisiaj śniły mi się liczby.zapamiętałem tylko dwie.z czego liczba 41 była w kółeczku koloru zielonego.może to plus???a zielony to kolor nadziei...zobaczymy.
a druga liczba zapamiętana to 9.dlatego dałem 9,41 w typowaniach

hey!
czy jeden kupon na 4 losowania wartości 12 zł, bierze równierz udział w tzw,LOTERIADZIE?????

czy jeden kupon na 4 losowania wartości 12 zł, bierze równierz udział w tzw,LOTERIADZIE?????

kurde,jakby na forum www.sahara.pl wszedł.
Wszyscy deszczu wypatrują i radocha jak trochę pokropi.
Wszyscy deszczu wypatrują i radocha jak trochę pokropi.
wiesz co ja tez tak ostatnio pomyslalem i na mysleniu sie skonczylo
Gram na 6 liczb w MM i na 10 ale trudno trafić. W ogóle można chociaż te 1300 zł w MM wyjąć? Szczerze wątpię jak tu myśleć o większej wygranej jak nawet 1000 nie można wygrać .
można trafić...jak sie skreśli własciwe liczby. ja 5 stycznia 5/5 miałam, belcia na koniec stycznia 5/5
niedawno 7/10
niedawno 7/10
tola, bierz pod rękę tomka i atomka,tytusa do plecaka i nw wczasy szybko leć, by nie przegrać
to nie wiem ja,moi znajomi,sąsiedzi nawet nie mogą od dawna już wygrać właśnie tej stówy.
To ja nie wiem jak wy to trafiacie bo ja w życiu nie wygrałem nawet 5/5 ani 6/6
mój tata kiedyś wygrał raz ale to było wtedy jak jeszcze wojska radzieckie stacjonowały w polsce

100000zł.jeden banknot niebieski z panem w okularach na zdjeciu.

dzisia tak.Kiedys chleb kosztował 2000zł.to 100000 to był pieniadz teraz tez jest.

moim najlepszym prowadzącym jest pan Janusz a był pan Ryszard reszta taka sobie byc bo musi.
Rembiszewski mimo iż jest moim imiennikiem to nie trawiłem jego wystapień.Najwiecej trafień mam u Rusieckiej i Laskowskiego.Natomiast Maria nazywana żabą i faraonka z grzywą od wiadra to same zera.Sprawdzone i przetestowane w 100%
spóżniłam się o niecałą minute i już nie mogłam zatypować,ale typki mam takie jak Ryszard Lwie Serce

Rembiszewski nie był zły..pamietam ze kiedys powiedzial "to losowanie zapamietamy na długo" po czym wpadlo od 39 w dół,to dalo wielu osobom do myslenia pozatym był ok.
10,23,32,53,58,66,69,75,77 dziś moja wygrana

za chwilkę będę miał 7/8 śniły mi się cyferki
2,5,6,15,22,35,42,79
2,5,6,15,22,35,42,79
nie poszło mi ale będą wieczorem
Dwa miliony monet wysypało się z ciężarówki na autostradzie w Apulii na południu Włoch - informuje prasa. Doszło tam do kompletnego chaosu, gdy kierowcy rzucili się do zbierania pieniędzy. W ciągu paru minut zebrali ponad 10 tysięcy euro.
Na autostradzie koło miasta Foggia pękła opona w tirze przewożącym transport pieniędzy. Ciężarówka przewróciła się, a z niej wysypał się deszcz pieniędzy.
Kierowca pojazdu oraz jego pasażer zostali ranni. Nikt nie udzielał im jednak pomocy, ponieważ wszyscy porzucili swoje auta i zaczęli gorączkowo zbierać monety, wrzucając je kilogramami do swych samochodów, luzem lub w paczkach po 1200 i 2400 monet.
Na zablokowanej całkowicie drodze doszło do niesłychanego zamieszania, a policjanci jeszcze przez wiele godzin zbierali do wiaderek rozsypane monety
Na autostradzie koło miasta Foggia pękła opona w tirze przewożącym transport pieniędzy. Ciężarówka przewróciła się, a z niej wysypał się deszcz pieniędzy.
Kierowca pojazdu oraz jego pasażer zostali ranni. Nikt nie udzielał im jednak pomocy, ponieważ wszyscy porzucili swoje auta i zaczęli gorączkowo zbierać monety, wrzucając je kilogramami do swych samochodów, luzem lub w paczkach po 1200 i 2400 monet.
Na zablokowanej całkowicie drodze doszło do niesłychanego zamieszania, a policjanci jeszcze przez wiele godzin zbierali do wiaderek rozsypane monety

Jak jest Ruda kita,,,lub Szanowny Wielebny ,,,,to my se możemy .....
pozdr
pozdr

ale wieczorem będzie lepiej