Wpisy 1 249 607 – 1 249 706
28 listopada 2012 17:49 → 28 listopada 2012 19:23, 100 wpisów
drapek idę do żb-co drapać a raczej jakie numery
Na północy Europy czai się ...zima.
Północna Skandynawia .... - 24 stopnie .
Północna Rosja..... - 33 stopnie . Zima.. .
----------------------------
Polska... + 9.
Włochy... + 21.
------------------------
Północna Skandynawia .... - 24 stopnie .
Północna Rosja..... - 33 stopnie . Zima.. .
----------------------------
Polska... + 9.
Włochy... + 21.
------------------------
tczewianko
możesz próbować k/k, zdrapman jak jest jeszcze, szy50- stara edycja, zodiak, xingo; u mnie w drapkach posucha jakiej dawno nie było, a nr. 011 wciaż aktualny
możesz próbować k/k, zdrapman jak jest jeszcze, szy50- stara edycja, zodiak, xingo; u mnie w drapkach posucha jakiej dawno nie było, a nr. 011 wciaż aktualny
drapałam dziś k/k.zdrapman i tak od kilku dni-tylko symboliczne 1zł
no ale w k/k jeszcze 12 gł wygranych- ok. 40% sprzedanej puli, a w zdrapmanie 5 -ok. 80% sprzedanej puli; u mnie już zdrapmana prawie nie ma
cieżko coś ostatnio namierzyć lepszą wygraną, w żb przynajmniej u mnie bezruch
ok to drapię tego zdrapmana,mówisz 011 szukać w zdrapkach?
mirekcoś nadrapał ostatnio; a z dzisiejszych liczb lipa, jakbym zagrał z + to 14zł by było
tczewianko wiadomo, ze gł. wygraną trudno drapnąć, ale jest tam jeszcze 250 i 50zł, a w k/k 150zł i 20zł
mirek ja dziś 4/9, wczoraj 4/9 i 4/10- same marności jakby to o.rydzyk powiedział
drapek krzyż od 5 , na wieczór mam 3 piątki i dyszke z maszyny ta co na 14 miałem
mirek moze Ci się uda choć jedna piątkę trafić, ja mam 2x 9/9 bez+ i też liczę na min. 7/9
szkoda ze programem nie puscilem bym mial 3/3 ale na 14 to ja w pracy bylem
jaki krzyż??KRZYŻ to misto gdzie mieszkam hehe
ostatnio jakbym puscil o losowanie wstecz te liczby co na losowo to bym mial 6/9 z plusem
ide zaraz poprawiac program dla kogos, moze w przyszlosci zrobie w statystyce rozklad Pearsona i zaczne grac
Witam obecnych i nieobecnych
angierski program ale jaki, bo slyszalam ze ie ma programu
angierski program ale jaki, bo slyszalam ze ie ma programu
dziś tylko na chwile bo lecę jeszcze do pracy
narka
sielaw jak zawsze praca ,dom ,praca
narka
sielaw jak zawsze praca ,dom ,praca
hej poklika ktos jestem jarek
poczekam na nowa krzyzowke, kupie pare sztuk (podoba mi sie wizualnie)... jak nic nie upoluje, zdrapki znow pojda w odstawke
angierski, ja pytalem, co ty nim opisujesz... bo to rozklad ciagly
no niby ciagly, opisuje ilosc trafionych liczb w przerwie np ostatniej
te interpolacje mnie zastanowily... sa funkcje, ktore z baaaardzo malym bledem przyblizaja za pomoca funkcji elementarnych funkcje rozkladu normalnego
abramovitz, stegun, handbook of mathematical functions... tam sa m.in. opisane, jesli sie nie myle
unhappy trafienie 1000zł w krzyż. - 1:15tyś szansa, a w szy50 czeka 2x50k na ok.7-8% nakładu
spadam na dobranockę
sławek, unhapyy, angierski, agatka i popoooo
sławek, unhapyy, angierski, agatka i popoooo
klasyczna metoda najmniejszych kwadratow, ktora pewnie uzywasz do oszacownaia wspolczynnikow regresji wymaga przyjecia bardzo restrykcyjnych zalozen, jesli estymator ma byc zgodny, nieobciazony i efektywny... jestes pewien, ze je spelniasz
p.s.
panowie napiszcie program, w których żb i w jakich miejscowościach są gł. wygrane w zdrapkach
z góry dzięki
panowie napiszcie program, w których żb i w jakich miejscowościach są gł. wygrane w zdrapkach
z góry dzięki
drapek, niby wiem... ale nadal powstrzymuje mnie to, ze wygrane w zdrapkach sa zdeterminowane geograficznie... moge wykupic caly naklad w wa-wie, a glownej i tak moge nie trafic