Wpisy 1 248 640 – 1 248 739
27 listopada 2012 23:04 → 27 listopada 2012 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
chociaz padly 3x7/7
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 132 170,90 zł
albinlotto... do mikołaja właśnie również zakon13 obstawia padnięcie bonusa, ja myślę, że bliżej gwiazdki, a ostatnio nawet miałem takie przemyślenia , że może nawet dopiero w styczniu 2013!!
tańczącyzwilkami wszystko mozliwe nawet to ze jutro o 14 padnie
Podobno na prośbę graczy dla uwiarygodnienia i oddalenia wszelkich niecnych i podłych podejrzeń jedno losowanie w tygodniu, oczywiście ogłaszane z wyprzedzeniem ma być - u.w.a.g.a - na starej maszynie
agatkaa
No tak,a biedota tylko LLL.
drapek
A z ciekawości - gdzie więcej ? eee w kk, czy tam jjj ?
A z ciekawości - gdzie więcej ? eee w kk, czy tam jjj ?
robal, jak masz chody w ts, to zaproponuj im deal: ja biore 6/6 w lotto, a oddam bonusa, ktorego dla mnie rezerwuja...
Zloty.
Zasnąłeś przy tych organach,czy jeszcze grasz?
Zasnąłeś przy tych organach,czy jeszcze grasz?
system losowania jest tak dobry na calym swiecie era kompa robi swoje
Drapek.W szafirku.
unhappy
ok, ale zapodaj tu liczby - po cichu oczywiście, a My ocenimy, czy są i godne takiego dilu
ok, ale zapodaj tu liczby - po cichu oczywiście, a My ocenimy, czy są i godne takiego dilu
e36
ostatnio drapki u jolki słabo idą, szafira w rece juzż kilkanascie dni nie miałem; walczę z xingo ale 3zł dziś straciłem
ostatnio drapki u jolki słabo idą, szafira w rece juzż kilkanascie dni nie miałem; walczę z xingo ale 3zł dziś straciłem
Unhappy
Na mnie też już czas.Dobranoc.
emerytka 46
e46
wystraszyłaś się tej 22 ? "już dziesiąta na zegarze ..." ?
wystraszyłaś się tej 22 ? "już dziesiąta na zegarze ..." ?
ulala
Wróciłam.Sami
nieeeee, no skądże
carrrrrrwa, ale spintolili
wszystko
20 zeta za takie 3/5 w mini ?
carrrrrrwa, ale spintolili
wszystko
20 zeta za takie 3/5 w mini ?
Robal_36 miales wyslane mini ?
To na dobry sen
I teraz
I teraz
albinlotto
to jedyna gra, moim zdaniem, która w natłoku tych wszystkich idiotycznych ruchów "dla dobra i na życzenie grających", tego całego psucia tego biznesu jeszcze jakoś jakoś się uchowała...
oczywiście, że wysłałem
to jedyna gra, moim zdaniem, która w natłoku tych wszystkich idiotycznych ruchów "dla dobra i na życzenie grających", tego całego psucia tego biznesu jeszcze jakoś jakoś się uchowała...
oczywiście, że wysłałem
Robal_36 wygrana jaks jest?
nie dziś nic płatnego, ale i tak i tak wolę
po kilkakroć wysłać w mini niż w multi -
taniej, większe szanse, porównywalne w pewnych miejscach pieniądze no, owszem - mogą być do podziału/
po kilkakroć wysłać w mini niż w multi -
taniej, większe szanse, porównywalne w pewnych miejscach pieniądze no, owszem - mogą być do podziału/
albinlotto
tak, jak dziś, ale i co z tego ? to mało ?
I prawie, co losowanie - ktoś jest trafiony, tak, podobnie...
a w mm ? płacz i zgrzytanie zębami, albo pisanie bajek...
ok ok nieważne -
zarzuć teraz "z czapki" dwadzieścia liczb - no, nie mają powodu wajchlować - prawda ? No i heja na tester
tak, jak dziś, ale i co z tego ? to mało ?
I prawie, co losowanie - ktoś jest trafiony, tak, podobnie...
a w mm ? płacz i zgrzytanie zębami, albo pisanie bajek...
ok ok nieważne -
zarzuć teraz "z czapki" dwadzieścia liczb - no, nie mają powodu wajchlować - prawda ? No i heja na tester
Robal_36 jak bede mial cos to na rano i nie 20 max 7 w drodzee wyjatku tak jak dzisiaj to 8 w ktorys dzien zobaczysz hokus-pokus
albinlotto
nie rozumiemy się
nie mówię - że nigdy, nikomu, nic się nie zdarza trafić
powodzenia
nie rozumiemy się
nie mówię - że nigdy, nikomu, nic się nie zdarza trafić
powodzenia
Robal_36 zdarza sie ale niestety badzo zadko zeby cos wiecej ugrac ladnie to widac tutaj w typowaniach
właśnie
ta gra, to od jakiegoś czasu, z jakiegoś powodu / może z powodu 'pokrycia', ilości zakładów, może od obserwacji losowości/
k.o.s.m.o.s
ta gra, to od jakiegoś czasu, z jakiegoś powodu / może z powodu 'pokrycia', ilości zakładów, może od obserwacji losowości/
k.o.s.m.o.s
a z plusem to jescze gorzej
ksings
być może, ale może też, to być - ciut za daleko idąca teza...
... być może wystarczy 'pokrycie' i kosmos szans ...
Tak naprawdę - w skali pewnych ilości wygrane spadły / zresztą dlatego tu na mp zajrzałem - ta nieszczęsna sonda, z 30 tysiącami głosów - czy "wajchlują" / ale też jednak -
gra mniej ludzi
spokojnej
być może, ale może też, to być - ciut za daleko idąca teza...
... być może wystarczy 'pokrycie' i kosmos szans ...
Tak naprawdę - w skali pewnych ilości wygrane spadły / zresztą dlatego tu na mp zajrzałem - ta nieszczęsna sonda, z 30 tysiącami głosów - czy "wajchlują" / ale też jednak -
gra mniej ludzi
spokojnej