Wpisy 1 247 231 – 1 247 330
27 listopada 2012 12:45 → 27 listopada 2012 13:36, 100 wpisów
parki oczekujące z szansą na pojawienie sie dzisiaj [1,74][7,57][12,14][30,57]
kondziu...a gdzie masz tego węża co miałeś w portfelu czy co to tam było co tak waliło bo się rozkładało?
lila, jak był rozjechany, to chyba mu zwisało, czy do św. Pietra zamelduje sie z czy bez ogonka
i wcale go nie rozjechałem tylko znalazłem rozjechanego przed domem
kondziu...dobra dobra,jak przed twoim domem to ty go musiałeś rozjechać
to ja mam mini mieszkanko - na dole salon+kuchnia+łazienka a na górze kibelek+sypialnia+pokuj, no i piwnica dwupokojnowa
oczywiście we wnętrzu, bo na zewnątrz nie mam sie jeszcze czym pochwalic...
torsan..u nas gość za24m2,pokój z aneksem kuchennym ,umeblowane,chce 500 miesięcznie + opłaty
kondziu..po co mamy się wymieniać fotkami.Moja kiedyś w profilu była
kondziu...to zależy ile kto zarabia.On chce 500 miesięcznie ,do tego dochodzi czynsz czynsz,prąd gaz.woda.Uzbiera się
------
...............
...............
torsan..mi też się wydaje że nie jest źle ale jak wszystko podliczysz to miesięczne opłaty wyniosą 1000 zeta
Lila.. .
............
............
lila
podziel swój dom na 17 metrowe apartamenty, dużo zarobisz na wynajmie
podziel swój dom na 17 metrowe apartamenty, dużo zarobisz na wynajmie
lila, to jest rozbój w biały dzień i ch mnie obchodzi kto ile zarabia
kondziu..przecież ktoś Ci nie wynajmie mieszkania za 100Gdzie Ty się urodziłeś ?Takie są ceny.WPoznaniu kumpel ma dom a mieszkanie w którym mieszkał wynajmuje za 1000 zeta + opłaty młodemu małżeństwu
to Ty lila masz chyba przekichane u mechaników, bo podjeżdzasz klasą S, naprawiasz ***ołę jakąs, pytasz ile sie należy, a koles patrzy na meraka i mówi 2000
Kto dziśiaj obsługuje...generator złudzeń, to znaczy...maszynę losującą ???
---------------------------
---------------------------
senna...wszystko gra,nie martw się.Nie lubię małych domków w których jest tyle samo metrów co w mieszkaniu w bloku
zgadzam sie lila - jak wyciągnę nogi na fotelu to przynajmniej mam co wzrokiem objąć zamiast wpatrywac sie w jeden punkt
kondziu...jeszcze nie byłam na całe szczęście u mechanika.Wszystko gra i buczy a poza tym mojej szwagierki syn to świetny mechanik więc nie ma większego problemu.Wiem ile co kosztuje i ile się bierze za robociznę.Lilci się tak szybko w c***a nie zrobi
Torsan.. .
--------------
Może być.. .
--------------
Może być.. .
lila
mieszkań w bloku nie lubie, mój jest bardzo dobry, 75 metrów dół+poddasze też 75 metrów
mieszkań w bloku nie lubie, mój jest bardzo dobry, 75 metrów dół+poddasze też 75 metrów
lila, wiedziałem, ze tak napiszesz - "bez znajomości nie ma sprawiedliwosci"
Robal.. .
-----------
-----------
kondziu...w małych domkach obijasz się o meble,nie lubię.Fajnie jak masz przestrzeń,można się w holu spokojnie wyminąć a nie obijać ramionami
kondziu...tu nie chodzi o znajomości.NAwet jak pojadę do OBCEGO to wcześniej już wiem ile może za co wziąć
kondi
ja mam jeszcze na dole garaż i kotłownie, a poddasze jeszcze nie zupełnie gotowe
ja mam jeszcze na dole garaż i kotłownie, a poddasze jeszcze nie zupełnie gotowe