Wpisy 1 246 862 – 1 246 961
26 listopada 2012 22:58 → 27 listopada 2012 00:36, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
agatko 2/3 i 4/10
16 nie było ale 20-21 fajnie namierzyłam
z tych liczb w sumie mi na wieczór wyszło 4/10
rano było lepiej bo 6/11
16 nie było ale 20-21 fajnie namierzyłam
z tych liczb w sumie mi na wieczór wyszło 4/10
rano było lepiej bo 6/11
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
ula ja nie wyslalam ale dzis to taki "dziki" dzien moze jutro
bedzie lepszy
bedzie lepszy
Ula no wiesz staram się - kobiety uwielbiam a zwłaszcza te które mają na imię Uleńka....
agatkaa
witam wacpanny
witam wacpanów
witam wacpanów
gonzaga, myślę że 80 i 72 też mają dużą szansę. Można dodać
jeszcze 2.
80,72,2
jeszcze 2.
80,72,2
ano ulala
7 pewniak na jutro
sie mi ziewa ide spac
d.o.b.r.a.n.o.c.
d.o.b.r.a.n.o.c.
Ja mam strasznego pecha:latem 12zeta wygrane,od tej pory nic poza kilka razy 2zeta:ktoś musiał na mnie rzucić czary:
A w kolekturze od kilku dni jak gram zupełne pustki,jak jestem w srodku zero graczy:
Jedynie jest kolektor z kwasną mina:daje pustaki zdrapki i nie pozwala wybierać:
hipopotan
Kolka i krzyzyk:na 30 zdrapek max wygrana:2zeta:koszmarne 10,max wygrana:0zeta:
hipopotan zdrapki sobi mozna darowac a umnie w kolektroze juz druga 5/6 w lotto plus
hipopotan kwasna mine to by dopiero ten kolektor dostal jak bys przyszedl z kupnem a na nim ze 2 k
Albinlotto niedawno widziałem w kolekturze trzy zdrapki przyczepione do sciany:wygrane po 50 zeta w kalendarz,a widziałem,ze kobitka kupowała wlasnie tę zdrapkę,a szanse ze dalewj są wygrane jakies były juz prawie zadne:
na chybil trafil zagrana 5 zakladow weszly piersze 5 liczb
Albinlotto kolektor jakby zobaczył taką wygraną to pewnie by zzielenial ze zlosci i nie wyplacil pieniązkow:
Hipo-to wszystko to nic.U mnie to masakra:Zagrałem z(+)-em.Trafiłem 4/10 z +.Jestem w plecy 9zł.
Ostatni raz zagrałem z(+)
Ostatni raz zagrałem z(+)
hipopotan tam gdzie ja wsylam sa mile ladnie dziewczyny
hipopotan w mm grasz cos ostatnio?
Ale podobno ts nie oplaca się zatrudniać ladnych,mlodych kobiet z duzym biustem,maja wygorowane żadania placowe:
hipopotan to jest market taki wiekszy nie sama kolektora i przez to sporo dziewczyn ja obsuguje
Albinlotto prawie codziennie i jak pisalem wczesniej nic nie wygrywam od kilku miesiecy,zadnych pieniążkow:
hipopotan na ile skreslen?
hipopotan a moze na 7 i 10?
ja obecnie jak juz wysylam to tylko 7 i 10 skre
pare dni temu mialem kupon w rekach z trafieniem 7/7 niestety nie moj i jako mnie te siÓdemki wciagly
nie lubie chybila
hipopotan ta 7/7 to takie szczescie do trafienia codw nie ma
1:40 979 (7/7)
Witam wszystkich!
Albin & Hipo
Albin & Hipo
tańczącyzwilkami
Hipo jesteś?
Odkąd siadło mi przypadkiem 7 w MM przestałem grac na ta liczbe skreslen, moze nieslusznie?
tańczącyzwilkami jak miales trafione 7/7 to dalej graj ja obecnie przezucilem sie na siódemeczki
Peszek Hipopotama jest aż niewiarygodny, grajac na taka duza liczbe skreslen - bodajze 9 i 10 ja bym chyba przeszedl tylko na ch-t w sytuacji gdy z wlasnych typowan od kilku miesiecy nic nie wchodzi !
gonzaga