Wpisy 1 246 631 – 1 246 730
26 listopada 2012 22:22 → 26 listopada 2012 22:40, 100 wpisów
będzie orgia 50-tek jak on jest i coś z tego 20-22........no i była ORGIA.....
Bella .. te wyprawy na most dobrze Tobie robia ...juz wiecej na spotkaniu pewniaków nie podam za dobrz typujesz
Bronson
50-tek może i nie było, ale z przedziałem 20-22 trafiłam
znacznie ciekawsze jest zbieżność wyników z dzisiaj z wieczornymi losowaniami z dni gdy księżyc też był w Byku. W trzech ostatnich padło 39 no i dziś też
50-tek może i nie było, ale z przedziałem 20-22 trafiłam
znacznie ciekawsze jest zbieżność wyników z dzisiaj z wieczornymi losowaniami z dni gdy księżyc też był w Byku. W trzech ostatnich padło 39 no i dziś też
Użytkownik multipasko dopisał wyniki KASKADY - 4,5,6,8,9,10,11,12,15,17,19,22
krzysio .mrówka się nie da wciagnąc w rozmowę masz jakiś pomysł bo ja juz nie mam siły do niej
tadzia
Lila
Lila
Dzisaj dwa razy 69 spierniczyła mi grę na 14 i 22 nie tykam lizaka przez tydzień za kare
13max33
jano312
torsan
robbie na 70tki zagrles ?
jano312
torsan
robbie na 70tki zagrles ?
{{hahaha}
to mialo byc
ale sie nie gniewam , sluchalam tego nagrania na sucho i tylko sie posmialam
to mialo byc
ale sie nie gniewam , sluchalam tego nagrania na sucho i tylko sie posmialam
Lila na ile skreslen zagralas cos wpadlo?
Lila na trojeczki?
13maxa...no dobrze ..
lilien ..no ty sama skąd wiesz pomarancze lizaków ..moze ty gapiłaś twój mąz rur
lilien ..no ty sama skąd wiesz pomarancze lizaków ..moze ty gapiłaś twój mąz rur
darencjoo
krzysio...nie męża rur zboczku tylko w sklepie takie lizaki kupiłam
Podobne losowania chronologicznie to kolejno biorąc pod uwagę liczby, które dziś wpadły :
los.1) 39,42, czyli dno i wodorosty
los.2) 17,20,23,39,42,44,77
los.3) 6,9,17,39,
czyli biorąc liczby powtarzające się w co najmniej dwóch można było 3/3 trafić
los.1) 39,42, czyli dno i wodorosty
los.2) 17,20,23,39,42,44,77
los.3) 6,9,17,39,
czyli biorąc liczby powtarzające się w co najmniej dwóch można było 3/3 trafić
medea76
Gracie w Lotto gdzieś w Internecie ?
???
lila ..wszystko lubie oboje coca cole ..piłem kiedy 1 litr ..brzuszku pompuje jak powietrze jak gaz ..
krzysio...a jak sie beka ,że hohohoja coli nie pijam ale lizaka o smaku coli pociumciam
albin
jano312
Lila
Liczb powtarzających się w co najmniej dwóch losowaniach było łącznie 9 z czego wpadło 3. Oprócz tego wpadły jeszcze 3 liczby nie powtarzające czyli trudne do upolowania. Jednym słowem masz rację gra niewarta świeczki
jano312
Lila
Liczb powtarzających się w co najmniej dwóch losowaniach było łącznie 9 z czego wpadło 3. Oprócz tego wpadły jeszcze 3 liczby nie powtarzające czyli trudne do upolowania. Jednym słowem masz rację gra niewarta świeczki
lila
szkoda,że nie ma emotikona z całusem poniżej.
kurdę.znowu dostanę bana za li...e c.
szkoda,że nie ma emotikona z całusem poniżej.
kurdę.znowu dostanę bana za li...e c.
zakon13
Krzysio , daj na noc zab do szklanki z Coca Cola , zobaczysz co rano bedzie
lila..no dobrze ładnie ..jak wygrać no jutro kup cukierek lizaki i ucz sie sssać i znikamm