Wpisy 1 246 178 – 1 246 277
26 listopada 2012 14:57 → 26 listopada 2012 18:52, 100 wpisów
drapek co w leci nie wleci po losowani sie okaze
Drapek.
Pytałam o starą edycję sz50.Nie ma już w sprzedaży.
Pytałam o starą edycję sz50.Nie ma już w sprzedaży.
torsan
ja już mam mini , wczoraj przez pomyłkę wydrukowało się jedno z cht i wziąłem 37,34,15,12,.
ja już mam mini , wczoraj przez pomyłkę wydrukowało się jedno z cht i wziąłem 37,34,15,12,.
e46
może tak być, mo mało losów zostało, ale jolka ma jeszcze 1,5 paczki
może tak być, mo mało losów zostało, ale jolka ma jeszcze 1,5 paczki
Drapek.
To na co czekasz?Bierz te 1,5 paczki.
To na co czekasz?Bierz te 1,5 paczki.
Siema!Kutfa w niemieckim lotku 22*6 trafnych i 3*6+S a nas robia w balona z kumulacjami!Ale nie maja ustawki wydmuszki tylko beben!
Unhappy.. .
------
------
stawka podstawowa w 6/49 to 0,75 euro... przecietny niemiec moze sobie kupic 2978 zakladow miesiecznie... w polsce 3 zl i 837 zakladow za przecietna pensje netto
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_in_Europe_by_monthly_average_wage
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_in_Europe_by_monthly_average_wage
druga kolumna to pensja brutto, pierwsza to pensja netto... podswietlone sa wartosci w dolarach dla celow porownawczych
Tak unhappy masz racje!I to jest kutfa skandal!Niemcy przez pewien czas też mieli taką wydmuszkę i przestali ludzie grać!Wrócili do bębna!W Polsce to nie realne!
22 szóstki w niemieckim lotto to jest nic.. . We wrześniu w ubiegłym roku było ich chyba...86.
---------------------------------
---------------------------------
ja jestem jak najbardziej za przywroceniem maszyny z ramieniem w bebnie
Za zwykłą ...szóstkę płacili wtedy tylko około ...30 000 euro.. .
------------------
------------------
Witam wszystkich wieczorkiem
Niestety tylko na chwilę, bo z telefonu a bateria na wykończeniu. Jak dorwę się do kompa to wpadnę na dłużej.
Max jeśli jeszcze jesteś to zaraz będziesz miał e-maila w sprawie o której pisałeś
Niestety tylko na chwilę, bo z telefonu a bateria na wykończeniu. Jak dorwę się do kompa to wpadnę na dłużej.
Max jeśli jeszcze jesteś to zaraz będziesz miał e-maila w sprawie o której pisałeś
Kto chce, to niech poszuka, rok temu we wrześniu pisałem o tym losowaniu na Multipasko.. .
--------------------------------------
--------------------------------------
wn, u nas bez kumulacji placiliby 23 tys. plnow 120 tys. przy kumulacji 10 mln
Wędrowco.
A wiesz dlaczego było 86 szóstek ?A wszystkie w Badeni -Witenbergi
A wiesz dlaczego było 86 szóstek ?A wszystkie w Badeni -Witenbergi
w tym roku padlo 36 szostek... w 2011 do listopada 43 szostki... w 2010... 50... a w 2008... 75
Emerytka.. .
------------------
------------------
Wędrowca.
pytanie za 100 punktow: dlaczego ich liczba sie zmniejsza, choc od konca 2009 r. cena jest stala, a liczba zakladow powoli ale jednak rosnie
Pewna poczytna gazeta(nie pamiętam tytułu)podała w jakimś artykule
liczby,które mogą paść w lotto w tym konkretnym dniu.I właśnie czytelnicy tej gazety,owe liczby skreślili.A że gazeta ta wychodzi
w Badenii,to w tym właśnie Landzie było trafionych 86 szóstek.
liczby,które mogą paść w lotto w tym konkretnym dniu.I właśnie czytelnicy tej gazety,owe liczby skreślili.A że gazeta ta wychodzi
w Badenii,to w tym właśnie Landzie było trafionych 86 szóstek.
Ale jeszcze trzeba coś dodać.... .
W tym losowaniu była kumulacja, i padło chyba 6 szóstek z plusem po ponad 1 000 000 Euro.
--------------------------------
W tym losowaniu była kumulacja, i padło chyba 6 szóstek z plusem po ponad 1 000 000 Euro.
--------------------------------
Właśnie jak byłam w ubiegłym miesiącu w Niemczech,to o tym czytałam.
Agatkaa
Unhappy.Dzięki za
Torsan
Pylcek
Pylcek