Wpisy 124 502 – 124 601
5 lipca 2010 11:24 → 5 lipca 2010 14:09, 100 wpisów
chwilka, kiedyś miałem;]
normalnie wpisać numer?

masz w komencie na swoim profilu
tylko go usuń

hose186 - dostałeś los do loteriady?
Jak to jest ? MM się sumuje i jak zagram za 7.50 dwa kupony i to się sumuje i dostane los do loteriady?
Jak to jest ? MM się sumuje i jak zagram za 7.50 dwa kupony i to się sumuje i dostane los do loteriady?
no dobrze ja to wiem ale jak mam to zrobić w MM jak moge skreslic tylko max 3 zakłady a na ch/traf nie chce grać 5 zakładów tylko chce swoje 5 zakładów puscic i nie nalezy mi sie los do loteriady?
dobra ja ide puscic za 12,50 swoje kupony do MM i zobacze czy dostane i za 30 min wam powiem 

Ponieważ parokrotnie spadły wpływy to chcą,( jak mówią) za parę samochodów, kamer, zachęcić do grania za wyższe stawki...
Powodzenia
Powodzenia
Hey Yo! te wybory to jakiś żart kurde
ludzie ludzie zwariowałem, pieniązki rozdaję.. czarna wygrywa, czerwona przegrywa.. 1. 2. 3. proszę bardzo

Hose dasz radę po 14 te liczby obliczyć? na 16 idę do pracy;/
z.w
wróciłem się z klatki, może 8 / 10 ten ostatni słupek?
czy pełnym 9 ?
czy pełnym 9 ?
Nie dostałem musi być co najmniej za 12 zł na jednym kuponie
czyli w MM np za 7,50 stawka razy 2 lub na wiele losowań byle było 12 zł na jednym kuponie lipa
czyli w MM np za 7,50 stawka razy 2 lub na wiele losowań byle było 12 zł na jednym kuponie lipa

a co to za loteria?
np. 8/10/25 - złożony, albo ten 9/10/10 pełny
złożony daje mniejsze wygrane, ale zawsze coś wpadnie...
Kathy>>
rozeszła się w necie wieść o Twoim topplesie i wali wiara na Gdańsk,a że upały jeszcze kilka dni potrwają..
Szkoda,że mam taką krótką lunetkę...
A może przewidujesz jakąś prezentację...?
rozeszła się w necie wieść o Twoim topplesie i wali wiara na Gdańsk,a że upały jeszcze kilka dni potrwają..
Szkoda,że mam taką krótką lunetkę...

A może przewidujesz jakąś prezentację...?

O ile mogę zaproponować miejsce na prezentację, to Sea Towers (niejaka Gdynia) - widać od Brzeźna do Helu.
Ryśku, po wczorajszej Twojej nieobecności wieczornej stwierdziliśmy z hipciem, że Ty już wygrany 

A może Ci jaki impresario potrzebny?
Wiatrzę,że przy okazji można niezłą
zarobić?
Wiatrzę,że przy okazji można niezłą
zarobić?dobra jestem , wieć rzopisuję!

jak patrze na tych ludzi co wracaja zjarani z plazy to aż mnie trzepie

Witam!jeszcze 30 minutek i losowankoa tu coś do pośmiania się

Kilku żuli przechwala się, który jest większym alkoholikiem i licytuje, któremu bardziej ręce się trzęsą:
- Ja rozlewam połowę tak mi się trzęsą.
- Ja trzy czwarte.
A trzeci mówi:
- Mnie to już tak ręce się trzęsą, że nawet nie podnoszę szklanki do ust tylko zlizuję to, co się innym rozchlapało.
Pasko proszę o poprawki wyników i rankingu
u mnie pozbieranego 14zł

u mnie pozbieranego 14zł

/loteriada.lotto.pl/183-41d9397023f05.htm

chyba że na gg jak skoncze prace