Wpisy 1 244 869 – 1 244 968
24 listopada 2012 22:54 → 24 listopada 2012 23:58, 100 wpisów
13maxa ..etaam koncert muzyczny i dzida ..lepiej isc playboy
ulala jak juz cos to jutro nie koniecznie wleci ktoras z nich
agatkaa
Pasko - ok
panoramix między innymi dlatego 10 grudnia bo wtedy bedzie juz znaczna kumulacja w lotto !!
ulala jak bede cos mial ciekawego to jutro podam
Dopisano wygrane multi multi
panoramix... żadnych szyfrów... ale Co TY TS'a nie znasz? Święta Idą
znowu nie ma nawet takiej 7/7
13max33
13maxa.. dobra juz uciekam... ty tu zostaniesz sam ..klepiaj tyłka jak perek oboje cyca to znaczy lubi i juz znikam..
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Drapek, opucował bo wylosował 'trudne' liczby - na 9 000 osób 4/4 trafiło 7 Te multi to jakaś czarna magia
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Ale że w MINI nikt nie trafił przy takich liczbach?
drapek
nie miałem szans w multi - bo oddałem swój los wyroczni, która dała 3/10 i 5 oboków
nie miałem szans w multi - bo oddałem swój los wyroczni, która dała 3/10 i 5 oboków
ulala
wilku
ja dzis zagrałem chybikiem 9/9+ na 2 los. i o 14tej 6/9 i wieczor 5/9; plus nie siadł ani razu, a na kreślone no to po 2zeta
ja dzis zagrałem chybikiem 9/9+ na 2 los. i o 14tej 6/9 i wieczor 5/9; plus nie siadł ani razu, a na kreślone no to po 2zeta
drapek
drapek - no to jak na dobroduszność TSa te 6/9 42 zał chyba - to nie takie drobniaki
wilku
42 było o 14, wieczór w sumie 12zł wygrane, a 12,5zapłacone
42 było o 14, wieczór w sumie 12zł wygrane, a 12,5zapłacone
u mnie zagrane na 22 za 12,75 i 0zł
mój bilans policzony ze wszystkim
drapek pewnie ze cienizna tylko lepiej miec wygrane 42 niz 2zl
bynajmniej na gre jest
dlatego pisałem, że 6/9 to poważna kasa grając u TS'a
moze jak ten bonus peknie to liczby beda sie lepiej ukladac
i bedzie lepiej wytypowac
i bedzie lepiej wytypowac
agatkaa - myślę, że masz rację !! ale Bonus nieprędko...
7,9,24,25,36,39,46,47,77,78,80 to wstępne moje typy na jutro na 14 i coś od 1-20 by dorzucić
dlatego lepiej chyba przystopować z tymi 10-siątkami i zagrać więcej jak już TS będzie postawiony pod ścianą i będzie zmuszony oddać Bonus'a
jak się im maszyna pomyli i wylosują 1-10 to zobaczycie na ile bonus osob się podzieli
a na 10 skreslen ile udało Ci się najwięcej trafić w M-M?
drapek - weź TS=owi nie podpowiadaj bo jeszcze wezmą i skopiują ten pomysł
Na razie... Drapek
Ponad-przęcietnie trudno wyrwać jakiekolwiek pieniądze od TS'a - choćby nawet te 7/10.
W***ia mnie ngminne używanie słowa"bynajmniej"zamiastRZYNAJMNIEJ(Już Młynarski się w piosence z tego nabijał(ale widocznie niedotarło)
ja nawet nie zauważyłem tego zwrotu - przeczytałem z rozpędu akurat przynajmniej we wpisie kolegi...
http://pokazywarka.pl/dnfx3h/
Typowanie 24.11.2012 Lotto - Ponownie TS miał inne zdanie w temacie wylosowania liczb
Typowanie 24.11.2012 Lotto - Ponownie TS miał inne zdanie w temacie wylosowania liczb
tańczącyzwilkami 8/10 to juz prawdziwy wyczyn
agatkaa
gonzaga
Bynajmniej nie znaczy przynajmniej......bynajmniej to partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi
albin żeby trafić te 8/10 500zł to pewnie trzeba wwydać u Ts'a około 1500zł średni ten biznes
Ale jakby np. puścić system pełny z 25? najmniej typowanych przez MP-ów liczb to 9/10 gwarantowane.
9/10 - z najrzadziej typowanych na 22:15 24.11
http://pokazywarka.pl/0yj7ys/
Tylko nie wiem ile taki zakład by kosztował - ale chyba jest na stronie gdzieś narzędzie do obliczenia tego?
Ale jakby np. puścić system pełny z 25? najmniej typowanych przez MP-ów liczb to 9/10 gwarantowane.
9/10 - z najrzadziej typowanych na 22:15 24.11
http://pokazywarka.pl/0yj7ys/
Tylko nie wiem ile taki zakład by kosztował - ale chyba jest na stronie gdzieś narzędzie do obliczenia tego?