Wpisy 1 243 843 – 1 243 942
24 listopada 2012 09:11 → 24 listopada 2012 13:03, 100 wpisów
Dariusz
e46
to jak ? może po jakieś STARCE ? dla zdrowotności - po kieliszeczku wirtualnie i na pohybel ?
to jak ? może po jakieś STARCE ? dla zdrowotności - po kieliszeczku wirtualnie i na pohybel ?
Ulala.Witaj.
Robal.
Starka-może być.Na pohybel wszystkim troskom>
Starka-może być.Na pohybel wszystkim troskom>
Robal.
Mam inne troski,niż te nieważne i błahe troski.
Mam inne troski,niż te nieważne i błahe troski.
moja rozumie, moja prawie wszystko rozumie
Hyundai, Infiniti, czy Lexus ?
dobrego dnia
Hyundai, Infiniti, czy Lexus ?
dobrego dnia
No dobrze czas do zajęć . Wysokich lotów wszystkim czytającym i grającym .gdyby co jestem na gg do rana Miłego Dnia
W co grać i co wybrać.
http://www.youtube.com/watch?v=kfVMtGOBDDI
Aaaaaa, no tego, to akurat nie wiem, co tam w tych grach dla Ciebie jest ważne, to - nie podpowiem, zresztą pewnie i tak byś nie posłuchała, a bo i kto tam kogo słucha
i i
i i
Robal.W co grać to wiem,tylko nie wiem którego wybrać z tych "trzech"
Monet
Sielaw
Wiesiek
Pasko
Dzień dobry.
Zmykam do obowiązków.
Sielaw
Wiesiek
Pasko
Dzień dobry.
Zmykam do obowiązków.
gość co kiedyś w keno wygrał 6/6 stx5, dziś trafił 6/6 stx3 z cht; a ja marne ochłapy w s7- 4 i 14zł
ja kalendarza na oczy nie chcę widzieć, aczkolwiek zeszło już ok. 50% nakładu i nadal 2x 100tyś czeka
Drapek krzyż xl u mnie już się skończyły a xingo ostatnio wziąłem i pustak
ja przedwczoraj w exp 20zł miałem, a wczoraj na 5szt. xingo 1zł czystego zysku
W KENO NALEPIEJ GRAĆ NA 8,ALBO 9 LICZB PRZY TRAFIENIU MAXA JEST JUŻ JAKAŚ KASA!No ale trzeba trafić!Większa szansa niż w MULTI
w keno najlepiej jest grać na 6/6; a tych wysokich wygranych za ponad 4 lata istnienia tej gry można na palcach policzyć, a teoretycznie jest znacznie łatwiej trafic np. 10/10 niż w mm
kondi nie łudźmy się wszędzie są ustawki od czasu do czasu dadzâ wygrać
drapek to złudzenie -chcą od ludzi kase przed świętami wyciągnąć, bo lud bardziej podatny na wydatki wtedy jest
u nas też w keno 300 000 ktos trafił, potem 1000 zł - dali wywieszki i ludzie grają na chama
czekam tez, az worek z 70-kami sie wreszcie rozwiąże, bo z mendami mam na pienku
kondi też tak myślę, obserwuję to keno i myślę że te ostatnie wysokie wygrane to podpucha do wciągnięcia nowych graczy, na samym początku były jakieś lepsze wygrane, potem zastój i niedawno 3 wysokie wygrane...
lila, znaczy sie - odblokowujesz się, bo ja nadal zakleszczony niczym...
przed losowaniem wszystkie są ok, jak to mówią tutejsi znawcy temaatu
a ja wam mówię że wpadnie coś takiego....18,29,31,37,44,55,57,67,72,75
lila, jak dzisiaj nie wpadnie 69, to zacznę watpić w swoje metody, któe dały mi te wszystkie pewnaiczki - chyba, że....kiedy wymieniają kule?