Wpisy 1 242 278 – 1 242 377
23 listopada 2012 11:50 → 23 listopada 2012 13:18, 100 wpisów
Lila Ósemki nie mam ale mam siÓdemke 47,48,49,50,51,52,53
Lila szczesliwa 7
Lila
Witam wszystkich w prawie samo południe
Lila
Gracz48 miło poznać
albin
i jeśli ktoś mi jeszcz umknął to nie mniej serdeczne
Lila
Gracz48 miło poznać
albin
i jeśli ktoś mi jeszcz umknął to nie mniej serdeczne
http://biznes.pl/wiadomosci/unia-europejska/szczyt-ue-polska-zaskoczona-niemiecka-propozycja,5312802,news-detal.html
>>>>>>
Ku zaskoczeniu między innymi Polski, także niemiecka kanclerz zaproponowała dalsze cięcia w wysokości 30 miliardów euro.
Angela...dlaczego???
Nie tak miało być!
Przecież mówiłaś że lubisz Donka i Polaków
Biedny ten nasz Premier .. Dymają go ze wschodu, dymają od zachodu.
heh...A byli tacy którzy nawet dali się nabrać.
>>>>>>
Ku zaskoczeniu między innymi Polski, także niemiecka kanclerz zaproponowała dalsze cięcia w wysokości 30 miliardów euro.
Angela...dlaczego???
Nie tak miało być!
Przecież mówiłaś że lubisz Donka i Polaków
Biedny ten nasz Premier .. Dymają go ze wschodu, dymają od zachodu.
heh...A byli tacy którzy nawet dali się nabrać.
na chwilunię wpadam
skreślone już pewniaczki idę wysłać
i czekam na tę jedną chwilę
a tu mam coś dla panów lubiących papieroski
http://ryjbuk.pl/palenie-306144
będę na losowanko paaaaaa
skreślone już pewniaczki idę wysłać
i czekam na tę jedną chwilę
a tu mam coś dla panów lubiących papieroski
http://ryjbuk.pl/palenie-306144
będę na losowanko paaaaaa
Kupon wysłany,zobaczymy o 14.00 tej
4,17,28,37,49,50,54,59,67,73
4,17,28,37,49,50,54,59,67,73
Monet....1,3,5,8,10,11,16,20,21,23,25,31,33,36,38,39 te nie siadają albo siądzie większość
Lila
Nie ma sprawy 48,66 plus 49,72,74 no i 700 zeta nasze .... tylko że nadać nie ma jak więc co najwyżej po losowaniu pokaz urządzę
Nie ma sprawy 48,66 plus 49,72,74 no i 700 zeta nasze .... tylko że nadać nie ma jak więc co najwyżej po losowaniu pokaz urządzę
Monet..pewnie że,się zobaczy.Nikt nie jest w stanie przewidzieć w 100% co wpadnie lub nie
ja w Dużego i ML. wczoraj po raz pierwszy puściłem kaskadę w pierwszej grupie 7 d drugiej 6
chyba tak puściłem bo pani nie miała wydać. fajnei bybyło coś wygrać.
wczoraj puściłem na wieczór 8 m ML i nie miałem nic ale zgodziły by się7/8 z losowaniem o godzinie 14
Monet
10,11,25 to liczby Lwa który dzisiaj według księżycowego rozkładu jazdy rządzi w grach losowych razem ze Strzelcem ( jego liczby to 4,27,34)
10,11,25 to liczby Lwa który dzisiaj według księżycowego rozkładu jazdy rządzi w grach losowych razem ze Strzelcem ( jego liczby to 4,27,34)
one zawsze nie mają wydać i namawiają na kaskadę.Jak nie ma wydać to niech idzie do banku po bilon
japtan miło poznać
Ja profilaktycznie staram się nie sprawdzać kuponów z poprzednich losowań, bo zazwyczaj okazuje się w 3 przypadkach na 4, że jakieś 7/10 lub 8/10 właśnie przeszło mi koło nosa o 5/5 nie wspominając
Ja profilaktycznie staram się nie sprawdzać kuponów z poprzednich losowań, bo zazwyczaj okazuje się w 3 przypadkach na 4, że jakieś 7/10 lub 8/10 właśnie przeszło mi koło nosa o 5/5 nie wspominając
no idę puścić może dziś. Jak byście pomogli jeszcze jakie padną był bym spokojniejszy
japtan
Powinna zadziałać zasada szczęścia początkującego więc się przyłączam do lili i trzymam za twój kupon kaskady
Powinna zadziałać zasada szczęścia początkującego więc się przyłączam do lili i trzymam za twój kupon kaskady
lila pewniejsze to że pocałował bym cię w realu szybciej niż wygrana ale wierze w jedno i drugie
pylcek...specjalnie jechałam do żb wysłać Twoje liczby,zobaczymy co wejdzie.Albina też wysłałam
Lila
Patrząc na ostatnie przypadki to chyba lepiej obstawić oboki w jedną i drugą stronę
Patrząc na ostatnie przypadki to chyba lepiej obstawić oboki w jedną i drugą stronę
medea...żebyś wiedziałatylko jak obstawiam oboki to wpadajś karwa środki
Lila
No przecież mówiłam, że powinniśmy założyć "Oboki" spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością. My dwie w radzie nadzorczej co wysoko i za nic nie odpowiada. Czołówka ligi typujących w zarządzie a reszta multusiów na umowach o dzieło w działach 1-L (czyli jeden w lewo od pewniaków) oraz 1-P (czyli jeden w prawo od pewniaków). Oczywiście kupony po wysłaniu do kasy pancernej pod nadzorem rady nadzorczej a potem jak to zwykle bywa w polskich firmach rada nadzorcza 50 % zysku, Zarząd 45 % zysku a reszta załogi 5 % na wszystkich do podziału
No przecież mówiłam, że powinniśmy założyć "Oboki" spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością. My dwie w radzie nadzorczej co wysoko i za nic nie odpowiada. Czołówka ligi typujących w zarządzie a reszta multusiów na umowach o dzieło w działach 1-L (czyli jeden w lewo od pewniaków) oraz 1-P (czyli jeden w prawo od pewniaków). Oczywiście kupony po wysłaniu do kasy pancernej pod nadzorem rady nadzorczej a potem jak to zwykle bywa w polskich firmach rada nadzorcza 50 % zysku, Zarząd 45 % zysku a reszta załogi 5 % na wszystkich do podziału
A jak coś pójdzie nie tak to rada nadzorcza i zarząd ewakuuje się do któregoś z rajów podatkowych bez umów ekstradycyjnych z Polską a pracownicy do prokuratora
kurrrrr wwwww aaaaa wejdzie dzisiaj te cholerne 74 i ta zafajdana parka 16 35 ?????????? bo mnie popieści z nerwów..............
Składam podanie o przyjęcie do pracy jako sprzątaczka.Może być na pół etatu.
Lila mam już poprostu dosyc tego czekania
dorocina125
Ja od czasu sławetnego zaginięcia bez wieści 77 na dobrych ponad 30 losowań trzymam się z dala od oczekujących
Ja od czasu sławetnego zaginięcia bez wieści 77 na dobrych ponad 30 losowań trzymam się z dala od oczekujących
noooooooooo idzie się wściec...........
Aaaa,zapomniałam -z dostępem do wszystkich kluczy.
Lila
Medea
Medea
emerytka46
No co ty dla Ciebie po starej dobrej znajomości zrobimy stanowisko doradcy ds. niepotrzebnych rady nadzorczej z gwarantowanym udziałem 10 % z puli zysków dla pracowników i hojną 2 letnią odprawą w razie rozwiązania kontraktu
No co ty dla Ciebie po starej dobrej znajomości zrobimy stanowisko doradcy ds. niepotrzebnych rady nadzorczej z gwarantowanym udziałem 10 % z puli zysków dla pracowników i hojną 2 letnią odprawą w razie rozwiązania kontraktu
Lila jak ta menda wejdzie to wejdzie też 6 steczka
emerytka46
Nieładnie, nieładnie chyba zapomnimy kupić dla ciebie biletu jak będziemy się ewakuować
Nieładnie, nieładnie chyba zapomnimy kupić dla ciebie biletu jak będziemy się ewakuować
Dziewczyny z pewną taką nieśmałością stwierdzam, że menda i u mnie zagościła na kuponach i to dwóch
Lila
Jak sobie kupię tę wyspę koło Australii z luksusowym kurortem z wszelkimi bajerami gdzie będę leżeć bykiem na piasku z drinkiem z parasolką i książkami podrzucanymi przez Empik specjalnym samolotem dla klientki klasy VIP to mogę nie wracać
Jak sobie kupię tę wyspę koło Australii z luksusowym kurortem z wszelkimi bajerami gdzie będę leżeć bykiem na piasku z drinkiem z parasolką i książkami podrzucanymi przez Empik specjalnym samolotem dla klientki klasy VIP to mogę nie wracać
pylcek..nie,w Gnieźniea na jaką ulicę po to premię jedziesz? Trochę dziwne że,mieszkasz w Barczewie a po premię do Gniezna jedziesz.
A jak nie wpadnie to jej krzesełko rozwalimy w drzazgi i 7 będzie już grzecznie wpadać co losowanie i to jako plus
medea....no nie wiem czy tak książki byłyby Ci w głowie na takiej wyspie