Wpisy 1 242 244 – 1 242 343
23 listopada 2012 11:26 → 23 listopada 2012 13:04, 100 wpisów
lila
nie lubię nie wygrywać w lotto, mini i mm i ... zupy mlecznej
nie lubię nie wygrywać w lotto, mini i mm i ... zupy mlecznej
wiesiu weź bo się porzygamnie pisz mi tu o jakiś włosach na języku
Wijam Was!Miałem doła.Zagrałem w KENO na 3losowania nd 9liczb Wpadła 7 i 4 67zł.Jest troche lepiej!Zaraz gram ML
Ten co mi wysyłał mówi że ma szczęście!Może Lila!Życze wszystkim BONUSA!Lila skreśl dziś 5,6,26,28,33,34,52,54,65,67
pylcuś..ja nie gram o bonusa bo nie gram na 10 skreśleń ale dzięki
lilcia
emeryt z całym szacunkiem ale takich wklejek to ja ci mogę tonę zrobić zwłaszcza po meczach...
emeryt z całym szacunkiem ale takich wklejek to ja ci mogę tonę zrobić zwłaszcza po meczach...
mam nadzieję ze szczęśliwe przydało by się parę groszy wygrać. tylko praca i praca trochę rozrywki by się przydało. Dzięki pylcek
Lila
Lila Ósemki nie mam ale mam siÓdemke 47,48,49,50,51,52,53
Lila szczesliwa 7
Lila
Witam wszystkich w prawie samo południe
Lila
Gracz48 miło poznać
albin
i jeśli ktoś mi jeszcz umknął to nie mniej serdeczne
Lila
Gracz48 miło poznać
albin
i jeśli ktoś mi jeszcz umknął to nie mniej serdeczne
http://biznes.pl/wiadomosci/unia-europejska/szczyt-ue-polska-zaskoczona-niemiecka-propozycja,5312802,news-detal.html
>>>>>>
Ku zaskoczeniu między innymi Polski, także niemiecka kanclerz zaproponowała dalsze cięcia w wysokości 30 miliardów euro.
Angela...dlaczego???
Nie tak miało być!
Przecież mówiłaś że lubisz Donka i Polaków
Biedny ten nasz Premier .. Dymają go ze wschodu, dymają od zachodu.
heh...A byli tacy którzy nawet dali się nabrać.
>>>>>>
Ku zaskoczeniu między innymi Polski, także niemiecka kanclerz zaproponowała dalsze cięcia w wysokości 30 miliardów euro.
Angela...dlaczego???
Nie tak miało być!
Przecież mówiłaś że lubisz Donka i Polaków
Biedny ten nasz Premier .. Dymają go ze wschodu, dymają od zachodu.
heh...A byli tacy którzy nawet dali się nabrać.
na chwilunię wpadam
skreślone już pewniaczki idę wysłać
i czekam na tę jedną chwilę
a tu mam coś dla panów lubiących papieroski
http://ryjbuk.pl/palenie-306144
będę na losowanko paaaaaa
skreślone już pewniaczki idę wysłać
i czekam na tę jedną chwilę
a tu mam coś dla panów lubiących papieroski
http://ryjbuk.pl/palenie-306144
będę na losowanko paaaaaa
Kupon wysłany,zobaczymy o 14.00 tej
4,17,28,37,49,50,54,59,67,73
4,17,28,37,49,50,54,59,67,73
Monet....1,3,5,8,10,11,16,20,21,23,25,31,33,36,38,39 te nie siadają albo siądzie większość
Lila
Nie ma sprawy 48,66 plus 49,72,74 no i 700 zeta nasze .... tylko że nadać nie ma jak więc co najwyżej po losowaniu pokaz urządzę
Nie ma sprawy 48,66 plus 49,72,74 no i 700 zeta nasze .... tylko że nadać nie ma jak więc co najwyżej po losowaniu pokaz urządzę
Monet..pewnie że,się zobaczy.Nikt nie jest w stanie przewidzieć w 100% co wpadnie lub nie
ja w Dużego i ML. wczoraj po raz pierwszy puściłem kaskadę w pierwszej grupie 7 d drugiej 6
chyba tak puściłem bo pani nie miała wydać. fajnei bybyło coś wygrać.
wczoraj puściłem na wieczór 8 m ML i nie miałem nic ale zgodziły by się7/8 z losowaniem o godzinie 14
Monet
10,11,25 to liczby Lwa który dzisiaj według księżycowego rozkładu jazdy rządzi w grach losowych razem ze Strzelcem ( jego liczby to 4,27,34)
10,11,25 to liczby Lwa który dzisiaj według księżycowego rozkładu jazdy rządzi w grach losowych razem ze Strzelcem ( jego liczby to 4,27,34)
one zawsze nie mają wydać i namawiają na kaskadę.Jak nie ma wydać to niech idzie do banku po bilon
japtan miło poznać
Ja profilaktycznie staram się nie sprawdzać kuponów z poprzednich losowań, bo zazwyczaj okazuje się w 3 przypadkach na 4, że jakieś 7/10 lub 8/10 właśnie przeszło mi koło nosa o 5/5 nie wspominając
Ja profilaktycznie staram się nie sprawdzać kuponów z poprzednich losowań, bo zazwyczaj okazuje się w 3 przypadkach na 4, że jakieś 7/10 lub 8/10 właśnie przeszło mi koło nosa o 5/5 nie wspominając
no idę puścić może dziś. Jak byście pomogli jeszcze jakie padną był bym spokojniejszy
japtan
Powinna zadziałać zasada szczęścia początkującego więc się przyłączam do lili i trzymam za twój kupon kaskady
Powinna zadziałać zasada szczęścia początkującego więc się przyłączam do lili i trzymam za twój kupon kaskady
lila pewniejsze to że pocałował bym cię w realu szybciej niż wygrana ale wierze w jedno i drugie
pylcek...specjalnie jechałam do żb wysłać Twoje liczby,zobaczymy co wejdzie.Albina też wysłałam
Lila
Patrząc na ostatnie przypadki to chyba lepiej obstawić oboki w jedną i drugą stronę
Patrząc na ostatnie przypadki to chyba lepiej obstawić oboki w jedną i drugą stronę
medea...żebyś wiedziałatylko jak obstawiam oboki to wpadajś karwa środki
Lila
No przecież mówiłam, że powinniśmy założyć "Oboki" spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością. My dwie w radzie nadzorczej co wysoko i za nic nie odpowiada. Czołówka ligi typujących w zarządzie a reszta multusiów na umowach o dzieło w działach 1-L (czyli jeden w lewo od pewniaków) oraz 1-P (czyli jeden w prawo od pewniaków). Oczywiście kupony po wysłaniu do kasy pancernej pod nadzorem rady nadzorczej a potem jak to zwykle bywa w polskich firmach rada nadzorcza 50 % zysku, Zarząd 45 % zysku a reszta załogi 5 % na wszystkich do podziału
No przecież mówiłam, że powinniśmy założyć "Oboki" spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością. My dwie w radzie nadzorczej co wysoko i za nic nie odpowiada. Czołówka ligi typujących w zarządzie a reszta multusiów na umowach o dzieło w działach 1-L (czyli jeden w lewo od pewniaków) oraz 1-P (czyli jeden w prawo od pewniaków). Oczywiście kupony po wysłaniu do kasy pancernej pod nadzorem rady nadzorczej a potem jak to zwykle bywa w polskich firmach rada nadzorcza 50 % zysku, Zarząd 45 % zysku a reszta załogi 5 % na wszystkich do podziału
A jak coś pójdzie nie tak to rada nadzorcza i zarząd ewakuuje się do któregoś z rajów podatkowych bez umów ekstradycyjnych z Polską a pracownicy do prokuratora