Wpisy 1 241 533 – 1 241 632
22 listopada 2012 21:12 → 22 listopada 2012 21:41, 100 wpisów
lila
po tobie jak padniesz prawdopodobnie nic nie zostanie a po nim została świetna muzyka
Pasko widziałeś moją najwyższą wygraną
bez podatku ??
W profilu...
bez podatku ??
W profilu...
sielaw....
nie wytrzymam
nie wytrzymam
jak mozesz machac nie tą flagą?
wdze ze te 2 to nie tylkoo 2
sielaw....schowane gdzieś na kajmanach
sielaw dzięks - zgodnie z obietnicą wkleiłam . W nowym zestawie , który dzisiaj wysłałam / na 5 skreśleń 10 losowań / o 14 0/5 zaś dołożyłam jako sponsor do kultury ..... ***owskiej w moim kraju . Altruistka ze mnie ha ha ***ki się będą cieszyć !
d o kultury ż y d o w s k i e j w moim kraju - ż y d k i będą się cieszyć
już bym wolał. Z tego można próbować się leczyć.
To drugie-dupa zimna.
To drugie-dupa zimna.
PASKO karwa ż y d ó w wykropkowujeno weź już mnie i Ty nie wkierwiaj
gaja pisałam o tym wczoraj powtarzać mi sie nie chce a tak ogółem gaja to dobry wieczór
dzikus jak zagrales ze tyle monet ci wyszlo bo doliczys sie nie moge
Monet..jakbym miała syna z tym to basebal na łbie roz***ny.Przykro mi ale taka prawda
stasia..ż y d o m to nawet do pięt nie dorastasz.W czasach gdzie twoja rodzina w czasie lub przed wojną głodowała oni opływali w luksusach
informuję jedynie graczy , że z ich zainwestowanych pieniedzy sponsorowana jest kultura ż y d o w s k a i tyle
grałem X10 i wkład cały czas się zwracał,
więc mogłem grać dalej.
więc mogłem grać dalej.
kultura ż y d o w s k a to również książeczki za-sponsorowane z naszej / graczy kasy/ które w plugawy sposób przedstawiają POLAKÓW i zakłamują naszą historię według historyków
WitajcĂŽe kochani moji!Błądzące owieczki opętani grzechem HAZARDU!
zibibus...ale jak nie siądzie to odpowiedzialności za to nie biorę
zibibus to wybierz te ktore w ostatnich losowaniach najczęsciej sie powtarzały
dan ja uwazam ze trzeba indywidualnie podchodzić do kazdego człowieka i oceniac go na podstawie jego czynów
piszę o tym aby każdy jeden POLAK wysyłający kupon czy kupując zdrapkę miał świadomość , że jego kasa idzie na dofinansowanie antypolskich książek , filmów itp. Mamy wolność wypowiedzi - więc dlaczego ż y d jest Pasko wykropkowany?