Wpisy 124 065 – 124 164
3 lipca 2010 19:21 → 3 lipca 2010 23:48, 100 wpisów
Pasko ...
Pisałem wcześniej i nadal wszystkich,
wczorajszych wyników losowań brak.
Pisałem wcześniej i nadal wszystkich,
wczorajszych wyników losowań brak.
proszę o odpowiedź, czy Joachim zeżarł tego gila, co go z nochala wydłubał?
http
/www.youtube.com/watch?v=zA803thhgA0&feature=player_embedded

http
/www.youtube.com/watch?v=zA803thhgA0&feature=player_embedded
zdrówko
dzisiaj jestem zadowolona o 14 3/3i4/5

licze na więcej wieczorkiem

no napewno bo już prawie jedenastą godzinę siedzę,więc bliżej jak dalej
ale kiedy coś większego
?
Rychu współczuję siedzieć w robocie w tak słoneczną sobotę
?Rychu współczuję siedzieć w robocie w tak słoneczną sobotę

bella34 kwestia przyzwyczajenia.
xelom huta nie ale jutro też 9-21
xelom huta nie ale jutro też 9-21

12 godz w pracy to taki maraton
ale co zrobic,znam
z własnego doswiadczenia.pozdr
ale co zrobic,znam
z własnego doswiadczenia.pozdr
maraton dobrze powiedziane jak jest 5 dni z rzędu ze stawką x12godz
pozdr
pozdrwitam . mam do was pytanie. dzisiaj zagralem w multi multi o 8;00 i ten kupon co mam to na ktore jest losowanie na 14 czy na 22? bo tu nie pisze nic o godzinie na kuponie
a co do maratonu jestem operatorem koparko-ladowarki i moj maraton to byl 16 -17 godzin przez 6 dni

Na 14:00
Pasko, mieszasz w wynikach, wyniki z wczoraj jokera maja dzisiejsza date???
Kupony nadane.Miejsce:supermarket.Warunki:upał.Przy okazji kupiłem dla swojego maleństwa bałwana biszkopty.
Proszę o małą wygraną,gdyż kupno biszkotów dla doradcy,zwiększyło koszta inwestycji.Pozdrawiam.
W drodze powrotnej widziałem karetkę pogotowia i czarnego kota.Nie wiem czy to dobre znaki.
Tym razem mam przewagę liczb nieparzystych na kuponie multilotka.
Koszmar,koszmar pan lotto zrobił mnie w balona,w multi 2z6i jedna obok,w lotto 2z6 i jedna obok.Pora płakać
wściekać się
i narzekać.
wściekać się
i narzekać.gratuluję,ja z Twoich liczb z tej trójki na kuponie mam jedną 68.Pozdrawiam.
hipo czemu całej trójki nie wziąłeś.Jak już hosia pisała ja po urlopie myślę intensywniej....Pozdrawiam.

dzisiaj jeden czarny kot,a wczoraj na mieście dwa czarne koty.To chyba byl znak,że pech blisko hipcia.
belcia ziomalka moja dziękuję.Miałem nie puszczać na wieczór ale tak mnie pchało do tej kolektury,że zapchało i bingo

Moj doradca po przegranej ze stresu pożarł prawie wszystkie biszkopty.Jeszcze dolewa do żoładka 2litry pepsi,by odreagować porażkę.
{{cwaniak} u mnie 2x2/3
i 2x4/10
w lotto i mini bryndza
Ricardos myślę że teraz pora na kathy i resztę
ja cicho siedzę
wczoraj trójeczka i dzisiaj
może w końcu się coś ruszy,po 10 jadę na urlop przydałaby się chociaż mała ,śliczna piąteczka

i 2x4/10
w lotto i mini bryndza
Ricardos myślę że teraz pora na kathy i resztę
ja cicho siedzę
wczoraj trójeczka i dzisiajmoże w końcu się coś ruszy,po 10 jadę na urlop przydałaby się chociaż mała ,śliczna piąteczka

u mnie 3/3 ze stawką tylko x1 bo puściłem to od niechcenia bo tego nie było w planie
Kathy widzę,że dokarmiłaś doradcę,bo w typowaniach u Ciebie 4z5 i 5z10.Z ciekawości na jakiej jest diecie.
jakie macie typy na jutro?dawać teraz bo jutro Was nie podejrzę
komisja śledcza mnie czeka

może gdzieś zdążę wysłać

bella ja dopiero jutro z pracy zatypuje.czekam na odpowiedni i sen i pare obliczeń przed snem muszę wykonać.gdybym miał Twój nr tel to esa bym wysłał

kathy ale gwarancja się należy,jak nie do pójdę do rzecznika praw konsumenta

ricardos mogę kliknąć na Twoje gg?
kathy coś tam wybiorę
na razie na szybkiego takie 3
27-33-67
27-60-70
kathy coś tam wybiorę
na razie na szybkiego takie 3
27-33-67
27-60-70
Bravo Niemcy {{}} ,zwycięstwo było oczywiste i niezaprzeczalne {{}}
Kathy w lotto poszly dwie długo nie idące liczby,a w mini jedna,a niedawno jedna szóstka w lotto i tego samego dnia jedna w mini.Według mnie osoba ustalająca liczby robi sobie kawaly i pokłada się ze śmiechu nad graczami.
a widziałem reklamę na telegazecie,żeby w multi grać jedynie na trójki.
Dobrze Kathy,nie wiedziałem,ale skoro większych wygranych jest mało,to chyba powinno się grać najwyzej na sześć skreśleń
Witam.woda-super,aż się nie chciało wychodzić z wody
kondycja, już nie ta, co młodzików:serducho nie płuca nie
głowa by pływała,ale cóż, jak się jest już wapniakiem
siła wyższa.Co do meczu Hiszpanii,to nie oglądałem,ani nie słuchałem, było na 100%,że wygra.
Wchodzę, na Typowania idę spać,rano na jagody do lasu i czyste powietrze.Dobranoc.Maqdzia77 jeszcze raz stokrotne dzięki za
pomoc

kondycja, już nie ta, co młodzików:serducho nie płuca nie
głowa by pływała,ale cóż, jak się jest już wapniakiem
siła wyższa.Co do meczu Hiszpanii,to nie oglądałem,ani nie słuchałem, było na 100%,że wygra.
Wchodzę, na Typowania idę spać,rano na jagody do lasu i czyste powietrze.Dobranoc.Maqdzia77 jeszcze raz stokrotne dzięki za
pomoc

bella a Ty jeszcze nie spisz?Dobranoc wszystkim i do jutera.Komu kasa temu do pracy

Witam ponownie.