Wpisy 1 240 623 – 1 240 722
22 listopada 2012 10:57 → 22 listopada 2012 12:03, 100 wpisów
viesio
acha, no to nie zabieram czsu, za to zabieram sie za II sniadanie
kondi1
Chętnie zrobię sobie przerwę bo ta sprawa mnie przygnębia a to utrudnia mi pisanie
Chętnie zrobię sobie przerwę bo ta sprawa mnie przygnębia a to utrudnia mi pisanie
medea strzel
relaks
relaks
medea76
wiesiek77
senna
senna
kondi1
Przeczytałam i pomysł wydaje mi się ciekawy, ale wymaga dłuższej chwili na przemyślenie a przede wszystkim testy.
Jeden z chatowiczów bodajże Louis rzucił sugestię, że liczby zwiazane z liczbą numeroliczną kolejnego dnia lubią wypadać dzień wcześniej w sporej ilości, ale nie miałam jeszcze czasu by to sprawdzić
albin
lila
Przeczytałam i pomysł wydaje mi się ciekawy, ale wymaga dłuższej chwili na przemyślenie a przede wszystkim testy.
Jeden z chatowiczów bodajże Louis rzucił sugestię, że liczby zwiazane z liczbą numeroliczną kolejnego dnia lubią wypadać dzień wcześniej w sporej ilości, ale nie miałam jeszcze czasu by to sprawdzić
albin
lila
ja pieprze.Wczoraj wieczorem z 9 na nie weszło 6 liczb a przedwczoraj wieczorem na 7 na nie weszło 7
lila, ja zawsze sie dobrze czuje, poza dniami, gdzie czuje sie nie najlepiej
kondi1
Lila
Lila
jade po małą do przedszkola, a kiedy ją ululam, potańcuję sobie z mopem, bo ta podłogówka lubi przyciągać wszystko, co sie da
medea lila
tańczący
jesteś ?
ile Ci płacą za keno ? może, jak poopowiadam taka niezłą bajerę o kaskadzie, to dadzą mi /choć/ samemu skreślić ?
tańczący
jesteś ?
ile Ci płacą za keno ? może, jak poopowiadam taka niezłą bajerę o kaskadzie, to dadzą mi /choć/ samemu skreślić ?
kondi1
No coś na rzeczy chyba jest bo przyjmując, że numerologiczną dwójkę reprezentują 11,29,38,47,56,65,74 oraz wielokrotności liczby 2 to wczoraj wpadło o 22.15 dziewięć liczb spełniających te kryterium
No coś na rzeczy chyba jest bo przyjmując, że numerologiczną dwójkę reprezentują 11,29,38,47,56,65,74 oraz wielokrotności liczby 2 to wczoraj wpadło o 22.15 dziewięć liczb spełniających te kryterium
Piękny gol.
Z wczoraj.
http://www.youtube.com/watch?v=aKLD6V8ompc
Z wczoraj.
http://www.youtube.com/watch?v=aKLD6V8ompc
witam patrzcie tyle wpisów i dopiero 1 milion 240 tyś - jkaby bylo 10 razy tyle to teraz nalezaloby wybrac odpowiedni - to jest tak jak z wygrana w lotto
Jeśli mój szurnięty pomysł na temat wpływu liczby dnia na losowanie wieczorne w dniu poprzedzającym miałby podstawy to dzisiaj wieczorem powinien być wysyp liczb z takiego zbioru:
3,12,21,30,48,57,66,75 oraz 6,9,15,18,24,27,33,36,39,42,45 i pozostałe wielokrotności trójki czyli i tak o wiele za dużo by trafić 10/10 w jednym zakładzie
3,12,21,30,48,57,66,75 oraz 6,9,15,18,24,27,33,36,39,42,45 i pozostałe wielokrotności trójki czyli i tak o wiele za dużo by trafić 10/10 w jednym zakładzie
lili
byłem znikłem jestem
co tam jak tam
zara tez nikne bo trrza w keno popykac
gram gram i
huja
z tego mam
dalej oboki
huja
z tego mam
dalej oboki
lili dalej oboki choc zwiekszyłem kase i kuponów dorzuciłem