Wpisy 1 239 677 – 1 239 776
21 listopada 2012 19:28 → 21 listopada 2012 21:08, 100 wpisów
medea76 dla mnie wyznacznikiem końca świata będzie jak kiedyś wejdę do biura w spawach urzędowych i zostanę należycie obsłużona , bo jak na razie baby które piastują to stanowisko w większości czasu się o p i e r d a l a j ą za moją kasę
Czas na spacer z moim dachshundem.
Pasko
no i z imienia Filip - 7,69,39,34
emerytka
Pogłaszcz od nas swojego jajnika
no i z imienia Filip - 7,69,39,34
emerytka
Pogłaszcz od nas swojego jajnika
stasia>> to kurde pól tego kraju ze SWOICH podatków utrzymujesz..
Taka NARODOWA sponsorka.
Taka NARODOWA sponsorka.
emerytka 46
stasia masz 100% racji. wszedzie gdzie twoje "zycie" zalezy od obsługimaja cie w d... bez wzgledu na to czy płacisz za usługe czy nie....
prosty przykład... szkola jazdy... zapłacilam za dodatkowe godziny i doprosic sie nie moge zeby wyznaczyli mi termin tych jazd... rzekomo nie mama wolnych samochodów i intruktorów
pytam sie po jaką chol.... biora 120 kursantów skoro maja 6 samochodów i 6 instruktorów czy to jest normalne?
prosty przykład... szkola jazdy... zapłacilam za dodatkowe godziny i doprosic sie nie moge zeby wyznaczyli mi termin tych jazd... rzekomo nie mama wolnych samochodów i intruktorów
pytam sie po jaką chol.... biora 120 kursantów skoro maja 6 samochodów i 6 instruktorów czy to jest normalne?
Pań z dziekanatu i tak nikt nie pobije w sztuce podnoszenia ciśnienia
uwolnić krasnoludki
i polococta / czy jak się to pisze/ dla każdego
i polococta / czy jak się to pisze/ dla każdego
Spadam w mecze. odkuć się należy za wczorajsze wpadki.
a w mm NA 22 ŻYCZYŁBYM SOBIE 11,22,34,35,46,69,65,74,
a w mm NA 22 ŻYCZYŁBYM SOBIE 11,22,34,35,46,69,65,74,
heheh medea u mnei na uczelni była taka jedna co miqała zawsze wzrok rozbiegany .... w zyciu nie wiedziałm czy patrzy sie mnie czy na dziekana czy moze gapi sie w sufit
ona byla mocarna - juz na wstepnie sie na ciebie darła- po co ty wogole istniejesz i przyłazic psuc jej powietrze w dziekanacie
pylcek
No ja bym na ten koniec świata za bardzo nie liczyła.
Monet
No jak też jeśli chodzi o 69 Miłego meczu
No ja bym na ten koniec świata za bardzo nie liczyła.
Monet
No jak też jeśli chodzi o 69 Miłego meczu
Robal 36 krasnoludki? przecież to nie Twoje smaki , klimaty jak tam wibratorki ? Baterie hulają
sorelka
Albo akcja : ostatni dzień składania indeksów z zaliczniami. Dziekanat czynny według wywieszki do 13.00, ostatni wpis dostajesz o 12.40. Rozpaczliwy bieg po schodach na złamanie karku. Wpadam do dziekanatu o 12.50 a baba do mnie, że jestem po czasie bo one przyjmują studentów do 12.45 bo później nie zdążą do 13.00 papierów pochować i zabezpieczyć
Albo akcja : ostatni dzień składania indeksów z zaliczniami. Dziekanat czynny według wywieszki do 13.00, ostatni wpis dostajesz o 12.40. Rozpaczliwy bieg po schodach na złamanie karku. Wpadam do dziekanatu o 12.50 a baba do mnie, że jestem po czasie bo one przyjmują studentów do 12.45 bo później nie zdążą do 13.00 papierów pochować i zabezpieczyć
pylcek w kazdym losowaniu mm moze bonus pasc
Robal36 ale okazyjnie /Toć imieniny Paska WIELKIEGO Admina/ może się skusisz jednak na polo coctę?
medea jestes?
adixwyslales ja?
Witam.Proszę o pomoc w którym miejscu znajduje się moja wizytówka chciałbym dołączyć do niej fotkę kuponu.
robbie miło poznac
klikasz na swój nick a potem polecenie zarządzaj swoim profilem tam jest instrukcja jak zamieścic zdjęcie
klikasz na swój nick a potem polecenie zarządzaj swoim profilem tam jest instrukcja jak zamieścic zdjęcie
robbie: kliknij w swój nick i już. Albo Typowania -> Typujący i wpisujesz nazwę swojego nicka.
medea i pasko wielkie dzięki za pomoc.Udało mi się zamieścić obiecaną wczoraj fotkę z kuponem na który trzasnąłem 6/6 z plusem
Witam wszystkich
5/5 stawka razy 5 kuponu nie mam bo to było ładnych parę lat temu kiedy to za 5 płacili 330 zł
medea76
islandorka 30,5
sorelka
islandorka 30,5
sorelka
pasko
robbie
albinlotto
robbie
albinlotto
robal 36
robbie piękny wynik a to na chybił trafił czy samemu kreśliłeś
sielaw
skresliłem sam dwa kupony na jednym 5 na drugim 6 z plusem i mówię do zony weź portfel i poslij mi jeden z kuponów obojętnie który i posłała ten lepszy
robbie
to widać masz jakieś względy - i darowali Ci trzy dychy, bo podatek jest 10%
to widać masz jakieś względy - i darowali Ci trzy dychy, bo podatek jest 10%
babka jak mi wypłacała to coś mi tam tlumaczyła ale nie pamietam już o co jej konkretnie chodziło z tym podatkiem
robbie i to widzę że wygrana była rok temu przed świętami to wspaniały czas tak wygrać akurat przed bożym narodzeniem
pasko ale 6/6 z plusem to już jest bo ta wygrana wynosi 4300 zł
ale ja miałem 6/6 z plusem trafionym czyli 4300 i te 300 zakosili na podatek
podatek jest od 2280
ale może było kilka różnych wygranych na pukonie
zostawiam
tylko ostrożnie
- nie wchodzić na FAZĘ i
- nie łapać FANTAZJI
ale może było kilka różnych wygranych na pukonie
zostawiam
tylko ostrożnie
- nie wchodzić na FAZĘ i
- nie łapać FANTAZJI
4000 to słabiutko ale przynajmniej byłem w oddziale po kasę przeżycie fajne
Za Multi Multi jest 1300 za Multi Multi Plus jest 3000 zł i od tego 3000 zł biorą podatek tylko
medea...slonce masz moze dla mnie jakies szczesliwe numerki ...ostanio cos malo daje TS...
pasko życzę tobie w dniu imienin wysokich wygranych oraz dużo zdrowia
sielaw
Ja też ostatnio dno i wodorosty no i teraz czekam na bardziej przyjazne szczęściu dni
Ja też ostatnio dno i wodorosty no i teraz czekam na bardziej przyjazne szczęściu dni
Pasko
no no - nie znałem tego "myku" - zdolnych mają księgowych
wszystkiego dobrego i niech Ci rośnie
no no - nie znałem tego "myku" - zdolnych mają księgowych
wszystkiego dobrego i niech Ci rośnie
sielaw
To znaczy jutro wg moich zwariowanych zasad powinno być lepiej
To znaczy jutro wg moich zwariowanych zasad powinno być lepiej
ulala
medea....kiedys musza przyjsc te dobre dni...ja wczoraj mialem trojke w grupowym...cale 2,4 wygralem