Wpisy 1 239 435 – 1 239 534
21 listopada 2012 14:52 → 21 listopada 2012 15:40, 100 wpisów
kurde nie zdążyłam zobaczyć losowania baby w urzędach zamiast pracować to siedzą na necie i w luja grają - zamiast obsługiwać petentów kurde na co idą moje podatki
medea a ja? rzuc na profil cos odkryła...
to ja zagram bo jutro czwartek a że się urodziłam w ten dzień to większość wygranych większych niż 5/10 miałam w ten dzień
kondi chytrus...
ale nie o to mi chodzi...
islandorka
Pamiętasz jak prosiłaś mnie o link do strony o pewnym kalendarzu ? No to stąd ta zwariowana teoria tylko, że ja strzelałam na ślepo a kondi1 szukał klucza
na profil nie rzucę bo to nie mój pomysł ale jeśli kondi się zgodzi to ci podrzucę zarys na e-maila.
Kondi co ty na to ?
Pamiętasz jak prosiłaś mnie o link do strony o pewnym kalendarzu ? No to stąd ta zwariowana teoria tylko, że ja strzelałam na ślepo a kondi1 szukał klucza
na profil nie rzucę bo to nie mój pomysł ale jeśli kondi się zgodzi to ci podrzucę zarys na e-maila.
Kondi co ty na to ?
ok...
kondi powiedz tak i tyle...
ale jak nie to nie...
kondi1
Zebym islandorce zdradziła jak te dni sobie znaleźć jeśli by chciała dołączyć do naszej grupy testowej
Zebym islandorce zdradziła jak te dni sobie znaleźć jeśli by chciała dołączyć do naszej grupy testowej
ok nie wnikam wasza tajemnica...nie wcinam sie...
medea jak popróbujesz to najwyzej podrzucisz jakies pewniaczki...
islandorka tylko sie nie obrażaj czasem , ale to poważne sprawy są
ok kondi dzieki...ale nie lubie byc u***liwa dla nikogo..
islandorka
A widzisz dał się przekonać
kondi1
Dziekuję i miejmy nadzieję, że za to dzielenie Bozia ci wynagrodzi
A widzisz dał się przekonać
kondi1
Dziekuję i miejmy nadzieję, że za to dzielenie Bozia ci wynagrodzi
kondi
no kondi w dzieciach...
sie okaże medea, ale nie wiem czy skorzystam, bo świat i tak zmierza ku samozagladzie
kondi swieta prawda...
islandorka
Problem w tym, że do tej pory to można było wytropić max z parkę lub dwie a tu nagle taki urodzaj czyli 4 parki
Problem w tym, że do tej pory to można było wytropić max z parkę lub dwie a tu nagle taki urodzaj czyli 4 parki
jakbym trafił w totka, to dzieci by sie rodziły niczym....albo sza, bo żona mogłaby postawić veto
no założycie spółke i bedziecie pobierac profity kto bedzie chciał cyferki...
islandorka j a i tak cyferki wszystkim tu podaję - drapek nawet ostatnio 2 razy trafił zapodaną parkę
agatka jak tam kalendarz???
kondi zrobicie jak uwazacie... ja sie dostosuje...
agatkaa
islandorka sa pelnie kwadry ale ja sie na tym nie znam wg.mnie
to przydatne bardziej dla rolnikow
to przydatne bardziej dla rolnikow
agatka i islandorka
To chodzi o to by ustalić sobie w jakiej fazie księżyca idzie nam lepiej. Uniwersalna zasada jest taka, że jest to nów trwający zazwyczaj do 5 dni . No i jeszcze ważne jest by ta faza wypadała wtedy gdy ksieżyc jest w korzystnym znaku dla nas
To chodzi o to by ustalić sobie w jakiej fazie księżyca idzie nam lepiej. Uniwersalna zasada jest taka, że jest to nów trwający zazwyczaj do 5 dni . No i jeszcze ważne jest by ta faza wypadała wtedy gdy ksieżyc jest w korzystnym znaku dla nas
islandorka
To ja w domciu wyślę ci e-mailem założenia pomysłu kondi1
To ja w domciu wyślę ci e-mailem założenia pomysłu kondi1
anja123
medusia dzisiaj 21. 11. i jest kwadra korzenia to dla mnie za
trudne nic nie wiem
trudne nic nie wiem
kondi1
Ja jeszcze cały czas kombinuję z liczbą dnia czyli np.177
czyli najpierw prostu 1,77,78 czyli o 14-stej 0/3 potem bardziej skomplikowanie 17+7=24, 7x7=49 czyli byłoby 2/2
Ja jeszcze cały czas kombinuję z liczbą dnia czyli np.177
czyli najpierw prostu 1,77,78 czyli o 14-stej 0/3 potem bardziej skomplikowanie 17+7=24, 7x7=49 czyli byłoby 2/2
agatka korzenie ci w głowie...
kondi1
Zgadza się 3,39 to 3 a moim zdaniem szanse, że wpadną obie są realne a mogą z sobą pociągnąć 9,69
Zgadza się 3,39 to 3 a moim zdaniem szanse, że wpadną obie są realne a mogą z sobą pociągnąć 9,69
medea, porównaj te dwa dni:
13.10.2012
26.01.2012 jest mimo to dobrze, tam też byl wysyp
13.10.2012
26.01.2012 jest mimo to dobrze, tam też byl wysyp
kondi1
Mi się wydaje, że czasami niestety trzeba też dać szansę kombinacjom np. dzisiaj numerologicznie nazwa dnia to 36,40,42 czyli o 14-stej 0/3 jak widać u mnie w profilu,ale odwrotnością 40 jest 4, 3x6=18,odwrotnością 42 jest 24 a 2x4=8
czyli 36,40,42,4,63,24,18,8 dawało 4/8 czyli kombinacja udana
Mi się wydaje, że czasami niestety trzeba też dać szansę kombinacjom np. dzisiaj numerologicznie nazwa dnia to 36,40,42 czyli o 14-stej 0/3 jak widać u mnie w profilu,ale odwrotnością 40 jest 4, 3x6=18,odwrotnością 42 jest 24 a 2x4=8
czyli 36,40,42,4,63,24,18,8 dawało 4/8 czyli kombinacja udana
kondi1
tzn. wydaje mi się, że trzeba by śledzić też odwrotności, sumy (ale matematyczne a nie numerologiczne) i iloczyny takich parek
ulala
Tylko czy na dziś czy na jutro bo my planujemy strategię na jutro
tzn. wydaje mi się, że trzeba by śledzić też odwrotności, sumy (ale matematyczne a nie numerologiczne) i iloczyny takich parek
ulala
Tylko czy na dziś czy na jutro bo my planujemy strategię na jutro
kondi1
Ja też bo się na tych kombinacjach nie raz przejechałam, ale gdyby wyśledzić czy i jakie zwiększają szanse to można by przy pomocy takiego na ten przykład malutkiego powiedzmy 3 lub w porywach 4-zakładowego systemu trochę swoje szanse zwiększycć
Ja też bo się na tych kombinacjach nie raz przejechałam, ale gdyby wyśledzić czy i jakie zwiększają szanse to można by przy pomocy takiego na ten przykład malutkiego powiedzmy 3 lub w porywach 4-zakładowego systemu trochę swoje szanse zwiększycć
ulala
ale zawsze jutro o 14-stej może się powtórzyć, bo 9 jak się rozhula .... ech marzenia
ale zawsze jutro o 14-stej może się powtórzyć, bo 9 jak się rozhula .... ech marzenia
jak to powiedzial Hans Klos w jednym z odcinków - "najważniejszy jest system"
ulala
Tyle, że kondi1 to prawdziwy naukowiec w typie Kopernika a ja gwiezdny świr w typie Norstradamusa co to wie, że gdzieś dzwonią ale niekoniecznie w którym kościele
Tyle, że kondi1 to prawdziwy naukowiec w typie Kopernika a ja gwiezdny świr w typie Norstradamusa co to wie, że gdzieś dzwonią ale niekoniecznie w którym kościele
Zresztą każdy test trzeba trochę poprowadzić, bo czasami pomysł jest dobry, ale niestety nie przez cały czas
poszukam jeszcze zaginionych parek, które jutro mogą sie pojawić...wciąż w grze są [24,44] i [1,74]
kondi1
Dokładnie z cyferkami trzeba po drobroci bo jak się obrażą to Gremliny przy nich to maluteńki pikuś
Dokładnie z cyferkami trzeba po drobroci bo jak się obrażą to Gremliny przy nich to maluteńki pikuś
medea, ja ma jedynie zastrzeżenia do jednych....70-tek i fikuśnej parki [33,43]
ulaala, ja sie nie wypowiadam, bo widzisz co sie dzieje w grupie
medea76
Czy jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć tutaj jaki % z TS idzie na Kulturę Polską?
13maxa..woow mój profil 4/5
ulala..dzieli13maxa sam typował mój profil..