Wpisy 1 239 369 – 1 239 468
21 listopada 2012 14:20 → 21 listopada 2012 15:02, 100 wpisów
pa Lilcia...
senna nie warto pytac...
ulala, ciśnienie mi juz podskoczyło, bo stoje od 4 losowan chyba
od jutra zaczynam nowa strategie ale powiem jak bede efektry...
medusia ..ale to jest sztuka trafic tak jak Ty ..wiesz jak ładnie płacili za to w totomix
maxiu to sie nie dziwie ze polujesz na medee...
medea uważaj mx ma pełny worek...
max miało byc...
maxiu a gdzie to kisielkowo???
kondi1
Z losowań podobnych naszą metodą wychodzi, że powtarzają się :
33,60,63,66,69,70,71,72,74
i chyba sobie je puszczę na próbę
Z losowań podobnych naszą metodą wychodzi, że powtarzają się :
33,60,63,66,69,70,71,72,74
i chyba sobie je puszczę na próbę
ilandorka ...moge Tobie pokazac gdzie jest ..to piekna kraina płynaca samym sokiem i nektarem
medea, no te 70-ki naprawde, jak wreszcie wpadną, to chyba wszystkie
maxiu chyba z twego worka ten nektar i soczek afe...
dzisiaj miało być 36 lub 54 i znowu jest medea 54 (to ostatnie spostrzeżenie)-metoda daje czadu!!
kondi nie daj sie...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 170 000 zł
ulala to klasa sama w sobie, podobnie krysieńka i andromeda też złapały chyba diabła za ogon
Bonus Multi Multi: 1 170 000 zł
kondi1
Nie bądź taki skromny, bo jak obserwuję Twoje wyniki i porównuję do swoich to straszliwy demon zazdrości zapuszcza we mnie korzenie
Nie bądź taki skromny, bo jak obserwuję Twoje wyniki i porównuję do swoich to straszliwy demon zazdrości zapuszcza we mnie korzenie
medea, właśnie zerknąłem na typy jutrzejsze przez pryzmat ostatniego spostrzeżenia i chyba mieni mi sie w oczach
Po dzisiejszym losowaniu wieczornym zmienię zestaw liczb i puszczę również na 10 losowań , a tak ogółem witam wszystkich sympatyków lubiących przegrywać kasę na gry oferowane przez TS
stasia12
cos nie widac naszego nadwornego drapacz, ciekawe...
9/10+ i 2x7/7+ w tabeli nie najgorzej
medea kondi wpadliście na jakis trop jak oskubac TS...ja tez chce...
islandorka, tropów jest tysiące i codziennie pojawiająsie kolejne
kondi ale z ciebie kolega...
islandorka, na jutro wybierz sobie po jednej liczbie z nawiasów i zagraj:
[3/39][26/8][46/37][42/33]
[3/39][26/8][46/37][42/33]
możesz zagrać całą ósemką - ale zastrzegam,to faza próbna "projektu"
kondi1
To za piękne, żeby było prawdziwe
A naszą trójeczkę też zaprzęgnę do pracy
To za piękne, żeby było prawdziwe
A naszą trójeczkę też zaprzęgnę do pracy
kurde nie zdążyłam zobaczyć losowania baby w urzędach zamiast pracować to siedzą na necie i w luja grają - zamiast obsługiwać petentów kurde na co idą moje podatki
medea a ja? rzuc na profil cos odkryła...
to ja zagram bo jutro czwartek a że się urodziłam w ten dzień to większość wygranych większych niż 5/10 miałam w ten dzień
kondi chytrus...
ale nie o to mi chodzi...
islandorka
Pamiętasz jak prosiłaś mnie o link do strony o pewnym kalendarzu ? No to stąd ta zwariowana teoria tylko, że ja strzelałam na ślepo a kondi1 szukał klucza
na profil nie rzucę bo to nie mój pomysł ale jeśli kondi się zgodzi to ci podrzucę zarys na e-maila.
Kondi co ty na to ?
Pamiętasz jak prosiłaś mnie o link do strony o pewnym kalendarzu ? No to stąd ta zwariowana teoria tylko, że ja strzelałam na ślepo a kondi1 szukał klucza
na profil nie rzucę bo to nie mój pomysł ale jeśli kondi się zgodzi to ci podrzucę zarys na e-maila.
Kondi co ty na to ?
ok...
kondi powiedz tak i tyle...
ale jak nie to nie...
kondi1
Zebym islandorce zdradziła jak te dni sobie znaleźć jeśli by chciała dołączyć do naszej grupy testowej
Zebym islandorce zdradziła jak te dni sobie znaleźć jeśli by chciała dołączyć do naszej grupy testowej
ok nie wnikam wasza tajemnica...nie wcinam sie...
medea jak popróbujesz to najwyzej podrzucisz jakies pewniaczki...
islandorka tylko sie nie obrażaj czasem , ale to poważne sprawy są
ok kondi dzieki...ale nie lubie byc u***liwa dla nikogo..
islandorka
A widzisz dał się przekonać
kondi1
Dziekuję i miejmy nadzieję, że za to dzielenie Bozia ci wynagrodzi
A widzisz dał się przekonać
kondi1
Dziekuję i miejmy nadzieję, że za to dzielenie Bozia ci wynagrodzi
kondi
no kondi w dzieciach...
sie okaże medea, ale nie wiem czy skorzystam, bo świat i tak zmierza ku samozagladzie
kondi swieta prawda...
islandorka
Problem w tym, że do tej pory to można było wytropić max z parkę lub dwie a tu nagle taki urodzaj czyli 4 parki
Problem w tym, że do tej pory to można było wytropić max z parkę lub dwie a tu nagle taki urodzaj czyli 4 parki
jakbym trafił w totka, to dzieci by sie rodziły niczym....albo sza, bo żona mogłaby postawić veto
no założycie spółke i bedziecie pobierac profity kto bedzie chciał cyferki...