Wpisy 1 237 386 – 1 237 485
20 listopada 2012 13:16 → 20 listopada 2012 14:04, 100 wpisów
cos mi się wydaje ze wpadnie troche liczb z losowania z wczoraj z 14-stej
wiesiek ostatnio występują jakieś dziwne ciągi liczb, nie można trafić w przedział
mariucha
kondi1
Najgorsze w wyliczeniach o których mi pisałeś to konieczność sprawdzania dat bo przez lata przestępne excellowi nie można zaufać
kondi1
Najgorsze w wyliczeniach o których mi pisałeś to konieczność sprawdzania dat bo przez lata przestępne excellowi nie można zaufać
medea no właśnie, ale ja korzystam z innego narzędzia - podesłać ci link?
kondi1
Ja w swojej 9/9 zakreśliłam 39-40 a że nie wysłałam to pewnie wpadnie chyba, że sorelka, która postanowiła dać jej szansę, razem z liczbami przejmie moje zezowate szczęście.
Będę wdzięczna za coś co mi pomoże uniknąć sprawdzania co chwilę czy data się zgadza
Ja w swojej 9/9 zakreśliłam 39-40 a że nie wysłałam to pewnie wpadnie chyba, że sorelka, która postanowiła dać jej szansę, razem z liczbami przejmie moje zezowate szczęście.
Będę wdzięczna za coś co mi pomoże uniknąć sprawdzania co chwilę czy data się zgadza
http://cybermoon.pl/programy.html
moze tu cos znajdziesz - ja korzystam z laboratorium cybermoon
moze tu cos znajdziesz - ja korzystam z laboratorium cybermoon
Ania
coś czuje ze w DL tez zmierzają do wylosowania ciągu liczb
było 1,2 ostatnio to dzisaj może być 1,2,3
coś czuje ze w DL tez zmierzają do wylosowania ciągu liczb
było 1,2 ostatnio to dzisaj może być 1,2,3
wiesiek777 no bardzo mozliwe, wracam do obowiązków, zajrze wieczorem
Wiesiek
Ja mam taki pomysł na lotto : 29,40,38,47,24,19,14,9,4 tylko co tu z tego wybrać
A do mini : 27,30,15,3,6
Ja mam taki pomysł na lotto : 29,40,38,47,24,19,14,9,4 tylko co tu z tego wybrać
A do mini : 27,30,15,3,6
LiLka
medea
wiesiek
Sahara. 50 stopni C. Przez piaskowe wydmy pełzną dwie ledwo żywe jaszczurki. Mimo upału jedna z nich ciągnie za pasek wielką strzelbę, a druga plecak. Dochodzą do oazy, w środku której stoi stara, kamienna studnia z przybitą drewnianą tabliczką z napisem "czarodziejskie źródełko". Jaszczurki wpatrują się przez chwilę w arabski tekst:
- Napluję do środka - mówi ta ze strzelbą.
- Ku*wa, Józek - złości się druga - nie wystarczy ci, że rano nasrałeś do lampy Alladyna?
- Napluję do środka - mówi ta ze strzelbą.
- Ku*wa, Józek - złości się druga - nie wystarczy ci, że rano nasrałeś do lampy Alladyna?
1,75
69 też powinna wlatać
wiesiu.Ty się kuźwa nie śmiej tylko zacznij w końcu losować te kulki
wiesiek
z tymi 40-stkami w lotto to bym uważała, mi wychodzi, że w lotto są większe szanse na 20-tki oraz końcówkę 7 i związane z nią liczby, liczby związane z 2,8,9 choć można krakowskim targiem uznać, że oboje mamy rację bo wpadnie 42,47,48,49
z tymi 40-stkami w lotto to bym uważała, mi wychodzi, że w lotto są większe szanse na 20-tki oraz końcówkę 7 i związane z nią liczby, liczby związane z 2,8,9 choć można krakowskim targiem uznać, że oboje mamy rację bo wpadnie 42,47,48,49
siemano, obstawione macie?D
Witam wszystkich
a kto dzisiaj prowadzi show??
multi multi
lila
medea76
wojtas198721002
wisiek77
robal36
medea76
wojtas198721002
wisiek77