Wpisy 1 236 770 – 1 236 869
19 listopada 2012 22:39 → 19 listopada 2012 23:00, 100 wpisów
Lila terz na pewno ts przesypuje moje 2,5zeta do worka prezesa,oni na pewno na tych workach śpia i baluja razem z kobitkami:
kondi1
Przeczytałam i przemyślę jak mój mózg zaskoczy, bo jestem znużona niesamowicie dzisiejszym dniem.
jocia
Ja stosuję do odczytywania układów takiego klucza, który się sprawdza czyli : Słońce -1, Ksieżyc -2, Jowisz -3 Saturn-4, Merkury - 5 Wenus -6 Uran -7 Mars -8 Neptun -9 Pluton-0
Przeczytałam i przemyślę jak mój mózg zaskoczy, bo jestem znużona niesamowicie dzisiejszym dniem.
jocia
Ja stosuję do odczytywania układów takiego klucza, który się sprawdza czyli : Słońce -1, Ksieżyc -2, Jowisz -3 Saturn-4, Merkury - 5 Wenus -6 Uran -7 Mars -8 Neptun -9 Pluton-0
MAX....Górne jest na pograniczy środkowegoto juz jest teren górzysty
jak po losowaniu ja 50 wkład i zwrot 50 czyli 00 pierwszy raz od miesiąca .Czyli TS jutro znowu polowanie na bonusik
to ja na jutro 27,28,77,78 i mykam nyny bo padam dziś parkę 67,68 razy 5 ustrzeliłem
Kumulacja Jokera: 2 200 000 zł
Lila
hipopotan
Max 69
zakon13
jano312
michellex
jocia cos tam ugralas?
hipopotan
Max 69
zakon13
jano312
michellex
jocia cos tam ugralas?
rustu2009
Lila cos wiecej niz na 3 skreslenia grals?
i nie wpadl ponownie ten przedzial od 10 do 20 ale radze go miec na oku przez pare losowana bo napewno cos wpadnie wiecej
Lila
jano312
hipcio dzięki.lila,michelka,medusia
panowie(browarek)i zmykam bo na oczy już nie PACZE
panowie(browarek)i zmykam bo na oczy już nie PACZE
albin...
zakon ..deki mi wałasnie podpowaidał zeby zagrac na parki
rustu ..
zakon ..deki mi wałasnie podpowaidał zeby zagrac na parki
rustu ..
medea76
Lili ..a spotkałem go na mp i tak mnie kusił na te parkii pisał ze dobrze wychodzi na tym
MAX...aaaaa myślałam że gdzieś na prywacie trukaliście a ja nic o tym nie wiem
max ja tez dlatego przerzucam sie na parki dobrze ze dzisiaj zdazylem do kolekruty bo wstalem o 12
Dopisano wygrane multi multi