Wpisy 1 236 673 – 1 236 772
19 listopada 2012 22:20 → 19 listopada 2012 22:39, 100 wpisów
6/10
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 02,04,05,06,11,12,13,15,17,18,19,20
2/10 6 oboków
13maxa...
Ts wykorzystuje fakt,ze w nocy strach chodzić z kuponami:łobuzy wampiry kanibale,wiedzmy i czarownice,a tak ciągle pech i pech:
.
Buk Totolotek ( TotoMix ) wraca do gry i to jeszcze najprawdopodobniej w tym tygodniu...
.
Buk Totolotek ( TotoMix ) wraca do gry i to jeszcze najprawdopodobniej w tym tygodniu...
.
13maxa..wszystko jak chcesz jak masz zdrowy rur ..baw się typuj
kondi1
A najlepsze jest to, że z trójki z naszego źródła wpadło 2/3 a z liczb Bliźniąt 2/3
A najlepsze jest to, że z trójki z naszego źródła wpadło 2/3 a z liczb Bliźniąt 2/3
dobra juz tam..
jano, córa lepiej, dzięki, ale jutro jeszcze zostanie ze mna w domu
krzysio ..rura zdrowa ..widziałeś foto ..teraz Ty pokaz swoja rur
72
na 23 liczby związane z 8 czyli liczbą dnia można było trafić 8
rzucili ochłapy 9/12 w kastracji.a sie pytam gdzie kulka 35 w multasie?
Teraz czeka mnie nocna narada z bałwanem nad liczbami na jutro:
jocia
wg mojej teorii nic w tym dziwnego jeśli planet przynosząca szczęście Wenus (jej liczba to 6) jest w silnej kwadraturze do Księzyca (jego liczba to 2)
wg mojej teorii nic w tym dziwnego jeśli planet przynosząca szczęście Wenus (jej liczba to 6) jest w silnej kwadraturze do Księzyca (jego liczba to 2)
Jano
13maxa...moja rur ..nic nie pokaze ty masz inacze chyba krzywo no dobra tam w kuchni
jocia
Jutro będzie masakra, bo w kwadraturach z sobą są w dużym uproszczeniu 1,2,8,7,9 a pozytywne aspekty są związane z 2,6,4,0 czyli z 2 tobym nie szalała
Jutro będzie masakra, bo w kwadraturach z sobą są w dużym uproszczeniu 1,2,8,7,9 a pozytywne aspekty są związane z 2,6,4,0 czyli z 2 tobym nie szalała
MAX...cicho bo aż się zaczęłam sama do siebie śmiać a pies się patrzy jak na wariatkę
michellex...35 nie siadło 20 razy,skupiaj się na niej no i 74 też bierz pod uwagę
hipo dzięki bardzo.w sumie już drapnalem 140zl przez tydzień.zawsze drapie grosikiem znalezionym i nosze go w portfelu a teraz nynyny bo rano do roboty.dobrej nocki wszystkim.