Wpisy 1 236 480 – 1 236 579
19 listopada 2012 21:40 → 19 listopada 2012 22:04, 100 wpisów
mariucha to jakaś zagadka?
hipcio.....wach to samo cielsko,zero mięśnia zdrowego,nic dziwnego że,dostał w papę
sielaw....oddaj mikser
ja 48..1/1 i poowwoo teraz muszę znika
lila ..ty masz gg 13maxa miałaś obudz rur ..ja nie
hipcioo..
nie ma znaczenia czy bułkę pochamać czy banana pojadać.powinno byc ronouprawnienie.
krzysio...nie mogę obudzić bo rur będzie zły i niedźwiedzia na mnie napuści
gdyby nie ten mikser to teraz bym siedział z sielawem w wannie
Zapraszam spoznialskich do zabek i stacjistatni moment na nadanie pukonów:
kriss...chyba wam się w główkach po***ło do resztyale to nic,mam basebolla
sielaw..nie mam czego bo nie lubie ciasta czekoladowegow ogóle nie przepadam za ciastami
lila ...facet nie jest zły rur ..bo chcesz zboczuch .. i no dobra znikam..
lila...no szalone mamy te główki
:przypominam,żeby wygrać trzeba mieć duzo oleju w głowie i jeszcze odrobinę szczęścia:
krzysio...ale maxiu nie lubi jak sie go budzi i rura może być wściekła może dostać szału i może to się źle skończyć
michel
lila ..chcesz zobaczyć wwwxxx ..jak 13maxa śpi w łózku ..i zobacz i jak ma twarda
miki....
lila..
-----
http://old.rapidimg.org/images/kotVB.jpg
--
-----
http://old.rapidimg.org/images/kotVB.jpg
--
:gdyby ziemia była okrągła jak kula to ludzie musieliby chodzić głowami w dół,więc chyba jest płaska:
Dobry wieczór.
Hipcio.Fortunata sama siebie nie rozumie.Więc się nie przejmuj.
Hipcio.Fortunata sama siebie nie rozumie.Więc się nie przejmuj.
13maxa...ja nic nie moja wina ..cyca chce gapić xx
Emerytka ale ona jest dziwna raz mówi gwarą a raz jakby normalnie:
lila..
Hipcio.
Ale jaka to gwara?NI przypiął ni przyłatał.
Ale jaka to gwara?NI przypiął ni przyłatał.
Lila
Max
Max
Michellex
Mi się już wszystko pokręciło i nie wiem czy ziemia krązy wokół słonca czy słonce wokół ziemi:
hipcio
Moim zdaniem fortunata zmiksowała numerologię z astrologią no i z trochę zbyt dużą pewnością siebie przedstawia swoją teorię jako sprawdzoną i skuteczną, choc bardzo chciałabym by ktoś z nas kto dostał od niej materiały potwierdził, że trafił coś dzięki nim
Ja ci na podstawie danych astrologicznych mogę powiedziec, że końcówka 6 oraz 9 nie będą zbyt liczne nie wspominając o 60-tkach
Moim zdaniem fortunata zmiksowała numerologię z astrologią no i z trochę zbyt dużą pewnością siebie przedstawia swoją teorię jako sprawdzoną i skuteczną, choc bardzo chciałabym by ktoś z nas kto dostał od niej materiały potwierdził, że trafił coś dzięki nim
Ja ci na podstawie danych astrologicznych mogę powiedziec, że końcówka 6 oraz 9 nie będą zbyt liczne nie wspominając o 60-tkach
hipcio....ziemia krąży wokół słońca a mało to że,krąży to jeszcze obraca się wokół własnej osi