Wpisy 123 410 – 123 509
2 lipca 2010 16:39 → 2 lipca 2010 20:45, 100 wpisów
GolI konto się powiększyło o 4$ i 44 centy. Już na koncie jest 5$ i 44 centy. Dolarki lecą
. Chętnych na darmowy zarobek zapraszam. Szczegóły na :
http
/kasa.websole.net/
. Chętnych na darmowy zarobek zapraszam. Szczegóły na :http
/kasa.websole.net/I znowu gol?

tola ja to 5zeta,ale czasami tak jak dziś puszczam za wieksze stawki.dzisiaj zagrałem na 14stą za 15zeta i otrzymałem 96zeta

może tola jakimś systemem powinnaś grać to jest 10 zakładów można coś pokąbinować
cokolwiek mam system na 22 liczby 22 zakłady po 10 skreśleń to trochę większa inwestycja ale jak trafisz trochę liczb to mogą się ładnie liczby ustawić.
tola ja wydaje
100 zł na ranne losowanie
100 zł na wieczorne losowanie
potem myje nogi,paciorek
i ide spać
25 zł to stanowczo za mało
pozdr
100 zł na ranne losowanie
100 zł na wieczorne losowanie
potem myje nogi,paciorek
i ide spać
25 zł to stanowczo za mało

pozdr
Brazylia
do doooooomuuuuu

na tym mundialu nic nie pokazali

idę do kolektury trzeba coś posłać

Ci co postawili u buka zaraz na początku mistrzostwna Brasil teraz

Rychu wzięłam gotowca od Ciebie,jak nie trafięprzejade się do tej Gdyni

Takie bym zagrał ale dziś nie gram odpoczywam od MM
1,13,21,35,74,76
1,13,21,35,74,76
bella34 Ty całą dychę zapożyczyłaś moją??To odrazu idż na centralny po bilet do gdyni

witam, czy możecie podać jaki system bierzecie so mini,że trafiacie liczby? bo ja od kilku losowań trafiam tylko jedną liczbę

Rychu czy Ty wiesz co robisz?tak mi się wydawało że Ty z Opola jesteś?

to Ty mój ziomal

Tak.Pochodzę z Opola.Tam mam rodziców a tu sobie mieszkam i pracuję a w wolne dni plażuję
całej dychy nie brałam,wybrałam ziarna plew odrzuciłam,dodałam swoje i tym sposobem dyszka wchooooodzi

Takie bym zagrał ale dziś nie gram odpoczywam od MM
1,13,21,35,74,76
1,13,21,35,74,76

CBŚ czy ABW nie wiem czy mogę tak jawnie odpowiedzieć na to pytanie
tam mam rodziców,przyjaciół i wszystko co mi bliskie
a w Wawie mieszkam 14lat

a w Wawie mieszkam 14lat
kathy> przez chwilę nie mogłem nic napisać,ale juz jest ok pozdrawiam.
Kathy>pamiętaj że jak chcesz odzyskać 2,50 to w zestawie jeszcze jestem ja

ricardos
gratuluję oczywiście.
no to jeszcze wieczorkiem proszę....
gratuluję oczywiście.
no to jeszcze wieczorkiem proszę....

ja to teraz na chybił trafił puściłem za 20 zł zobaczymy ile wejdzie
Test.
witam ja wczoraj gralem na 7 liczb i 4 mi wpadly dzisiaj tez gram na 7 liczb z plusem i stawka razy 10 ciekawe czy cos wygram

hej wszystkim ? kto gra dziś w euromillions ? jakies typy macie ??
Kate824- próbowałaś wykorzystać liczby ze snu??? Pisałaś, że mieszkasz w UK.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
tak, probowałam wiele razy, i zawsze kiedy snia mi sie jakies liczby to wystepuja w losowaniu, ale niestety nie dzieje się to zbyt czesto. Za to dość często sprawdzaja mi się symbole w snach które mam podporządkowane do cyfr. np. las, dom, woda itd.
kate824 ciekawa metoda
kiedys w ogole nie snilem ale w ostatnim czasie praktycznie co noc, dzisiaj sporządzę notatki
kiedys w ogole nie snilem ale w ostatnim czasie praktycznie co noc, dzisiaj sporządzę notatki

Warto zapisywać sny, bo po jakimś dłuższym czasie można odkryć klucz do ich odczytywania.
Witaj Ricardos, ja na razie daję x 2 ponieważ mogą wpaść dziś albo jutro lub pojutrze, sam wiesz jak to bywa, przestaniesz grać to one akurat wejdą, jakwedą dziś-moja strata.

to bardzo dobry sposób, ja najcześciej gram w daily play tutaj w uk. pewnego dnia śniło mi się : policja, schody, impreza, 9 kręgów, dom, ojciec, znajomi i wypadły liczby 4,5,8,9,13,21,26. Następnego dnia śniło mi sie: dom, impreza, znajomi, schody, okna, policja i wtedy wypadły liczby 1,4,5,13,20,21,26 czyli była czwórka trafiona ;D Naprawde warto zapisywac sny. To bylo około 15 czerwca
mam nadzieje że dogrywki nie bedzie bo juz śpiący jestem, a piwko trzeba wypić

Metoda liczb ze snu najlepiej się sprawdza, gdy gramy w grę, w której losowania są raz! w tygodniu.
gała..no co Ty jak śpiący.Młoda godzina a co niektórzy jeszcze pracują.

powodzonka.
Ricardos, pewnie i bym się skusił na stawkę x10 ale jutro będę prz większej kasie to zaszaleję hehe