Wpisy 1 233 672 – 1 233 771
17 listopada 2012 20:32 → 17 listopada 2012 21:29, 100 wpisów
medea obys miała racje z tymi 5
oczywiscie witam wszystkich serdecznie
oczywiscie witam wszystkich serdecznie
Medea a co sądzisz o takiej teorii, że jeśli następnego dnia przypada liczba siedem to poprzedniego w II losowaniu padnie część liczb związanych z siódemką?
Monet
Louis
Coś w tym jest, ale dotyczy wszystkich liczb. W czwartek czyli "4" było tak, że wpadły liczby związane z piątką dokładnie 7 liczb a następnego dnia o 14-stej powtórzyło się 4 z nich.
Louis
Coś w tym jest, ale dotyczy wszystkich liczb. W czwartek czyli "4" było tak, że wpadły liczby związane z piątką dokładnie 7 liczb a następnego dnia o 14-stej powtórzyło się 4 z nich.
korn748
Jeśli dwie planety reprezentujące te liczby będą w pozytywnym aspekcie to czemu nie
Jeśli dwie planety reprezentujące te liczby będą w pozytywnym aspekcie to czemu nie
na jutro mam plan jechać w góry polatać troszkę bo czuje się lepiej i grał nie będę ale typ napisze 18 55 44 49 72
Gała kradziej bo sie zgrzejssz jak tak łapkami będziesz machał
Jak ciało A działa na B to temu ciału jest dobrze- mój profesor od fizyki tak mówił
Tak jak jeszcze że w Warszawie
To jedne są z woli a drugie z ochoty
ten sam profesor co uczył moją mame i mnie fizyki w Liceum
Tak jak jeszcze że w Warszawie
To jedne są z woli a drugie z ochoty
ten sam profesor co uczył moją mame i mnie fizyki w Liceum
nie było mnie chwilkę
andromeda miałaś dobrego profesora ,nikomu nie ubliżył spodobało misię to ,że są zWoli lub z Ochoty
andromeda miałaś dobrego profesora ,nikomu nie ubliżył spodobało misię to ,że są zWoli lub z Ochoty
marek33 powiedział mi to tuż przed odpowiedzią, przez parę minut nie mogłam powstrzymać śmiechu, ale dostałam wtedy piątke
nie za wiedzę, wykułam wtedy na blachę - chyba o pryzmacie wtedy odpowiadałam
Gała..musisz na ssali leśne jechać albo do burdelu to sie może czegoś dowiesz.