Wpisy 1 233 608 – 1 233 707
17 listopada 2012 20:06 → 17 listopada 2012 20:51, 100 wpisów
jest tu boo wie jak w lotto wygrac....a gra wielką aktorke astrolszke ***ną
eryka1
Byłabym wdzięczna gdybyś podzieliła się informacją czy się sprawdziły Twoje prognozy. Bo czwartek był bardzo korzystny dla gier losowych więc to może nie być metoda tylko po prostu szczęście
Byłabym wdzięczna gdybyś podzieliła się informacją czy się sprawdziły Twoje prognozy. Bo czwartek był bardzo korzystny dla gier losowych więc to może nie być metoda tylko po prostu szczęście
jeśli ktoś jest chętny na wideo chat, to przypominam, że tu jest instrukcja: www.multipasko.pl/spotkania
medea76
andromeda
Gała
kriss22221
Pasko
andromeda
Gała
kriss22221
Pasko
a dzis jest video czat?
medea76
co sądzisz o cyfrze i liczbach, które w ostatnich 9 losowaniach nie padły
5 15 18 26 34 35 37 46 74
co sądzisz o cyfrze i liczbach, które w ostatnich 9 losowaniach nie padły
5 15 18 26 34 35 37 46 74
Jak księzyc wejdzie do wodnika, to powini dac super rezultaty, tak czwartek był tez b dobry i mieliscie super niebo odsłonione, tylko trzeba było wiedziec co zrobić,Ja to wiedziałam ,ale odrazu zaznaczyłam ze narazie nie gramy tylko obserwójemy i notyjemy wazne rzecze, ale czy TU ktos słucha.
Na wygrane przyjdzie czas,
Na wygrane przyjdzie czas,
Ja jeszcze nad tym popracuje jak wróce do domu
emeryt
Według moich metod wytypowałabym 15,18,46, ale ktoś zdaj się Louis rzucił 74 no i wzbudziła moją sympatię
Według moich metod wytypowałabym 15,18,46, ale ktoś zdaj się Louis rzucił 74 no i wzbudziła moją sympatię
androo ..a ty chcesz spotkać z pasko wideo chatowe ja widzę same facety fgadają ..ani jednego cyca tak uciekła
Widze już jak to skrucic i wyeliminować, ale to będzie duzo roboty,bo musze co drugi znak ,a potem uzupełniać.
kriss22221: sprawdź pocztę. Powinno Ci przyjść jakieś zaproszenie
Ale juz widze ze jest to do zrobienia,mam już mały eksperymencik, jednak musze oblecieć wszystkie znaki coby to wszystko poisać, dlatego prosiłam cierpliwosci
androo ..same głosu nie,... wazne tylko głowa wideo ..
dobra znikam. i tam po kawy albo bracia
Wiecie Gry to logika powiązania ,cos jest zasłoniete,bo tego mi brakuje, to jest napewno gdzieś odpowieć, ano jest znalazłam j a w nastepnym miesiącu
Medeo troszke juz coś wiesz! tak no to wiesz ze to co było w tym miesiącu wcale w nastepnym sie nie powtórzy, nie ma takich samych układów,każdy jest inny niepowtarzalny,a więc druga czesć musi gdzies być prawda !!no ale to wiesz innym razem
siema, jakies obstawki na mini lotto?
Tak dla zabawy ustaliłam powiązania między liczbami lotto+ z czwartku pod kątem tego, że był to dzień o wibracji 4 wyglądały one następująco :
8 =2x4
35 =3+5=8
12 =3x4
28 =7x4
10 =2+8
22 = 2+2=4
no i tak na wariata stosując ten model wytypowała do lotto :
12,39,18,45,9,33,15,42,24
a teraz czekam by zobaczyć czy w tym wariactwie jest metoda
8 =2x4
35 =3+5=8
12 =3x4
28 =7x4
10 =2+8
22 = 2+2=4
no i tak na wariata stosując ten model wytypowała do lotto :
12,39,18,45,9,33,15,42,24
a teraz czekam by zobaczyć czy w tym wariactwie jest metoda
medea76
korn w zapasie mam jeszcze jeden zakładziktak łatwio sie nie poddam
sielawbiegnij na stadion bayernu i powiedz im niech oddaja mi pieniadze za kupon
korn748
Ja tam mogę powiedzieć tyle, że wyniki mini będą masakryczne biorąc pod uwagę układ gwiazd I jeśli już jakieś końcowki zaszaleją to raczej 5
Ja tam mogę powiedzieć tyle, że wyniki mini będą masakryczne biorąc pod uwagę układ gwiazd I jeśli już jakieś końcowki zaszaleją to raczej 5
medea obys miała racje z tymi 5
oczywiscie witam wszystkich serdecznie
oczywiscie witam wszystkich serdecznie
Medea a co sądzisz o takiej teorii, że jeśli następnego dnia przypada liczba siedem to poprzedniego w II losowaniu padnie część liczb związanych z siódemką?
Monet
Louis
Coś w tym jest, ale dotyczy wszystkich liczb. W czwartek czyli "4" było tak, że wpadły liczby związane z piątką dokładnie 7 liczb a następnego dnia o 14-stej powtórzyło się 4 z nich.
Louis
Coś w tym jest, ale dotyczy wszystkich liczb. W czwartek czyli "4" było tak, że wpadły liczby związane z piątką dokładnie 7 liczb a następnego dnia o 14-stej powtórzyło się 4 z nich.
korn748
Jeśli dwie planety reprezentujące te liczby będą w pozytywnym aspekcie to czemu nie
Jeśli dwie planety reprezentujące te liczby będą w pozytywnym aspekcie to czemu nie
na jutro mam plan jechać w góry polatać troszkę bo czuje się lepiej i grał nie będę ale typ napisze 18 55 44 49 72
Gała kradziej bo sie zgrzejssz jak tak łapkami będziesz machał