Wpisy 1 233 397 – 1 233 496
17 listopada 2012 18:49 → 17 listopada 2012 19:29, 100 wpisów
kondi1
Nie szaleństwo tylko sobie przeanalizowałam jej wpisy po pewnym wpisie eryki1 no i swoje przemyślenia mam.
Nie szaleństwo tylko sobie przeanalizowałam jej wpisy po pewnym wpisie eryki1 no i swoje przemyślenia mam.
Zwołamy konferencja u Pasko, jo wum zadom pytania, noi zobocymy co z tego wyniknie , nie będe uczyc nieuków które idą na gotowizne!!! O nie
------
Dobry wieczór.. .
Dobry wieczór.. .
3 dziesiątki na dziś
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62,64, 66, 68,70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62,64, 66, 68,70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
kondi1
Fortunata pisze, że było 36 a będzie 27 obie liczby to numerologiczna 9 a dzisiaj jest silny sekstil Marsa (reprezentowanego przez 8) oraz Neptuna (reprezentowanego przez 9) czyli całkiem spore szanse, ze liczby związane z nimi wpadną dzisiaj
Fortunata pisze, że było 36 a będzie 27 obie liczby to numerologiczna 9 a dzisiaj jest silny sekstil Marsa (reprezentowanego przez 8) oraz Neptuna (reprezentowanego przez 9) czyli całkiem spore szanse, ze liczby związane z nimi wpadną dzisiaj
Dzięki, w takim razie można obstawić 18,24, 74 ?
A wtedy liczby jak do niej dobierasz podzielne przez 6?
A wtedy liczby jak do niej dobierasz podzielne przez 6?
fortunata potwierdz lub zaprzecz to , co na polski przełożyła medea
Toc tu wyszycke ludziska tylko wołajum DOJ DOJ A gdzie honor , Ja wstydziłabym sie wogule wypowiedziec takie słowo!!! Najpierw DOJ COS OD SIEBIE a potrm czekoj i napewno sie doczekosz!!!!
Louis
74 to numerologiczna 2 bo 7+4=11=2
Jeśli chcesz się bawic numerologią to liczby podzielne przez 6, liczby których cyfry po zsumowaniu dają 6 oraz oczywiście końcówka 6
74 to numerologiczna 2 bo 7+4=11=2
Jeśli chcesz się bawic numerologią to liczby podzielne przez 6, liczby których cyfry po zsumowaniu dają 6 oraz oczywiście końcówka 6
Medeo 76 masz ogromny potencjał,wykorzystaj to i ucz się dalej> Medea dobrzze mówi 9,18,27, to mars
kriss
Oto moje propozycje na wieczór 12,39,18,45,9 i coś z tych 33,15,42,24
Oto moje propozycje na wieczór 12,39,18,45,9 i coś z tych 33,15,42,24
medeo napewno coś z tego padnie,albo sie odbije,ale tory dobre
no tak fortunata, trza sie uczyć, ale jeszcze trz mieć z czego...
kondi1
Bo ja ten pomysł od jakiegoś czasu badam na forum tzn. przełożenie aspektów planet na końcówki i liczby. Początkowo robiłam to według swojego pomysłu. Jednak ostatnio trochę pomyszkowałam i znalazłam rozpiskę, że :
1-Słońce
2-Ksiezyc
3-Jowisz
4-Saturn
5-Merkury
6-Wenus
7- Uran
8-Mars
9-Neptun
no i ponieważ nigdzie nie było 0 to przypisałam go na czuja do Plutona i jak na razie to się sprawdza.
Bo ja ten pomysł od jakiegoś czasu badam na forum tzn. przełożenie aspektów planet na końcówki i liczby. Początkowo robiłam to według swojego pomysłu. Jednak ostatnio trochę pomyszkowałam i znalazłam rozpiskę, że :
1-Słońce
2-Ksiezyc
3-Jowisz
4-Saturn
5-Merkury
6-Wenus
7- Uran
8-Mars
9-Neptun
no i ponieważ nigdzie nie było 0 to przypisałam go na czuja do Plutona i jak na razie to się sprawdza.
Prosze mi w tej chwili nie zawracać DUPY!!!! jakąś charakterystyką , innym razem.Lubie porzadek i tak musi być. Bo we wszechświecie jest idealny porzadek,taka już jestemi sie nie zmienie
no i widzisz medea, to jest założenie do teorii,a fortunata nic nie podaje...nawet teorii
Medeo 9 tor w grach nie nalerzy do neptuna
Uran to cyfry 35 i 44 i raesza w dół
Nz 9 jest marsi 36 45 to pluton
Nie wolno mieszać torów co uzywasz do choroskopu
Znikam.. .
--------------------
--------------------
Właśnie tak mają Astrolodzy PO***OLONE I potem piepszą trz po trzy para pietnascie,
kondi1
tory fortunaty to według mnie nic innego jak po prostu miks numerologii podlanej astrologicznym sosem. Wpadłam na to gdy w czwartek jeśli się nie mylę gdy eryka1 napisała na chacie, że z przesłanej jej przez fortunatę rozpiski tudzież tabelek był wysyp toru czwartego no i rzeczywiście w czwartek będący numerologiczną "4" tak było. Ale moim zdaniem to nie sprawa żadnej wiedzy tylko bardzo dobrej astrologicznej aury dla gier.
"4" to
4,14,24,34,54,64,74
13,22,31,40,58,67,76
4,8,12,16,20,24,28,32,36,40,44,48,52,56,60,64,68,72,76,80
jak ktoś ma ochotę to sobie może sprawdzic jak fartowny mógł byc teoretycznie ten zestaw w czwartek
tory fortunaty to według mnie nic innego jak po prostu miks numerologii podlanej astrologicznym sosem. Wpadłam na to gdy w czwartek jeśli się nie mylę gdy eryka1 napisała na chacie, że z przesłanej jej przez fortunatę rozpiski tudzież tabelek był wysyp toru czwartego no i rzeczywiście w czwartek będący numerologiczną "4" tak było. Ale moim zdaniem to nie sprawa żadnej wiedzy tylko bardzo dobrej astrologicznej aury dla gier.
"4" to
4,14,24,34,54,64,74
13,22,31,40,58,67,76
4,8,12,16,20,24,28,32,36,40,44,48,52,56,60,64,68,72,76,80
jak ktoś ma ochotę to sobie może sprawdzic jak fartowny mógł byc teoretycznie ten zestaw w czwartek
Ja ucząc sie torów również czerpałam wiedze z zagranicy coby ona sie uzuopełniała
kalendarzy jest przecież co najmniej kilkanaście....i każdy może wskazywać inną numerologię dnia
kondi1
Moim zdaniem tak
Bo robiąc sobie zestaw liczb dla piątki i biorąc te z nich, które wypadły w czwartek o 22.15 można było 4/7 trafic
Moim zdaniem tak
Bo robiąc sobie zestaw liczb dla piątki i biorąc te z nich, które wypadły w czwartek o 22.15 można było 4/7 trafic
tak ale ten miks jest konkretnie obliczany do konkretnej konfiguracji jaka jest na niebie na conajmniej 2 tygodnie, bo inaczej się nie da ,Planety wysyłaja promienie swoje dalekoi ja musze zerkać coby łańcucha nie zerwać
Nad tym właśnie trzeba bedzie jeszcze popracowaći to udoskonalić
Powiedzmy sobie szczerze jakby się nie obracał to plecy zawsze są z tyłu czyli trzeba mieć szczęście i intuicję.
Bo co z tego, że zrobiłam zestaw dla 4 w czwartek jak do lotto+ wybrałam nie te liczby co trzeba
Bo co z tego, że zrobiłam zestaw dla 4 w czwartek jak do lotto+ wybrałam nie te liczby co trzeba
teorii może być miliony, jeżeli komuś dana się sprawdza, to warta jrst rozwijania
Wiecie ze astrolodzy na lata na przód wszysto obliczyli i to dosc precyzyjnie
sztuką jest znaleśc odpowiednią czterdzestke, co wyraznie widat, to teraz
kondi1
Jutro też jest ekstra dzień na grę i mam zamiar sprawdzić sobie czy będzie wysyp liczb związanych z 7
Jutro też jest ekstra dzień na grę i mam zamiar sprawdzić sobie czy będzie wysyp liczb związanych z 7
ja nie typuje w ten sposób, choć może warto wziąć to pod uwagę, mając do wyboru 12 lub 13
Na dobre to zaczyna sie od poniedziałku, ale jutro drugie powinno już też dac fajne efekty
Witam
Medea76
Mylisz się to ja sama wymyślałam ,nie wiem czy to dobrze jak Fortunata55 mówiła zrobić tabelek od 1 do 9
Medea76
Mylisz się to ja sama wymyślałam ,nie wiem czy to dobrze jak Fortunata55 mówiła zrobić tabelek od 1 do 9
o to właśnie chodzi ,ze nie wolno grac na oslep, nie ma cyfr przypadkowych
eryka1
A to przepraszam, bo widocznie źle zrozumiałam twoj wpis
A to przepraszam, bo widocznie źle zrozumiałam twoj wpis
Ja wogule nie gram,ale astrologia szeroko pojeta jest mi potrzebna na codzień do pracy, Natomiast odkrywanie to moja pasja, a że potrafie odczytać prawie wszystko ,to już inna para kaloszy. Jednak Ja nie dotykam Tarota- To krty szatana, Ja czytam to co czste to co BÓG stworzył,Po nim nikt nie musi dzieła poprawiać, i on jest dosknały w całym swoim dziele.
Nie myslcie że Ja moze jakaś nawiedzona NIE Co to to nie, ale to temat na inny dzień
Nie myslcie że Ja moze jakaś nawiedzona NIE Co to to nie, ale to temat na inny dzień
Witam,
Po losowaniu zostanie na stronie uruchomiony wideo chat. Zapraszam do wieczornego chatowania
Pozdrawiam
Po losowaniu zostanie na stronie uruchomiony wideo chat. Zapraszam do wieczornego chatowania
Pozdrawiam
fortunata to jednak po polsku potrafisz pisać - zgadzam sie z Toba w 100%
Medeo Słońce ma dwa tory tak samo jak i księzyc
pasko, da się coś zrobić , aby w narzędziach wynik w dymku był niesortowany?
Fortunata astrologia nie jest czysta do końca to diabelski wyalazek
fortunata55 to badz taka miła i podsuwaj nam choc jakiś krag liczby abysmy mogli z nich wybierac
Mówiłam już o tym wyraznie, żejest wschód ale jest i zachód. Odsyłam do ksiegi rodzaju!!! Bóg wyraznie do nas mówi, tylko trzeba się wczytać, to wszystko ma ogromne znaczenie
andi, zaczynasz mówić tak, jakby to bóg stworzył planety a szatan gwizady
andromeda
Dokładnie kiedyś astrologów podobnie jak aktorów i samobójców nie można było grzebać w poświęconej ziemi
Dokładnie kiedyś astrologów podobnie jak aktorów i samobójców nie można było grzebać w poświęconej ziemi
fortunata, jak mam problem to czytam biblie - jakims cudem rozwiazanie przychodzi zawsze...
Powiedziałam nie rozmawiam z ludź mi pustymi, nie ma nic bez pracy!!!! zapesacujesz dostaniesz i zrobisz to sama, nie nawidze pasorzytów!!!!
Kondi t tak trzymaj Ja do kscioła ide 2-3 razy w roku a Biblie czttam co dzień.
medea76 wiem, aczkolwiek wszystko, co tajemnicze kusi , po części też trochę się tym czasem kieruje
Ta medeo , najpierw dajemy a potem bierzemy