Wpisy 1 232 709 – 1 232 808
17 listopada 2012 00:01 → 17 listopada 2012 00:51, 100 wpisów
tanczacy, na dodatek typujacy wysylaja z reguly nie wiecej niz 8 zakladow (pelen kupon)... na ch-t biora i po kilkadziesiat! jest ich nie tylko wiecej w sensie liczby graczy, ale i jesli chodzi o liczbe zakladow na osobe
podejrzewam, że z BONUSEM w multi idą na REKORD. Ile był maksymalny BONUS? Chyba coś z póltorej bańki?
ulexxa
tańczącyzwilkami bonus padnie lada dzien
dlatego ja NIGDY nie biore ch-t... jesli nawet nie mam pomyslu na liczby generuje je sobie losowo sam lub wchodze na random.org
unhappy najlepeij samemu typowac
Rekordowy bonus multi dotychczas z tego roku - luty - Poznań: 1 771 153,5 zł, + wygrna 250 000 - razem 2 bańki za 10/10.
tanczacy, dzieki za ten link chyba sprobuje nawiazac kontakt z tym czlowiekiem
spoko, świeży artykuł - znaleziony w google na zapytanie doyczące ...Keno
albin, jestem prawie pewien, ze gdyby wszyscy tak mysleli, wielkie kumulacje przeszlyby do historii
keno to biznesowo porazka... z tym tez sie zgadzam... nie wiem, jaki 'dlug' musial ts splacic przez jej wprowadzenie... ponoc chodzilo o porazki dudzinskiego jako lobbysty g-techa
unhappy - niekoniecznie przeszłyby do historii bo jesli TS trzyma łapę na systemie, to nawet eliminowałby te nasze własnoreczne skreslenia, losujac jakies "dziwolągi"
Jaką metodą wybrał nowy 854. Lottomilioner? Otóż zagrał on na chybił trafił. Kupił łącznie 5 zakładów za 15 zł. Szczęśliwym punktem sprzedaży LOTTO okazała się być tym razem pleszewska kolektura usytuowana przy ul. Mieszka 1/2d.
unhappy i na chybil ktos trafil maszyna musiala trafic czlowiek okazal sie nie wystarczajacy
unhappy i na chybil ktos trafil maszyna musiala trafic czlowiek okazal sie nie wystarczajacy
Ma ktoś z Was jakiś kontakt do użytkownika: DRAPEK, dzisiaj się spóźniłem jak był na chacie, a nie wiem czy rano będzie, chciałbym go zapytać o KENO, bo to chyba największy PRAKTYK jeśli chodzi o tę grę na stronie MP, z tego co się orientuję po wpisach na chacie
tańczącyzwilkami a co cie interesuje z keno?
tanczacy, robic szachrajstwa na wizji jest trudno... i ryzyko wpadki nieporownanie wieksze... nie twierdze, ze i tu nie ma nieprawidlowosci (czemu studio jest niebieskie? poczytajcie o bluebox)... ale nie odbywaloby sie to na taka skale... w praktyce nie byloby nawet konieczne, bo duza kumulacja raz na jakis czas jak najbardziej moze sie zdarzyc
a propos lobbysty dudzinskiego, oto co powiedzial tusk o aferze hazardowej:
Wydaje mi się, że jest to problem wideoloterii, Totalizatora Sportowego i amerykańskiej firmy, która liczyła na gigantyczne zyski związane z wideoloterią.
Wydaje mi się, że jest to problem wideoloterii, Totalizatora Sportowego i amerykańskiej firmy, która liczyła na gigantyczne zyski związane z wideoloterią.
mam pytanko czemu nie zaliczyli tej 15 tki
O Keno interesuje mnie tylko osobiste doświadczenie-statystyka kolegi DRAPKA, czy wygrane, które mu się trafiały były raczej z ch-t czy sam kreślił. I czy stosował długoterminowe kupony - max, jest chyba 20 losowań (niecałe 2 godziny) Losowania są co 5 minut od 6:45 chyba do 22:00)
a 22 powinno odpasc
albin, w ostatniej 50-mln kumulacji, 2 z 3 szostek to byl ch-t w dwoch roznych krancach polski... dobrze, ze nie padlo ich 80
tańczącyzwilkami jak statystyki do do drapka ja tam z glowy kresle od drazu w nic sie nie bawie
unhappy jak padnie uklad 1.2.3.4.5.6 bedzie wiecej niz 80 szóstek
to grac czy nie grac
oto jest pytanie
oto jest pytanie
grać grać
albin ale te moje oboki wieczne mnie martwią
wasyl - jak była ta "15" nadprogramowa, to TOTALIZATOR wypłacał wygrane ludziom jak mieli ją na kuponie, zarówno tą 15 jak i 22, która powinna wylecieć. Przynajmniej tyle zrobili.
to skres i oboki
no karwa twarz gram od 19 lat
ale licze analizuje marnuje godziny wymyslam systemy
a oobookii jak byłyy tak są
ale licze analizuje marnuje godziny wymyslam systemy
a oobookii jak byłyy tak są
oboki
albin - no właśnie chciałbym kilka słów NT Keno usłyszeć od Drapka, zastanawiam się, jak podzielić ilość wysłanych zakładów, czy np. kupon długoterminowy 20 losowań zagrać z kompuetera, a skreślony własnorecznie na np. 7 losowan, czy podzielić fifty-fifty.
podam 60 liczb a padnie i tak te 20 których nie wybrałem
Wasyl miałeś jakąś 4/6 w lotto kiedyś? (u mnie max to 3/6 lotto)
3 max i tyle a ze 2 razy w zyciu
ja mialem 4/6 w lotto w jednym tyg dwa razy
to macie farta
a po ile zakładów grasz średnio na losowanie Lotto, pewnie teraz grasz też z opcją PLUSa?
100zeta leci tygodniowo na mm
a na samo LOTTO?
plusa zadko
górnicy mają szmal....i wydaja
6 zakładów
jak wydajesz takie Pieniadze to ja grałbym z ta dodatkową "szansą" z +.
obliczyłem ostatnio ze staciłem
93.000 zeta na granie w multilotka
93.000 zeta na granie w multilotka

wasyl....
za 19 lat gry
czyli po 2 zakłady na losowanie mniej wiecej, to faktycznie niedużo jak na kilkanaście lat granie tylko ze 2 trójki, no ale moze niedługo coś grubszego wreszcie wpadni Ja mam podobną statystykę lotto ale gram ze 3-4 razy krócej.
wayl...i tak trza gdzies kae wydawać
mama tez gra w oboki
raz miała farta 3/ 7ki w mm
raz miała farta 3/ 7ki w mm
a ja gram za 150-200 zl miesiecznie... netto mniej, bo mam czesciowe zwroty...
wasyl...to cienki jestes......93 tys? na tyle lat? uuuuuuu
unhapyy jakie zwroty niiiccc a nicccc
unhappy - gram ten sam przedział po okołi 12-15 na losowanie. Ale gram tylko wt czw sb 22:15
bilans w lotto: 5/6 po 3 latach baaaardzo nieregularnego grania i 2 x 7/10 na jakies <400 zakladow mm
unha....
Wasyl te 3x 7/7 to na jednym kuponie, grane z ch-t czy mama sama skresliła?
kris 400 zl miesiecznie to mało
wasyl
dużo tez nie jest
zalezy czy ktos zarabia w PL czy w EU
ale masz jaja....grasz
mama sama skreslła ale miała 10 kuponow i poprosiła goscia z kolejki aby wybrał 3 kupony i to on wybrał te 3 /7ki 

dla 1 to dniówka, a dla 2 to tydzien pracy, ale ten 2 raczej takiej sumy nie wyda miesiecznie na lotto.
ja gram bo czaem cos wygrywam...a ty grasz mimo ze nie wygrywasz. krezjool jestes
ale to byly 3x 7/7 czy 3x 7/10?
krissssssssssssssssglamy
7/7 razy 3
wtedy płacili po 2,500zł za 7/7 czy juz po podwyzce 6000zł?
wasyl....
tzn dla mamy
tzn dla mamy
pseplaszam 7 w 10
sorrryyyy
sorrryyyy
wasyl....ile juz dzis wychyliłes
e nic
nie piju dych
nie piju dych
leki
a no włąsnie - dlatego pytam, mi raz sie udało fartownie 7/7 pucilem skreslone liczby na "pałe" wyjatkow na 14 i nic nie padło, poszedłem chwile po 14 puscic jeszcze raz ten sam kupon i o 22 siadły wszystkie 7. Skreslone tylko z przedziału 40-80 z ze sporymi " regularnymi" odstepami.
co to za leki
pisze czasem skrótami itd
leki na wątrobe i trzustke
leki na wątrobe i trzustke
wasyl....to tak wątróbka boli????
broowarek leczy wszystkoo
broowarek leczy wszystkoo
zresztą górnik wie ....
watrobka nie boli ale napuchła i uciska inne narzady
trzuha to potrafi na***zielacccc
wasyl....ood czego to masz?
zero
od finlandiiii
stłuszczenie wątroby
jestes alkoholikiem ??????????/znaczy sie?
dieta i tyle
wiem.żartuje a tu nie ma z czegoooooooooo
krisss niby tak niby nie