Wpisy 1 232 209 – 1 232 308
16 listopada 2012 18:48 → 16 listopada 2012 19:48, 100 wpisów
dziś pewniakiem 5- bo tyle rządzi tusk; a pierwsza liczba z pierwszej dziesiątki dziś wylosowana będzie oznaczać ile lat jeszcze porządzi
torsan
uparłem się dziś i połączyłem 2 trójki maxa i mam 5,6,7,9,13,69 -o 14 była lipa a o 22...
uparłem się dziś i połączyłem 2 trójki maxa i mam 5,6,7,9,13,69 -o 14 była lipa a o 22...
torsan na wiczor cos wyslales?
ulala
dzikus...to zależy od punktu odniesienia
....ale chyba nie chcę zabawy w ciuciubapkę
....ale chyba nie chcę zabawy w ciuciubapkę
Witam Mp...dzis wyslalam sobie takie cusik..3,8,13,32,33,34..ale wiem ze znow nie trafie nic..
no i chybiczka tez wyslalam....okaze sie..bedzie lub ..ale to tylko gra przeciez..podchoddze do tego typu spraw..ciut..na bajkowo..wesolo..i liczac na ..lut szczescia..bedzie to bedzie..nie to nie..to niech wowczas..wygrywaja Lepsi..
no i chybiczka tez wyslalam....okaze sie..bedzie lub ..ale to tylko gra przeciez..podchoddze do tego typu spraw..ciut..na bajkowo..wesolo..i liczac na ..lut szczescia..bedzie to bedzie..nie to nie..to niech wowczas..wygrywaja Lepsi..
Ulexa - trzeba wierzyć w to co się czyni...Ja też nie mogę wygrać nic większego codziennie przegrywam 12 zł.Ale mam wiarę że w końcu coś kiedyś nastąpi.Ni zniechęcaj się.
Mariucha a nie lepiej tak odkladac te 12 zl skoro po roku zrobi sie z tego 4380 zl - to i tak wiecej niz wygrasz
Z taka nadzieja, mozna isc do trumny bez efektu
Mariucho....nie chodzi mi o ta Nadzieje..
ona ma byc i pomagac Nam..
ona ma byc i pomagac Nam..
Prawda jest taka ze szczesliwy to jest tylko totalizator sportowy, bo ma najwieksza szanse na duze wygrane
Ja powinienem już dawno przestać grać ale wiem że kiedyś będę miał te swoje 5 minut.Narazie grając składam się na wygraną komuś bardziej potrzebującemu.
Ekspli....sadzisz ze gdy zdobedziesz wszystko co chcialbys..to bedziesz szczesliwy..hmm
bedziesz szukal czegos wiekszego..nawet kosmos Tobie nie..wystarczy..
bedziesz szukal czegos wiekszego..nawet kosmos Tobie nie..wystarczy..
A w co glownie grasz, multi multi?
Ja głównie gram progresją, bo nie mogę patrzeć jak nic nie wygrywam a konto mi się czyści
Kiedyś tak dojdę do bankructwa
A to, że największa szansa na wygraną jest w Keno i ta szansa wynosi 28,57% to skandal, bo TS 71,43% szansy na to, że będzie do przodu w najgorszym wypadku
To jest 5 zł + 2 zł + 4 zł = 11 zł - i tak codziennie?
To nieźle, a ogólnie gdyby TS nie miał monopolu na gry liczbowe, to byłoby fajnie jak w USA, bo tam szanse na wygrane są dużo większe na małe kwoty
Żeby trafić w kaskadzie, to trzeba trafić w 1 kupon na 2000000 kombinacji, trochę słaba opcja
Ze zdrapek też nie ma nic sensownego, bo co 5 przeważnie wygrywa tylko tyle ile sama zdrapka kosztuje.
Multi/multi to jeszcze, ale szansa na 250 tysięcy to 1 do 9 milionów - to już lepiej wychodzi ta kaskada
Wiadomo niestety nie od dziś, że w tym Państwie oskubuje się biednych to końca