Wpisy 1 232 185 – 1 232 284
16 listopada 2012 18:30 → 16 listopada 2012 19:36, 100 wpisów
ula fakt, tam stówki nie wieszają, tylko od kilkuset zł; czego min. życzę
ula ja wychodzę z założenia, że dzięki Wam (czyli tym którzy podają parki/ pewniaki na czacie i niektórym innym typerom, których na czacie nie ma) uda mi się skonstruować i trafić min. 7/7
dziś pewniakiem 5- bo tyle rządzi tusk; a pierwsza liczba z pierwszej dziesiątki dziś wylosowana będzie oznaczać ile lat jeszcze porządzi
torsan
uparłem się dziś i połączyłem 2 trójki maxa i mam 5,6,7,9,13,69 -o 14 była lipa a o 22...
uparłem się dziś i połączyłem 2 trójki maxa i mam 5,6,7,9,13,69 -o 14 była lipa a o 22...
torsan na wiczor cos wyslales?
ulala
dzikus...to zależy od punktu odniesienia
....ale chyba nie chcę zabawy w ciuciubapkę
....ale chyba nie chcę zabawy w ciuciubapkę
Witam Mp...dzis wyslalam sobie takie cusik..3,8,13,32,33,34..ale wiem ze znow nie trafie nic..
no i chybiczka tez wyslalam....okaze sie..bedzie lub ..ale to tylko gra przeciez..podchoddze do tego typu spraw..ciut..na bajkowo..wesolo..i liczac na ..lut szczescia..bedzie to bedzie..nie to nie..to niech wowczas..wygrywaja Lepsi..
no i chybiczka tez wyslalam....okaze sie..bedzie lub ..ale to tylko gra przeciez..podchoddze do tego typu spraw..ciut..na bajkowo..wesolo..i liczac na ..lut szczescia..bedzie to bedzie..nie to nie..to niech wowczas..wygrywaja Lepsi..
Ulexa - trzeba wierzyć w to co się czyni...Ja też nie mogę wygrać nic większego codziennie przegrywam 12 zł.Ale mam wiarę że w końcu coś kiedyś nastąpi.Ni zniechęcaj się.
Mariucha a nie lepiej tak odkladac te 12 zl skoro po roku zrobi sie z tego 4380 zl - to i tak wiecej niz wygrasz