Wpisy 1 231 705 – 1 231 804
16 listopada 2012 11:35 → 16 listopada 2012 12:41, 100 wpisów
dan, szanse, a nawet nie tylko szanse, na lepsze jutro daje mi praca i inwestowanie w siebie... gra jest do tego tylko dodatkiem... nie sadze - bez urazy, to stwierdzenie ogolne - by daleko zaszedl ktos, kto swa przyszlosc buduje na grach losowych
unhappy
co jak ja, ograniczam ilośc zakładów do minimum, staram się określonej kwoty na miesiąc nie przekraczać bo większa ilość grania grozi bankructwem
co jak ja, ograniczam ilośc zakładów do minimum, staram się określonej kwoty na miesiąc nie przekraczać bo większa ilość grania grozi bankructwem
medusia
jak by wszystko było takie proste to dawno byśmy byli bogaczami a TS zamknięty
jak by wszystko było takie proste to dawno byśmy byli bogaczami a TS zamknięty
ale ciesze sie, ze sa tacy, ktorzy wplacaja do kasy ts-a wiecej... w koncu z czegos ta moja wygrana szostke beda musieli wyplacic
nie zrozum mnie zle unh...nie jest sztuką tracić krocie na grę i nic z tego nie mieć ale próbować trzeba
senna, jest tez zwyczajnie niepotrzebna obejrzyj wykres z drugiego linku na moim profilu nie ma wiekszej roznicy, czy wysylasz 1, 2, 3 czy 5 zakladow lotto... choc wiem, ze wielu osobom trudno jest sie z tym pogodzic
dan, uwazam dokladnie tak samo... kase trzeba umiec wydawac, takze na gre
lila
ponieważ nic ostatnio nie mogę od TS uzyskać, jutro startuje z graniem z mm, mam już liczby
ponieważ nic ostatnio nie mogę od TS uzyskać, jutro startuje z graniem z mm, mam już liczby
senna...w mm można wygrać w sumie więcej niż w Dużego.Dużego lotka oczywiście i żeby nie było że znowu myslę nie wiadomo o czym
unhappy
Lila dzisiaj moim pewniakiem jest 78, ale pewnie powtórzy się coś z tych 20,25,30,40,50,55
Lila dzisiaj moim pewniakiem jest 78, ale pewnie powtórzy się coś z tych 20,25,30,40,50,55
madea-a zastanawiałem się nad tą liczbą co padła ale cóż gra się dalej
lila
lepiej wygrywać mniej a częściej niż liczyć na dużą niewiadomo kiedy, oczywiście będę i w lotto i mini i mm grał po trochu
lepiej wygrywać mniej a częściej niż liczyć na dużą niewiadomo kiedy, oczywiście będę i w lotto i mini i mm grał po trochu
senna...... jak dla mnie mini odpada ,wlotto zagram jak znowu będzie 50 baniek a mm trzaskam 2 razy dziennie z ostatnio marnym skutkiem
lila
ja tak często nie mogę grać, bo kolekturę mam daleko i mam ograniczone na granie
ja tak często nie mogę grać, bo kolekturę mam daleko i mam ograniczone na granie
Tak dla zabawy odtworzyłam sposób myślenia jak można było wytropić wczorajszą 6 w lotto + no i wyszło mi przy powtarzaniu tych samych operacji co w wpisie 1 231 704 coś takiego na jutro
12,39,18,45,9, i coś z tych 33,15,42,24
12,39,18,45,9, i coś z tych 33,15,42,24
lila
miałem na miejscu żb ale właściciel w wypadku zginął i zamkneli interes a następna jest parę kilometrów dalej
miałem na miejscu żb ale właściciel w wypadku zginął i zamkneli interes a następna jest parę kilometrów dalej
Lila
To byłoby tak jakby alkoholik otworzył całodobowy monopolowy
To byłoby tak jakby alkoholik otworzył całodobowy monopolowy
medea
coś w tym stylu, poza tym w małej miejscowości nie ma dużo graczy
coś w tym stylu, poza tym w małej miejscowości nie ma dużo graczy
lila
ciekawe co ty byś robiła jakbyś miała maszynę do wysyłania pod nosem
ciekawe co ty byś robiła jakbyś miała maszynę do wysyłania pod nosem
senna
mnie kiedyś wystarczyło z piętra zejść na parter i już byłem w kolekturze
masakra dobrze że teraz mam daleko
mnie kiedyś wystarczyło z piętra zejść na parter i już byłem w kolekturze
masakra dobrze że teraz mam daleko
wiesiu...no własnie,blisko miałeś a teraz co? Zlikwidowali żb czy się przeprowadziłeś?
ja zmieniłem miejsce urzędowania
naszczęscie bo bym nie wyrobił
wiesiu,,,a co mieszkanie takie drogie w utrzymaniu było czy żb za blisko?
ale jedno wiem na pewno,nie nadawałbym sie na prowadzenie kolektury
kuuwa jest 5 od konca w rankingu, nawet nie wiedziałam ze tak nisko upadłam hi
ania
ja wczoraj w typowaniach ani jednego punktu nie zdobyłem
znowu zdrapiki pójdą w pizduuuuuuuu
ja wczoraj w typowaniach ani jednego punktu nie zdobyłem
znowu zdrapiki pójdą w pizduuuuuuuu
bo tam kumulacja wczorajsza została zgarnięta
5 x 3 zł = 15 zł ktoś wydał
5 x 3 zł = 15 zł ktoś wydał