Wpisy 1 231 305 – 1 231 404
15 listopada 2012 23:00 → 15 listopada 2012 23:59, 100 wpisów
Pasko>> takie zwykle typowania byly by najlepsze na 6 w loto predzej ktos to wysle niz praktycznie nie do wyslania na12 skr
ulala
zakon13
albinlotto: ale np. są systemy:
http://www.multipasko.pl/systemy-lotto/6z12/
Przykładowo jest system, że jeśli się trafi 5 z 12 swoich liczb, to ma się gwarantowane minimum "piątkę". Są też inne fajne systemy, gdzie można swoje 12 liczb podstawiać.
http://www.multipasko.pl/systemy-lotto/6z12/
Przykładowo jest system, że jeśli się trafi 5 z 12 swoich liczb, to ma się gwarantowane minimum "piątkę". Są też inne fajne systemy, gdzie można swoje 12 liczb podstawiać.
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 7 940 971,40 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
miki.... dobranoc paniucha
13maxa..
13maxa..
Dopisano wygrane kaskada
Ciekawe liczby miałem w tescie z godz.14
......40, 42, 44, 48, 49. 50.......
---------------------------
Te liczby były teraz w...wieczornym losowaniu.. .
......40, 42, 44, 48, 49. 50.......
---------------------------
Te liczby były teraz w...wieczornym losowaniu.. .
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
qbik1984
13:59,59 - nie - już nie, to za późno - terminale blokowane są, jak mi się wydaje, na trzy minuty przed godz. 14-ą
13:59,59 - nie - już nie, to za późno - terminale blokowane są, jak mi się wydaje, na trzy minuty przed godz. 14-ą
Marysiu ..
zakon..nie łapie juz nic w tych liczbach ..nie wiem o co biega
zakon..nie łapie juz nic w tych liczbach ..nie wiem o co biega
13maxa..
Test na godz.14 dał na NIE...3/20, a teraz wieczorem było...8/20.
-------------------------
-------------------------
reaker? Pasko pobiera tak szybko wyniki - bo ma szybkie PALCE - też byłem w szoku jak podczas video-spotkania zauwazylem ze wprowadza je recznie w czasie rzeczywistym ALe nie wiem czy robi tak dzień w dzień - czy czasami ma jakiś ?"automat"
zakon ..teraz to wchodze i to co tu pozbieram i tak jak idzie napierniczam bo i tak nic nie wymyslę
max ja na weekend puszcze swij staly zestaw bo i tak nie dotrze do kolektury
miałam takie liczby:24,25,26,16,36 nie puściłam ich po wydawało mi się że nie wpadną....a tu masz babo
Ładnie ktoś KENO rozwalił w Otwocku 400 000zł chyba trzeba spróbować w to pograć
mala1438 wszystko moze pasc
mala1438 nawet najmniej prawdopodobny uklad
mala
ja w sobotę miałem podobnie, maszyna dała 2 powtórki i dałem pukon do unieważnienia a też 3/5 by było
ja w sobotę miałem podobnie, maszyna dała 2 powtórki i dałem pukon do unieważnienia a też 3/5 by było
zakon ..moze coś siadzie
drapek ..wiesz może byc i to i to .. kiedys razem wpadna
drapek ..wiesz może byc i to i to .. kiedys razem wpadna
torsan
Tobie też za te 3/6
drapek
dobry chybił nie jest zły zwłaszcza, jak tak ładnie płacą
Tobie też za te 3/6
drapek
dobry chybił nie jest zły zwłaszcza, jak tak ładnie płacą
6/6 w keno to ile z 600zł? x5 ?
ojej tylko 275zł za 6... może dlatego tak mnie nie ciagnie do Keno, wprawdzie 50gr taniej niz Multi ale max wygrana 6x niższa niz max w multi
ok
qbik1984
jednak, jak chcesz wysłać na 1-e losowanie zapuść ciut wcześniej, jak nic nie wygrasz - wyślę jakiś z maszyny w Twoim imieniu, a ten drugi puść dla mnie , dobra ?
qbik1984
jednak, jak chcesz wysłać na 1-e losowanie zapuść ciut wcześniej, jak nic nie wygrasz - wyślę jakiś z maszyny w Twoim imieniu, a ten drugi puść dla mnie , dobra ?
10 560 wygranych w ....5/10.
Nawet nie było po...1 wygranej na kolekture.. .Tylko grć w MM.. .
--------------------------------
Wędrowco - ale ile z tych 10 000 to ch-t pewnie ponad 50%, gdyby wszystkie zaklady byly skreslone przez MP-czów to byłoby 2x więcej wygranych
ale faktycznie bieda z tą statystyką za 5/10 placa marne 4zł chyba, a losów puszczonych na 10 skreśleń było ok. 200 000. Czyli co 20 los miał na kuponie 5/10 zwrot za kupon.
qbik
spoko -
powaga - wstrzymują system /odbiłem się kiedyś o to ograniczenie/
jest taki moment - 'zawieszenia' i wbija na wieczorne... I tak nawiasem - nie zauważyłem różnicy na swoją korzyść wysyłając w ostatniej chwili...
spoko -
powaga - wstrzymują system /odbiłem się kiedyś o to ograniczenie/
jest taki moment - 'zawieszenia' i wbija na wieczorne... I tak nawiasem - nie zauważyłem różnicy na swoją korzyść wysyłając w ostatniej chwili...
Tańczący.. .
----------------------
----------------------
robal, ja zauwazylem 'roznice na swoja korzysc', gdy wysylam wczesniej potem pewnie 'wstrzymuja system'
albinlotto jakie jest prawdopodobieństwo trafienia 5/12
Robal_36 dzięki
Robal_36 dzięki
tańczący
statystyki ...
Na stronie - ponad 500 typowań na 10-ki, i
około 20 osób ma 5/10...
A ile zakładów w realu granych jest na 10-ki ? Ile i jaką metodą zawieranych ?
tego nie wie nikt
statystyki ...
Na stronie - ponad 500 typowań na 10-ki, i
około 20 osób ma 5/10...
A ile zakładów w realu granych jest na 10-ki ? Ile i jaką metodą zawieranych ?
tego nie wie nikt
qbik1984 oczywiscie ze kupisz kupon o13:59 ale to juz bedzie na wieczorne losownie
unhappy pytałeś rano o lottomata chyba? Jest na urlopie 3-4 tyg. albo dostał jakąś grzywnę
unhappy
'wcześniejsze' Pan mówisz ? cóż, to tylko dobrze świadczyłoby o firmie - ale jednocześnie w pewnych środowiskach - może nie być popularne takie zdanie
'wcześniejsze' Pan mówisz ? cóż, to tylko dobrze świadczyłoby o firmie - ale jednocześnie w pewnych środowiskach - może nie być popularne takie zdanie
unhappy
znaczy - im wcześniej zawrzesz, tym większa Twoja korzyść i niekoniecznie ?
william
za 6/12
znaczy - im wcześniej zawrzesz, tym większa Twoja korzyść i niekoniecznie ?
william
za 6/12
william trafil 6/12 w lotto plus
Pewnie oszukiwał na podatkach nie no ale tak na serio to pisał, że ze 3-4 tyg go nie będzie
_____
Robal_36 jeśli MP-cze trafili 20x 5/10 na 500 prób, to gdyby zatypowali 200 000x tyle ile było dzisiaj na 22:15 10-siątek, to statystycznie trafili by około 8000 5/10, a wszystkich jest w realu 10 000, czyli przeceniłem umiejętności MP-iczów, ale pewnie sporo osób gra na długo nie padające i to dlatego
_____
Robal_36 jeśli MP-cze trafili 20x 5/10 na 500 prób, to gdyby zatypowali 200 000x tyle ile było dzisiaj na 22:15 10-siątek, to statystycznie trafili by około 8000 5/10, a wszystkich jest w realu 10 000, czyli przeceniłem umiejętności MP-iczów, ale pewnie sporo osób gra na długo nie padające i to dlatego
niekoniecznie swiadczy to o uczciwosci, a nawet wrecz przeciwnie... tematu nie ciagne, bo to czyste spekulacje