Wpisy 1 230 807 – 1 230 906
15 listopada 2012 19:43 → 15 listopada 2012 21:33, 100 wpisów
dobra uciekam i ja narkka do jutra
Witam po krótkiej przerwie
Wszystkich, którzy pojawili się w czasie mojej nieobecności
Wszystkich, którzy pojawili się w czasie mojej nieobecności
Witam wszystkich serdecznie
mrowka faraona
Lila
dzikus
torsan
ricardos
medea76
panoramix
DariuszW
profesor1980

mrowka faraona
Lila
dzikus
torsan
ricardos
medea76
panoramix
DariuszW
profesor1980

L....ale co tam taka drobnica ,szkoda zachodu,sie uzbiera sie zagra
panoramix
Tak, mój gracik to jest żywy dowód na to, że elektronika ma jakąś formę życia (gremliny ). Tak już ma, że jak mu się bateria wyczerpie to najpierw trzeba naładowac tak z minimum 30 minut i dopiero się dziad jeden uruchamia
Tak, mój gracik to jest żywy dowód na to, że elektronika ma jakąś formę życia (gremliny ). Tak już ma, że jak mu się bateria wyczerpie to najpierw trzeba naładowac tak z minimum 30 minut i dopiero się dziad jeden uruchamia
tak jak by po podlączeniu do gniazdka nie mógł się ładowac i działac jednocześnie
Med.....moe ta forma to obcy jakis na gape w laptopie ulegniety
medea..nie powinno się włączać lapcia podczas ładowania bo skracasz czas jego siłę elektromotoryczną czyli pojemność baterii
medea to faktycznie stary dziad jak już nie ładuje. {{diabełek}}
Lila
Ja to w ogóle dzikus vel Zosia Samosia jestem jeśli chodzi o elektronikę tzn. nie chce mi się czytać instrukcji i robię wszystko na czuja a potem się dziwię, że skutki są opłakane
Ja to w ogóle dzikus vel Zosia Samosia jestem jeśli chodzi o elektronikę tzn. nie chce mi się czytać instrukcji i robię wszystko na czuja a potem się dziwię, że skutki są opłakane
P...ale nie będę taka i podzielę się z Tobą ,reszt,a poleci na trojkę ludzi bo jeszcze sennie obiecałam
ja 67 ..1/1 i powoo znikam..
Dobra dzielcie skórę na niedźwiedziu a tu inni zastawili skuteczniejsze wnyki czyt. skreślili 6/6
ja czekam na jakis kufniany sen i dopiero zasadze sie na kumulutu
13maxxxa siada bedzie
lila..
lila..
medea.....nie na prawdę ten owczarek nie może mnie haknąć bo .....mnie lofunia
panoramix
Ania70 miała sens ale podświadomość podsunęła jej tylko 5
Ania70 miała sens ale podświadomość podsunęła jej tylko 5
medea..no jeszcze kurfa by tego brakowało żeby teraz mnie w tym stanie pies pogryzł
http://pl.horoscopofree.com/kamienie-znaki?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-37009&sgmt1=1&sgmt2=1005
medea...to zajebiszczy owczarek ale raczej szanse bardziej są na przytulenie niż na haknięcie