Wpisy 1 230 505 – 1 230 604
15 listopada 2012 14:54 → 15 listopada 2012 17:01, 100 wpisów
co wy gracie? dzisiaj
liczby na lotto (ale bardziej chodi o układ)
2,5,26,27,28,45
3,6,10,16,32,38
5,7,11,12,41,42
2,5,26,27,28,45
3,6,10,16,32,38
5,7,11,12,41,42
Właśnie włożyłam łapę do torebki i okazało się, że nie oddałam jednak koleżance jej kart do wróżenia, które jej miałam odnieść po tym jak się okazało, że wróżka to ze mnie żadna wytargałam trzy karty dające 60,22,21 no stary paragon między nimi z liczbami 79,29,76,50,62,24,40,12,15,10
chyba zrobię miks
chyba zrobię miks
Witom wszyćkich bardzo serdecnie! a w szczególnosci nasze poczytne pismo:cytombytom: co dobrego słychać!! bo jakosik nic nie napisali coby BANK został rozbity!!!Moze potrzbują tam doradcy???BANK MUSI ZOSTAĆ TERORZKI ROZWALONY!!hej !!!
Czyżby nasza nadworna wróżka pogubiła tory, a moze tza od tylca ??????Dobra wróżko posmerajciz tam tym swoim magicznym patyckem, coby w kuńcu Bank rozwaliń.
Czyżby nasza nadworna wróżka pogubiła tory, a moze tza od tylca ??????Dobra wróżko posmerajciz tam tym swoim magicznym patyckem, coby w kuńcu Bank rozwaliń.
różne już wpisy widziałem ...
i samych do siebie i samych sobie, ale
dzisiejszy dzień jest mocno wyjątkowy
i samych do siebie i samych sobie, ale
dzisiejszy dzień jest mocno wyjątkowy
fortuna to m7
kriss...nie wiem nie wiem ..fort to m7 ..skoro ona zmieniła inna zdania
Robalku , a nie mocie jednego wolnego etacika dla Fortunaty!!!
BANK musi zostać rozwaluny,Ja jesce tosecka siły mom..
BANK jest Wasz!!!
BANK musi zostać rozwaluny,Ja jesce tosecka siły mom..
BANK jest Wasz!!!
fortunata
Jeśli to było skierowane do mnie to przekroczyłaś moje granice tolerancji dla różnic w poczuciu humoru.
bolek31
Jeśli to było skierowane do mnie to przekroczyłaś moje granice tolerancji dla różnic w poczuciu humoru.
bolek31
Fortunata...dobrze sie bawisz?......litości kobito zajmij się czymś pożytecznym
No co mam napisać ty na lajfie które TORY!!!!!!!!
Jak konspiracja to konspiracja-tylko dla wtajemiczonych.HEJ!!!!!
Jak konspiracja to konspiracja-tylko dla wtajemiczonych.HEJ!!!!!
medea
fortuna to czarownica....demom nie wróżka
Nie pisze żeby komuś dopiec, pisze z sympati ,Ja nie jestem osobą złośliwą.
jak chcecie rozwalać bank mam koparkę i spychacz trochę dynamitu
Ja oprócz grania nauczę się jeszcze kląć.
Oj,będzie źle.A taka byłam porządna.
Oj,będzie źle.A taka byłam porządna.
Mi się wypowiedzi fortunaty od początku średnio podobały, ale to moje subiektywne zdanie. Nie przepadam za ludźmi poprawiających sobie zdanie o sobie poprzez sugerowanie innym, że mają jakąś wiedzę nie dla profanów, którą podzielą się tylko z wybranymi na priv i mówią to w miejscu takim jak chat.
Medea.
A tak już teraz na poważnie,wierze w was i wiem że tego dokonacie!!!Trzeba na Trzy pierwsze tory, reszty nie ruszać,macie na Bank w swoich rękach ,tylko CIERPLIWOŚCI.
fortuna55 zmiataj stąd....tymi swooimi hasłami pisać/jakaś nawiedzona.
marek33
Ja się nie martwię tylko przykro mi, że ktoś z zabawy zrobił coś takiego
A teraz znikam bo gdyby wzrok koleżanki chcącej zamknąć biuro zabijał to byłabym martwa
Ja się nie martwię tylko przykro mi, że ktoś z zabawy zrobił coś takiego
A teraz znikam bo gdyby wzrok koleżanki chcącej zamknąć biuro zabijał to byłabym martwa
tu może być każdy też niedobrze jak będziemy się wymiatać bo sam zostaniesz
ulala
ulala
wojny nie byłoo
wojny nie byłoo
dzis zaszalałem.....100 zł poszło na TS. przynajmniej wesprę sportowców
jeden systemik mini 6/5 trche multi 10 zakładów lotto z plusem....i tak sie nazbierało
aha te 10 zakładów lottoo....to razem z sielawem
ulala....tez szalejesz
Medeo nie chciałam nikogo urazić, podsunełam tylko sugestie,sama pisałaś ze Merkury jest w retrogradacji-więc wraca sie do tyłu, może warto to zaobserwować.A jak byś była pewna swego , to co , Ca ła POLSKA za friko ma się dowiedzieć. NIE , jestem tu gościem to tylko dla tego portalu.
No a jeśli chodzi o wstawienie mojej wy[powiedzi na JUTUBA to jestem ogromnie za to wsciekła , gdybym wiedziała ze takie rozmowy idą w świat,to w życiu bym nie poruszała tego tematu.
Przepraszam.
No a jeśli chodzi o wstawienie mojej wy[powiedzi na JUTUBA to jestem ogromnie za to wsciekła , gdybym wiedziała ze takie rozmowy idą w świat,to w życiu bym nie poruszała tego tematu.
Przepraszam.
dla mnie czarna magia....ale moze fortuna55 mi poomooże
Pomoge każdemu!!! narysjue mape pokarze o co chodzi,ale Ja musze widzieć człowieka,a nie, tworzycie jakieś tajne stowarzyszenie,a pużniej pretęsje do garbatego!!!Ja musze tłumaczyć zarazem , coby klient pojoł o co tak naprawde w tym wszystkim chodzi>
I co uważaie że konkurencja nie czycha na gotowizne.!!
I co uważaie że konkurencja nie czycha na gotowizne.!!
Witam{{hej}
Fortunata55
Zrobiłam dziś tabelkę i widzę że liczby z 4 toru się posypały dopiero zaczynam to obserwować,wczoraj tez się posypały,coś w tym jest lubię takie zagadki.
Fortunata55
Zrobiłam dziś tabelkę i widzę że liczby z 4 toru się posypały dopiero zaczynam to obserwować,wczoraj tez się posypały,coś w tym jest lubię takie zagadki.
Powiedziałam że po maleńku, krok po kroku pokarze jak to działa i dlaczego oraz z kąd to śebierze.
eryko poprostu trzeba wiedzieć które tory.
kriss
- 'systemik mini 6/5' -> jeden pełny na sześć skreśleń ?
- 'systemik mini 6/5' -> jeden pełny na sześć skreśleń ?
no teraz ładnie jak grzeczniutka ..bezurazka i no dobra znikam,...
no zoska witaj, astrolożka jasnowidzka sie do mnie nie odezwała...
witam wszystkich
Islanderko odezwe się, czy Ja to już nie mam prawa do odpoczynku.Jestem osobą już starszą schorowaną.
Czy Ja musze być dla wszystkich na kiwnięcie palca, JUZ w tej chwili natychmiast.Bo jak sie wkuze to do tej Stegny przyjade.
Powiedziałam ze sie odezwe to sie odezwe.
Czy Ja musze być dla wszystkich na kiwnięcie palca, JUZ w tej chwili natychmiast.Bo jak sie wkuze to do tej Stegny przyjade.
Powiedziałam ze sie odezwe to sie odezwe.
islandorka30,5
Islandorka>> lepiej dla Ciebie że się nie odezwała.
TY naprawdę nie rozumiesz co jest grane z tą "fortunatą"?
TY naprawdę nie rozumiesz co jest grane z tą "fortunatą"?
fortunatko
Monetku pożyjemy zobaczymy...ja lubie probowac nowości...
np. w czoraj medea podała mi link do kalendarza majów i od razu na sucho byłoby 6/9...ja wierze ze coś jest w gwiazdach...dlatego próbuje...coż mi szkodzi ...
Monet poinformuje cie o moich osiągnięciach...
Monet poinformuje cie o moich osiągnięciach...
a na wiesci od fortunatki czekam, aż jestem ciekawa...
Monet dam znac...
Nie lubie się skarzyć na swój los, i nie jest to sprawa publiczna,ale jak wielu ludzi mam Nowotwora, walcze z choroba, od jutra rana wyjezdzam do szpitala na kilka dni, też musze sie przygotować.Ja nie jestem wróżką,ot coś tam umiem odczytać i robie to za darmo.Ja nie mam salonu wróżb.
Uszanuj to prosze.
Uszanuj to prosze.
O chwila.
Ja nie mam nic do wiary w przeznaczenie zawarte w gwiazdach.
Nie o tym piszę.
Bardziej chodzi mi o tego kto to odczytuje.
Ja nie mam nic do wiary w przeznaczenie zawarte w gwiazdach.
Nie o tym piszę.
Bardziej chodzi mi o tego kto to odczytuje.
islandorka30,5 na 14 cos gralas?
albin co to za nick? nie grałam puściłam się z kalendarza majów na 22...
Monet zgadzam się z Tobą ,niech robią to fachowcy !!!Ja swoją wiedze wykorzystuje tylko i wyłącznie dla siebie!!
Będą!!